Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 91,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg

• ZagraniE #4 KULISY FUNKCJONOWANIA SKLEPU Z GRAMI KONSOLOWYMI   https://www.youtube.com/watch?v=8MOW0XOLFrU

• Zagranie #1       http://youtu.be/ZckfSxG9FVA

Opublikowano

Podcasty z Twoim udziałem na konsolowisku były świetne. Super, że w końcu próbujesz na YouTube. Powodzenia :)

Opublikowano

Jestem twoim największym idolem!

Opublikowano

HIV będzie teraz vlogerem? Sam nie wiem, co o tym sądzić - z jednej strony denerwują mnie ci wszyscy vlogerzy, wielkie gwiazdy internetu, a z drugiej strony to przecież stary, dobry, chory HIV. Gościa Niedzielnego oglądam, także i w środku tygodnia przydały by się jakieś wynurzenia.

Wątpię, że HIV o Tobie słyszał :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

HIV będzie teraz vlogerem? Sam nie wiem, co o tym sądzić - z jednej strony denerwują mnie ci wszyscy vlogerzy, wielkie gwiazdy internetu, a z drugiej strony to przecież stary, dobry, chory HIV. Gościa Niedzielnego oglądam, także i w środku tygodnia przydały by się jakieś wynurzenia.

Wątpię, że HIV o Tobie słyszał :)
Wiekszosc tych vlogerow to amatorzy, Hiv siedzi w biznesie od lat, jestem ciekaw co mu z tego wyjdzie.
Opublikowano

EJ HIV, A BEDZIESZ PIERDZIAL? HE HE HE!

Opublikowano

SIEMA JJ, PAMIETASZ MNIE WARIACIE? HE HE

Opublikowano

Mój brat był u ciebie debilem miesiąca! Do dziś to wspominamy przy wigilii!

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

EJ HIV A BEDZIE O PROMKACH?

Opublikowano

Mam, nadzieje że będzie starucha, że jeszcze żyje w lochach

Opublikowano

Ja byłem dwa razy w Debilu Miesiąca. I raz w rodzynach. Główńy powód dla którego babcia jest ze mnie dumna.

Opublikowano

JA KIEDYS TAK SIE NACPALEM, ZE CHCIALEM ISC NA DWORZEC CENTRALNY ZEBY ZARAZILI MNIE HIVem ZEBYM BYL DEBILEM ROKU :))))))))))))))))))))))))))
KUMACIE - TAK JAK XWKA PIERDZONCEGO OSZOLOMA HE HE

Opublikowano

Rewelka, właśnie czegoś takiego oczekiwałem. Wszystko jest okej oprócz twojego głosu. Zainwestuj w porządny majk. Obejrzyj vlogi Tivolta i Gimpera, tych panów słychać głośno i wyraźnie. Zasadniczo leci łapka i sub.

Opublikowano

Obejrzałem i mam kilka uwag:

- dźwięki z offu to wywalenia - drażnią i są niepotrzebne

- te powtórzenia (hajs, hajs, hajs) są irytujące i według mnie nie nadają się do tego typu filmików

- popraw oświetlenie i mikrofon (żeby było jaśniej i żeby było dobrze słychać co mówisz, mów też troszkę wolniej)

- segment hejt - uważam za mało eleganckie osobiste wycieczki w stronę konkretnych osób, ten segment powinien być raczej czasem na dyskusję na argumenty, a nie że chłop macha rękami i oczy ma rozbiegane

Poza tym jest w miarę dobrze. Jeśli tylko dopracujesz te nagrania technicznie, to możesz liczyć na dodatkowego widza.

Opublikowano

Jest dobrze. Przede wszystkim widać profesjonalne podejście, ale zdrowe i luźne. Irytują tylko te "dodatkowe efekty dźwiękowe". Celujesz raczej w rozumną widownię, a te wstawki pasują bardziej do sitcomu.