Strife 228 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Czy nie wydane punkty na umiejętności przechodzą do new game plus? Cytuj Odnośnik do komentarza
fullmonk 1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Czy nie wydane punkty na umiejętności przechodzą do new game plus? Tak, przechodzą. Ja dodam od siebie że właśnie skończyłem brutalną +. Udało mi się zejść do 14 h. Prawda jest taka że w wielu miejscach wystarczy biegnąć "na pałę" i nic nie trzeba zabijać. Ogólnie prościzna, najwięcej "męczyłem się" gdy zostaje z Davidem w domku i musimy odeprzeć atak ale to chyba temu że żałowałem naboi mimo że wiedziałem że i tak potem dam radę ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jak ja się ciesze ze nie ogralem tego na ps3 i dopiero odkrywam tlou Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 No powiem szczerze ogrywam teraz Wiesława, ale ciągle myślę o TLoU, jak dla mnie najlepsza gra mimo że remaster na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Ja zaczalem jakies 2 tygodnie temu, potem przyszedl Wiesiek i zrobilem przerwe. Teraz chyba na dniach wroce bo jestem "juz" na poczatku jesieni z tego co pamietam. Gierka naprawde zacna. Multi podobno swietne ale zaczne dopiero jak pierwszy raz przejde singla. Gram na normalu. Jak przejde gre i bede chcial jeszcze raz przejsc na wyzszym poziomie to bede mial Joela juz "podpakowanego" o te wszystki skille, bronie itp? Czy zaczyna sie od zera? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Też niedawno dorwałem się do TLoU na PS4 (na PS3 nie grałem). Jestem na etapie "zimowym" i coraz bardziej się przekonuje, że to chyba najlepsza gra w jaką dane było mi zagrać na ubiegłej generacji, i póki co najlepsza na PS4. Goście z ND to jednak mistrzowie nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Będziesz miał podpakowanego. Jak poprzechodzicie gre trzeba się ustawić na multi bo ryje beret. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Będziesz miał podpakowanego. na wyższym poziomie nie bedzie miał, jesli wybierze new game+ to tylko na normalu bedzie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jak najbardziej jestem za tym żeby się ustawić na multi jakoś tylko najpierw ogarnę singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja gram prawie każdego dnia, wyślij zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja z multi mam wszystko ale chętnie pomogę jak co Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Platyna jest ciezka czy niemozliwa? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Platyna jest ciezka czy niemozliwa? Ciężka nie jest, ale przez multi na pewno czasochłonna Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 TLOU, Wieśniak, GTAV, shadow of mordor. Niedługo snake. Trzeba się brać za te ps4 w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chyba, że nieźle się ogarnia w multi to w kilka godzin idzie wbić wszystkie trofiki i reszte dużo bardziej czasochłonną poświęcić na singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie, ogrywałem kiedyś sobie TLOU na PS3 ale tylko singla. Teraz na PS4 nadrabiam też multi i mam kilka pytań:- czy wam też długo wyszukuje mecze? U mnie obojętnie który tryb wybiorę trochę czekam aż dopasuje graczy- jak dać komuś wytworzony przedmiot? Inni gracze dawali mi np: apteczki, nie wiem którym klawiszem dać swoje rzeczy.Ogólnie to multi całkiem spoko, wkręca. Obawiam się że ino 12 tygodni świetlikami w multi nie wytrzymam i po pucharku Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czasami wyszukuje długo, norma, pomaga wyjście i jeszcze raz wybranie wyszukiwania. Do dawania przedmiotów potrzebujesz perka rzemieślnik na 2 lub 3 poziomie, na 2 będziesz mógł dawać przedmioty po trzech zrobionych swoich, a na 3 poziomie po dwóch. Na d-padzie wybierasz góra i daj przedmiot. Przedmioty są losowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Aha, czyli wybierze mi losową rzeczy z EQ? Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja mam 8 tyg i jakoś się trzymam jeszcze, musisz jedynie uważać jak masz 100% zagrożenia, wybierasz wtedy coś łatwego do zrobienia podczas 3 meczy np: danie komuś 3 przedmiotów i problem zażegnany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Na 12 tygodni i pucharek jest prosty hint: nabijać 3-4 mecze z maksymalnym skupieniem, żeby ładnie podbić sobie liczbę ocalonych, a później można skipować kolejne 3-4 mecze (uważając na to, aby nie skipnąc czasem tygodnia, w którym można stracić 80 lub co gorsza - 100% populacji). Do tego zadania najprostsze (kille, asysty przy killach, leczenie ziomów) zostawiać na koniec, gdyż będzie je najtrudniej zrobić (rośnie liczba wymagana do zaliczenia). Stosując się do tych porad i wykazując minimalnego skilla powinno nie być żadnych problemów, a i po drodze trofiki za DLC mapy powinny powpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 @blakuś jak tak bardzo boisz się że nie dasz rady przeżyć frakcją 12 tyg. (1 mecz to 1 dzień) to olej robienie zadań za których olanie nie grozi ci smierć żadnych członków grupy. bardzo łatwe jest np. zaznaczenie twojej drużynie odpowiedniej ilości celi, zabicie 9 razy bronią długą itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Uzupełniając wypowiedź @UP, - jesli Ktoś nie czuje się na siłach by ryzykować, to na zadania gdzie grozi utrata 100% populacji warto wybierać leczenia lub tworzenia przedmiotów. To chyba najłatwiejsze zadania. Wiec może warto w "ten sposób" Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na 12 tygodni i pucharek jest prosty hint: nabijać 3-4 mecze z maksymalnym skupieniem, żeby ładnie podbić sobie liczbę ocalonych, a później można skipować kolejne 3-4 mecze (uważając na to, aby nie skipnąc czasem tygodnia, w którym można stracić 80 lub co gorsza - 100% populacji). Do tego zadania najprostsze (kille, asysty przy killach, leczenie ziomów) zostawiać na koniec, gdyż będzie je najtrudniej zrobić (rośnie liczba wymagana do zaliczenia). Stosując się do tych porad i wykazując minimalnego skilla powinno nie być żadnych problemów, a i po drodze trofiki za DLC mapy powinny powpadać. Da sie skipować mecze? nawet nie wiedziałem. Jak już miałem do wyboru że musze zrobic jakieś zadanie to wybierałem np:.zabójstwa z danej broni. Na razie nie mam jak dawać rzeczy, nie mam odpowiedniego perka odblokowanego. @blakuś jak tak bardzo boisz się że nie dasz rady przeżyć frakcją 12 tyg. (1 mecz to 1 dzień) to olej robienie zadań za których olanie nie grozi ci smierć żadnych członków grupy. bardzo łatwe jest np. zaznaczenie twojej drużynie odpowiedniej ilości celi, zabicie 9 razy bronią długą itp. No na razie robie tylko zadania za zabójstwa karabinkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ale panowie, nie wiem z czym wy macie problem robiąc wyzwania Po dodaniu nowych broni, wystarczy, że będzie wybierać tylko pierwsze z danej kategorii, chyba nie chcecie powiedzieć, aby powalenie 9 przeciwników daną bronią to jakiś problem? Przecież to tylko 3 gostków na mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na poczatku to był problem, śmiem twierdzić że nie jedna osoba miała z tym problemy jeśli zaczynała przygodę w multi z TLoU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi