Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oddworld: New ‘n’ Tasty

Featured Replies

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Napisałem już po skończeniu swoją opinię w stosownym temacia ale wkleję jeszcze tu jakby ktoś tam nie przeczytał, a może zachęcę kogoś do wynagrodzenia torców za ten kozacki szpil.     Zacznę od te

• Premierowy trailer, który przypomina o jutrzejszej premierze.  

• Jak ktoś ma plusa i kupił grę przed 3 sierpnia to dziś pojawił się bezpłatny dodatek.

Opublikowano

No nie musisz od razu konsoli kupować, nobody. Po prostu zrób tak, jak masz zamiar zrobić z TEW i Alienem.

Opublikowano

na ps blog pisze, ze startuje promocja i min. oddworld bedzie za mniej niz 60zl do kupienia od dzisiaj, yeeahhh :D

Opublikowano

Jakiego kafla ? xD

No nie musisz od razu konsoli kupować, nobody. Po prostu zrób tak, jak masz zamiar zrobić z TEW i Alienem.

w sumie xD ziomek ma ps4 to mógłby mi kupić jak wróci z uk na dniach.

Opublikowano

z poziomu pc mozesz przeciez kupic na swoim koncie

Opublikowano

Zastanawiam się czy kupić teraz. Jak myślicie będzie w plusie w październiku? :) ostatnio kupiłem strider i 3 dni później ogłosili że będzie w plusie:p

Opublikowano

Szczerze to wątpie. Najpierw muszą wypuścić na XO potem może trafić do plusa, a w ps+ na październik będzie DriveClub i pewnie coś małego.

Opublikowano

driveclub w pazdzierniku jest jako bonus, procz niego ps4 dostanie standardowo 2 inne gierki

Opublikowano

Nope. Zapowiedzieli, że DC nie będzie jedną z dwóch gier dla PS4 w +.

Opublikowano

No a czy ja coś takiego napisałem? Będzie DC plus coś małego czyli dwie małe gierki z psnu i na oddworlda bym nie liczył.

Opublikowano

nope, pisali ze jedna z tych dwoch gier bedzie miec platyne, druga nie, a trzecia bonusowa to driveclub, try harder Bluber

Opublikowano

Ta napewno, jeszcze nawet przeceny nie było, gra jet świeża, nie było premiery na XO i dadzą do plusa.

Bardziej bym liczył już ewentualne na Child of light albo Vailant Story (oby nie bo niedawno kupiłem :) )

Zresztą na dniach ogłoszą pełną ofertę ale moim zdaniem czy bonusowo czy nie to DC prolog będzie "bombą" z plusa na październik.

Opublikowano

jak nie bylo? aktulanie masz w przecenie za 60zl - nabylem i jest super, jak tylko znajde wiecej czasu to wsiakne na dluzej bo calosc jest tak samo miodna jak oryginal choc jak mam byc szczery bardziej mnie wtedy urzekala oprawa 2d

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przeglądam sobie jutubca i w polecanych mam filmik "Oddworld: New 'n' Tasty! ::: All 299 Mudokons ::: LONGPLAY ᴴᴰ :::", tyle że filmik trwa 3,5 godziny. Gra jest taka krótka, czy koleś to jakiś speed runner?

Opublikowano

Nie nie jest takka krótka. Jest tak samo długa jak pierwowzór.  Ok 8-10 h zależy ile się ginie i czy ma się nastawione checkpoiny.

Opublikowano

Dzięki:))

Kurde, kiedy to w końcu wyjdzie na inne platformy niż PS4? :/

Na stronie developera była niedawno data na grudzień, a teraz widnieje "TBA".

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Gra na PC jest w fazie beta testów, premiera to prawdopodobnie Q1 2015. ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzę na ich stronkę co jakiś czas i ciągle nie wiadomo, kiedy ta gra wyjdzie na stemie. Miało być w grudniu, a teraz nie wiem, czy sony zrobiło z tego czasowy ex?

• 1 rok później...
Opublikowano

Gra sie gryzie z padem od Xbone, czy tylko ja mam z tym problemy? Nie wykrywa mi triggerów na padzie od S-ki. Podłączyłem od X360 i dzila dobrze. Miał ktoś podobny problem z wersją PC i padem od starego pada od One?

Opublikowano

Gra sie gryzie z padem od Xbone, czy tylko ja mam z tym problemy? Nie wykrywa mi triggerów na padzie od S-ki. Podłączyłem od X360 i dzila dobrze. Miał ktoś podobny problem z wersją PC i padem od starego pada od One?

Wiesz co może być to związane z tym

https://github.com/FNA-XNA/FNA/issues/49

Opublikowano

Dzięki za info. Poszperałem trochę w sieci i co znalazłem:

http://forums.xbox.com/xbox_support/xbox_on_windows_support/f/5412/p/2195680/5717060.aspx#5717060

Niby wszystkie inny gry działają okej. Szkoda, że nie mam Dragon's Dogmy, bo ponoć ma największy problem. Trochę żal, bo pad od X360 w porównaniu do S-ki to tandeta.