March 2, 201412 yr ja będę mial gierkę w dniu premiery. Jak nic mnie wypadnie to gram caly weekend do porzygu.
March 14, 201412 yr TitanFall wyladowal, bede ok 19-20 i gram cala noc. Jak cos mozna smialo podbijac
March 14, 201412 yr Miałem już od rana cisnąć ale nie spodziewałem się, że będę titana ściągał pół dnia w(pipi)eyebana. Zasiadam do gry pod wieczór i pewnie zejdzie do rana. Przez weekend nie będę specjalnie szukał nikogo do gry bo chcę porozkminiać na spokojnie z czym co się je, ale później jak najbardziej. Edited February 7, 20206 yr by Guest
March 14, 201412 yr już mam i gram jakby kto chciał, mam też drugą kopię z amazona do sprzedaży. na priva oferty - sprzedam tanio
March 18, 201412 yr Xymek Codziennie od 22giej do 1szej w nocy. Często udaje mi się wcześniej dorwać do pad'a. Miałem już przyjemność grać z Salwadorem i ekipą.
August 30, 201411 yr ja też z chęcia zagram bertaswlkp na xbox one Edited August 30, 201411 yr by bertaswlkp