Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To git. Dozbieram itemi i bronie na pucharki i trochę podkoksuje sobie postać na ng+ na dungi,bo bywa ciężko( Rom w małym pomieszczeniu to zło konkretne)

Opublikowano

Z tym NG+ to jest chyba trochę tak że im dalej w las tym łatwiej. Więcej problemów stwarzają niektóre zwykłe moby jak np te posrane mozgotrzepy co insite kradną niż bossowie

Opublikowano

A jaki masz level? Bo ja robie Chalice i dzis rusze do NG+, ale zatrzymuje sie na 100lvl dla pvp, bo chyba taki bedzie wybrany przez spolecznosc. Na 100lvl bedzie ok w NG+? Czy jednak bedzie trzeba sie troche pomeczyc?

Opublikowano

punkty skill - daja cos oprocz dmg do broni?
gram toporem do ilu gdzies ladowac stamine?

mam 35lvl i przed Amelia dzis trzeba bedzie sie pewnie troche dopakowac

Opublikowano

A jaki masz level? Bo ja robie Chalice i dzis rusze do NG+, ale zatrzymuje sie na 100lvl dla pvp, bo chyba taki bedzie wybrany przez spolecznosc. Na 100lvl bedzie ok w NG+? Czy jednak bedzie trzeba sie troche pomeczyc?

Mam cos koło 95, NG+ dwa pierwsze bossy padły szybciutko, to 100 lvl powinien być ok.

Opublikowano

2 razy ojczulka próbowałem ubić <noob> Za pierwszym razem brakowało niewiele, ale za drugim, gdy próbowałem stosować taktyki wyczytane w necie to ubił mnie w kilka chwil :reggie:

Walczyłem rozpruwaczem, mieczomłotem byłoby łatwiej ?

Coś czuję, że dłuuugo mi zajmie przejście gry, ale czy coś w tym złego ;)

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

gdy próbowałem stosować taktyki wyczytane w necie 

meh... Przyjemnosc sprawia samemu pokonanie, a nie czytanie taktyk w necie.

Opublikowano

2 razy ojczulka próbowałem ubić <noob> Za pierwszym razem brakowało niewiele, ale za drugim, gdy próbowałem stosować taktyki wyczytane w necie to ubił mnie w kilka chwil :reggie:

Walczyłem rozpruwaczem, mieczomłotem byłoby łatwiej ?

Coś czuję, że dłuuugo mi zajmie przejście gry, ale czy coś w tym złego ;)

przeciez on łyka stuna z pistoletu jak mlody pelikan. ogarnij tylko, które z jego ataków co podatne na strzał w pysk.

Opublikowano

Rozpruwaczem, mieczomłotem....co lol? Co to jest? Eh te Polskie wersje, ja bym za cholere nie umial grac w zadne Soulsy po Polsku.

Opublikowano

Za 3 godziny jadę, pora na tygodniową przerwę i odpoczynek od gier (chociaż na laptopie PoE czeka...). Po przyjeździe powrót do Bloodborne'a.

Opublikowano

125 LVL Ale ta postać to jest w ogóle Pod przejście gry i Challice do PvP zrobię sobie postać w 8h na normalu

Nie wiedziałem jaki lvl będzie grany bo nie siedzę na necie szukając po message boardach skończę NG+ to będę się nad takimi rzeczami zastanawiał

Opublikowano

mapka lokacji

557483464.jpg

Opublikowano

Gra skonczona ... wczoraj o 4ej rano, z Ukyem juz na ryj padalismy :dynia:

Przecudowna gra :fsg: oczywiscie od razu wystartowalem z NG+ i dzisiaj dalej jade z koksem bo jeszcze mi mialo, teraz bede sie skupial na pvp i kielonach, moja postac ma 80 lvl wiec gdyby ktos byl chetny na jakis co-op prosze pisac.

Z reguly lubie walic cegly w tematach po skonczeniu lub w trakcie gry, tutaj niestety tak nie zrobie, za duzo bym opisywal jak bardzo jaram sie ta gra :P serio, ta gra to cudo, idzcie to kupic jak jeszcze nie kupiliscie.

Opublikowano

Ciekawostka dotycząca kosy z ostatniego bossa i możliwości granią nią w ng:

Można ją zgarnąć jeszcze na ng bez konieczności robienia true ending. Jeśli w trakcie walki z Gehrmanem zrobimy double k.o z bossem to respimy się w hunter's dream z odznaką kosy i możemy grać dalej do momentu, aż wrócimy na plac boju na polance,bo wtedy odpali się ending i autotransfer do ng+

Opublikowano

Moge sie z kumplem polaczyc i mu pomoc z bossem, czy to losowo mu kogos bedzie dobierac?

Opublikowano

Jak da hasło na gre to mozesz sie połączyć wyszukując gry z hasłem. Czy jakoś tak. 

Uff.. właśnie u(pipi)alem Logariusa.. od wczoraj sie z nim męczyłem. A dzisiaj 2 próby i dead :3  w ogóle jakoś dziwnie.. 48 lvl a zostały mi juz tylko 2 lokacje.  (tak sądze, łącznie z ostatnimi 2ma to 4ech bossów zostało :/ ).

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Trzeci boss juz mnie ubil dwa razy, 2/3 hp mu bez problemu zbijam, potem mnie łapie, wbija poison i zabija na hita. Jeszcze mi sie skonczyly te ogniste papierki, jest ciezko, podoba mi sie.

Opublikowano

Jak da hasło na gre to mozesz sie połączyć wyszukując gry z hasłem. Czy jakoś tak. 

Uff.. właśnie u(pipi)alem Logariusa.. od wczoraj sie z nim męczyłem. A dzisiaj 2 próby i dead :3  w ogóle jakoś dziwnie.. 48 lvl a zostały mi juz tylko 2 lokacje.  (tak sądze, łącznie z ostatnimi 2ma to 4ech bossów zostało :/ ).

Ja jestem po 7 bossie i mam 50 level, a nic nie grindowałem. Lizałem ściany co prawda i ginąłem praktycznie tylko na bossach, więc to może dlatego. Jestem teraz w

Cainhurst Castle i te dziwne creepy mobki z czerwonymi worami potrafią dać wycisk

.

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Jest na nie sposób atak odskok ja z noob mieczem to przeszedłem. Nadziewalem i odskakiwalem chyba nie da rady pistoletem ich blokować

Opublikowano

Ja tez mialem na nie niezly sposób, tak dobry ze nawet nie wiedzialem ze robia cos groznego, mianowicie:

Podbiegalem i je napyerdalalem :Coolface:

Opublikowano

Ejjj możecie dziś grać online w bb ? bo po zabiciu gwiezdnego czegoś chciałem pomocy przy zabiciu drugiego gwiezdnego czegoś i nie mogę na serwery się zalogować.

Ehhh idę grać w pillars;)