Opublikowano 8 marca 201411 l Bo ogólnie na PS4 grafika papy nie otwiera. Panowie mam pytanie odnośnie zbierania Mementów( czy jak to się nazywa). Jest ich czterdzieści, czyli na misję przypada cztery. W jednej z misji, jedną sztukę przegapiłem. Czy muszę powtarzać całą kampanię żeby to znaleźć?. Bo byłoby to raczej nienormalne.
Opublikowano 8 marca 201411 l Kurde pograłbym już sobie w tą pozycję pamietam ile godzin spędziliśmy z kumplem na ps3. No cóż jeszcze kilka dni i sprawdzimy jak się śmiga na ps4:D
Opublikowano 9 marca 201411 l Grałem z kumplem na jednym tv u niego, moim zdaniem najlepszy sposób do zabawy, polecam.
Opublikowano 9 marca 201411 l Grałem z kumplem na jednym tv u niego, moim zdaniem najlepszy sposób do zabawy, polecam. Potwierdzam. We wtorek wkońcu zjadę z delegacji i będę mógł sam oceni wersje na ps4 wraz z narzyczoną o ile da sie namówi:P
Opublikowano 10 marca 201411 l Czy ma ktoś jakieś info odnośnie tego błędu gdy odpalimy DLC i potem są problemy z sejwami? Poprawili to? Bo jak ma mnie spotkać przykrość to póki tego nie załatają nie widzi mi się odpalać gierki, mimo że z dziewczyną jesteśmy trochę najarani na co-opa.
Opublikowano 10 marca 201411 l U mnie póki co save'y działają i wszystko jest spoko A sama gra miażdży, nie grałem w nią wcześniej i jestem za(pipi)iście zajarany, cholernie wkręca, szczególnie kiedy zdobędziemy jakąś nową broń, żyłowanie tego mnożnika, ucieczka przed tymi zombie. Za(pipi)ista gierka. W co-opie tylko zyskuje
Opublikowano 10 marca 201411 l No i mam problem z Dead Nation. Włączam grę, pokazuje się logo i nic, gra się dalej nie che włączyć. Przy próbie zamknięcia aplikacji wywala jakiś błąd. Wie ktoś może co z tym zrobić ? Co najgorsze nie mogę teraz usunąć i pobrać gry od nowa bo Sony konserwuje PSN
Opublikowano 10 marca 201411 l Jutro jak PSN będzie już działał, wykasuje grę i ściągne od nowa. Dam znac czy cos pomoglo.
Opublikowano 10 marca 201411 l Przed chwilą skończyłem sesję i nie było żadnych problemów. W coopie również wszystko w porządku.
Opublikowano 11 marca 201411 l Mnie wywala do menu konsoli z błędem po skonczeniu jednej misji w singlu. Ma tak ktos?
Opublikowano 12 marca 201411 l U mnie narazie ok. W co mam inwestowac kase? Jestem nowy w temacie, pmtrzebuje nieco wsparcia :-)
Opublikowano 12 marca 201411 l U mnie narazie ok. W co mam inwestowac kase? Jestem nowy w temacie, pmtrzebuje nieco wsparcia :-) Ja zrobiłem tak. Ulepszyłem maksymalnie podstawowy karabin, ten z nieograniczoną amunicją. Potem flary, miny, granaty i dynamit. Jak już miałem to wszystko, trzymałem kasę na wyrzutnię. Po tym komplecie zabrałem się za szoker. Na końcu krajalnica a reszta to obojętnie w jakiej kolejności. Dzięki tej taktyce, przeleciałem poziom Ponury bez większych problemów. Oczywiście oprócz końcówki cmantarza. Dla mnie to najtrudniejsza część gry.
Opublikowano 12 marca 201411 l grajac w coopa z kolegą nam obojgu wpadają trofiki ktore wspolnie zdobedziemy?
Opublikowano 12 marca 201411 l Osobiście jak platynowałem na PS3 to kase pchałem na shotguna (po maksymalnym ulepszeniu czysci absolutnie wszystko z dużą łatwością nawet na wyższych poziomach trudności) oraz miny (najbardziej użyteczna broń w grze - prawie jak nieśmiertelność) które po ulepszeniu wybuchają więcej niż raz. Pamiętajcie że miny nie tylko sobie leżą co raczej działają jak wabiki więc uciekając zostawia się taką i patrzy jak wszystko co było blisko idzie do niej żeby za chwile zdechnąć. Spokojnie można sobie wtedy szukać miejsca do dalszej walki. Naprawde łatwo się gra z tymi dwoma zabawkami na maxa. Reszta wydatków to już bez znaczenia.
Opublikowano 12 marca 201411 l Jak widać każdy ma inną taktykę, ja osobiście nie wyobrażam sobie samej końcówki gry bez szokera i krajalnicy. Miny, flary, granaty, dynamit to jest absolutny obowiązek i trzeba to mieć. Shotguna używałem zawsze tylko na te bydlaki z ostrzami i na skoczków. Jeszcze co do momentu o którym pisze anarom w spoilerze, to mi tam bardzo pomagała wyrzutnia rakiet na te bodajże 4 świniaki zamknięte w tych budynkach. Jak się je szybko zlikwiduje to wtedy ta drobnica się nie zlatuje. Edytowane 12 marca 201411 l przez Wooyek
Opublikowano 16 marca 201411 l Gra jest niesamowita.Kiedys zagrałem chwile na ps3 ale nie wciągnęła mnie na dłużej niz na 10min. Wczoraj dałem jej druga szanse, zasiadlem z kumplem przed tv i nawet nie wiem kiedy minęło 8-9h. Dawno tak zaje, biscie sie nie bawilem. Ps.sa jeszcze jakieś gry na ps4 z coopem na jednej konsoli? Edytowane 16 marca 201411 l przez Logan
Opublikowano 16 marca 201411 l Ktoś ma jeszcze jakieś problemy z grą? Czy może już naprawili? Podobno dobrze jest po każdym skończonym poziomie kopiować sejwa w chmurę (na wszelki wypadek).
Opublikowano 16 marca 201411 l U mnie wszystko śmiga bezproblemowo. Obecnie ogrywam 2 raz singla i nie wywaliło mnie ani raz. Edytowane 17 marca 201411 l przez a_di1