Opublikowano 12 czerwca 20168 l Milik zrehabilitował się za 3 szmaty, które wcześniej popełnił. Zapowiada się, że doniosą do końca zwycięstwo.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l my się kur'wa baliśmy Lafferty'ego, jak nawet jego koledzy i trener nie chcą z nim grać w piłkę xD Dawno nie widziałem tak odcietego piłkarza.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Co z tym Piszczkiem to ja nie wiem Teraz w formie Niemieccy kibice https://twitter.com/TheEuro2016/status/742043518625976320
Opublikowano 12 czerwca 20168 l MICHAŁ NIE NA RAZ, DOSKOCZ SOBIE, ILE RAZY MAM POWTARZAĆ Hajto dziś wymiata xD
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Laskowski jest lepszy niż wszyscy ludzie jakich ma Polsat. Polecam transmisje na TVP1.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ale by było, jakby w ostatnich minutach jakiś muslim się wysadzil, i mecz zostałby przerwany
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Hajto - NOnszalancja Borek : Biali żołnierze Nawałki. Lewandowski, Polski gladiator i maszynka do strzelania goli. Biała Armia kibiców. Masakracja