Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Growe kubki by Zdunek

Featured Replies

Opublikowano

rayos juz pare razy chcialem zapytac - od kiedy te origami i skladzie wszelakie (pudelka tez 100% handmade) to twoja pasja? masz jakies ciekawe foty w necie? niesamowite te niektore - np moja wiewiora byla przekozacka

• Odpowiedzi 471
  • Wyświetleń 31,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kubeczki(część) Zdjęcie na szybko z lampą centralnie na kubki stąd kolory przekłamane lekko. 

• Kubki już spakowane. Fotka przed włożeniem do kartonu. *Fiagaro, twój kubek jest 4 w 5 rzędzie(pod Zeldą)     

• TADA! 

Opublikowano

na instagramie wrzucam czasem moje "dziela" ;P Origami skladam od poznego gimnazjum, choc czasem i rok, dwa nie skladalem bo mi sie nie chcialo, niedawno znowu odzylo bo mam duzo wolnego czasu :) A majsterkowac i samemu skladac lubie od bardzo dawna, rok temu zbudowalem sam wlasnego triforce'a, dzis np tylko dla funu rzezbilem w owalny ksztalt nieregularny kawalek granitu, pudelka do kubkow... lubie sam robic rzeczy po prostu ^^'

http://instagram.com/rayospl

Opublikowano

To inicjatywa Zdunka, ja tylko pomagalem przy pierwszej turze, ja z druga wiele wspolnego nie mam, nie liczcie na nowe origami :P

EDIT

Zeratul, Ty chyba w koncu nie dostales tego origami, zniklo w niewyjasnionych okoliczosciach? to paczaj co Cie omineo:

http://instagram.com/p/nvnq2vSFHt/

;)

mega kozak!

Opublikowano

czy można zamówić kubek z forumowiczem, kto by nie chciał wypic rano kawki widząc usmiechnietego yano, albo wieczorem kakałko trzymajac cieplą nikolę.

Opublikowano

czy można zamówić kubek z forumowiczem, kto by nie chciał wypic rano kawki widząc usmiechnietego yano, albo wieczorem kakałko trzymajac cieplą nikolę.

Albo rano herbatke widzac usmiechnieta Assassine, albo wieczorem, kakalko trzymajac goraca Assassine <3 

nie liczcie na nowe origami :P

;)

Jak to?! No skrzywdziłeś mnie teraz

Specjalnie dla Ciebie, moge wyslac osobna paczuszke z origami :*

Opublikowano

Albo rano herbatke widzac usmiechnieta Assassine, albo wieczorem, kakalko trzymajac goraca Assassine <3 

nie liczcie na nowe origami :P

;)

Jak to?! No skrzywdziłeś mnie teraz

Specjalnie dla Ciebie, moge wyslac osobna paczuszke z origami :*

widać ze nie jesteś członkiem fanklubu assassine

Opublikowano

O, ogolony bluber.

Opublikowano

"Me after four days in which I have slept... 10 hours? Still #handsome though ;-) but finally I'm going to#sleep ! I need a pause from making #game for#project in #college... and from another and another and another.... I #love being #student (just kidding). So... good #night !"

#ja #pyerdole

Opublikowano

czekam na finał tematu w którym rayos przyznaje że spuszczał się do każdego  kubka z osobna dlatego to tak długo trwało.

Opublikowano

Ej, chociaz je mylem i w ramach rekompensaty i poczucia winy robilem origami :/ Troche wyrozumialosci i zrozumienia! :angry2:

Opublikowano

ta origami kobra jest niby z jednego kawalka papieru?

Opublikowano

ta origami kobra jest niby z jednego kawalka papieru?

No tak.

Opublikowano

mindlowing (pipi)a....jak to sie robi? nacina sie jakos czy bierze sie prostokatny duzy kawal papieru i sklada i sklada az wyjdzie takie mindlowing? 

ile ta kabre skladales?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

mindlowing (pipi)a....jak to sie robi? nacina sie jakos czy bierze sie prostokatny duzy kawal papieru i sklada i sklada az wyjdzie takie mindlowing? 

ile ta kabre skladales?

Nacina ;_; dalbym Ci miliard minusow za to stwierdzenie i postraszyl swoja twarza w ciemnym zaulku! Prostokatny kawalek papieru o wymiarach 10x330 cm i skladasz. caly dzien z przerwami, kilka godzin, ale na pewno nie wiecej niz 10

Opublikowano

masakra jakie to jest skillowe 0_O niesamowicie ci ten waz wyszedl - perla w kolekcji czy jeszcze cos tak epickiego ulozyles?

Opublikowano

Waz niestety od dawna nie jest w kolekcji, jest u Ex albo na strychu w pudle albo dawno rozproszony po swiecie w postaci popiolu. Wcale nie takie skillowe jakby sie moglo wydawac ;).  Bardziej cierpliwosc przy skladaniu ogona sie liczy przy tym modelu... mam jeszcze modulowego pawia takiego jak tu https://farm3.staticflickr.com/2681/4337666839_b189998f91.jpg

Cos innego epickiego... mialem kiedys zlozonego Inoshishigami 

https://c2.staticflickr.com/6/5050/5369240357_624c1f0b6b.jpg

i bahamuta

http://4.bp.blogspot.com/_vZbFpa6k_9U/SeXYMLMgNnI/AAAAAAAAAPM/C5Xnac27LXY/s400/baha.jpg

smilodona ...

http://cfs5.tistory.com/upload_control/download.blog?fhandle=YmxvZzg4MzY3QGZzNS50aXN0b3J5LmNvbTovYXR0YWNoLzAvMDgwMDAwMDAwMDA3LmpwZw%3D%3D

oraz pare dinozaurow, ogolnie lubie bardzo tworczosc Satoshiego Kamiya, moim malym marzeniem jest zlozyc...

0501.jpg

Ryu Zin 3.5 <3

Opublikowano

dostałbyś kolejne plusy ale masz w choooj minusa za zostawianie takich rzeczy u ex!!!!!!

btw zmień się avatarka na tego co ci zrobił Czezky na Wii U :P :P

Opublikowano

dostałbyś kolejne plusy ale masz w choooj minusa za zostawianie takich rzeczy u ex!!!!!!

btw zmień się avatarka na tego co ci zrobił Czezky na Wii U :P :P

Nie. Niech Yano sobie pyre ustawi :D

Opublikowano

Zmieniłem system zapisów i każdy się załapie bo chcę już skończyć ten wątek a nie chcę aby ktoś został bez kuba.
W wolnym czasie robię projekty. Każdemu z kolejki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.