Opublikowano 6 kwietnia 201510 l Wiedzma najtrudniejsza? No bez jaj, easy boss. musze zacząć dodawać emotki jak żartuje
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l Przepraszam, po czytaniu CW dzisiaj mam tak zlasowany mozg ze juz nie wiem co zart a co nie
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l No u mnie wiedźmy za pierwszym razem stawały się ogromne a wczoraj tylko tych pachołków przyzywały i jedna chyba raz jakiegoś czaru użyła
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Niestety poza podium Qjon xD Bawię się w PvP postacią Str w +10 Kołem xD jak trafisz rozlozonym z R2 z Bliska stun lock i damage jest tak wielki ze zabijasz 3 hitami wszystko xD trzeba czekać na swoją okazję Ale rajcowne to jest dużo lepsze niż Noob Sword
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Na jakim levelu zdobyliście platynę? Dzisiaj w końcu, po tygodniu przerwy, wracam do domu i będę mógł pograć.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Czemu noob sword? Ja ciagle widze ludzi z tym (pipi)onym toporem ktorzy robia kreciolki
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Noob Axe Janusz Sword MC Hammer Pro Cleaver Godly Chikage Uber Scythe YOLO Koło Tak bym to widzial Niby broni jest mniej w BB ale z kazda mialem 15 razy wiecej zabawy niz z broniami w poprzednich soulsach, niby bylo ich duzo, ale wiekszosc to bylo to samo lub jakies slabe giewno ktore tylko lezalo w inwentarzu, tutaj kazda sie diametralnie od siebie rozni.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Na jakim levelu zdobyliście platynę? Dzisiaj w końcu, po tygodniu przerwy, wracam do domu i będę mógł pograć. Ja niby na 125 Ale ze po(pipi)alem wartość Hard Capa i dałem 60 w skill mogłem spokojnie na 110 zrobić
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Bardzo nie podoba mi się, że Bansai pominął Rifle speara Bardzo przyjemna w użyciu i ciekawa broń, w niektórych sytuacjach w PvE jest wręcz imba. Jedyny jej minus to to, że nie można jej zbuffować ani pod kątem melee (papiery) ani pod kątem strzelania (Bone marrow ash).
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. POLSKIE NAPISY @Qjon Co kto lubi, speary i rapiery nie moja bajka
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Bladborn nie ma buildów, they said. PvP nie będzie miało żadnej różnorodności, they said.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Jak to? To nie da się ich wyłączyć ? (polskich napisów) Edytowane 7 kwietnia 201510 l przez ornit
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l W ustawieniach gry także! To chyba jedyna gra, w którą nie dałem rady grać po polsku. Te nazwy broni i przedmiotów ( i w sumie wszystkiego)
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l 125 za duży, ale całe kielichy na 100 to hardcore. Padam od ciosu praktycznie u każdego. Niezłe wyzwanie
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. POLSKIE NAPISY i właśnie dlatego odpuściłem tego bundla, czy osobno kupowaną zwykłe wersję na rzecz steelboxa + gierka z bundla nosi pewnie obciachowy znaczek nie przeznaczone do sprzedaży osobno. upiekło mi się bo jedyne miejsce w Polsce gdzie można trafić na nową limitkę to teraz alledrogo.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Fuj, ten pad od Xboxa psuje cala kompozycje. POLSKIE NAPISY i właśnie dlatego odpuściłem tego bundla, czy osobno kupowaną zwykłe wersję na rzecz steelboxa + gierka z bundla nosi pewnie obciachowy znaczek nie przeznaczone do sprzedaży osobno. upiekło mi się bo jedyne miejsce w Polsce gdzie można trafić na nową limitkę to teraz alledrogo. Na ten moment to ornit kupił konsolę wraz z grą a ty nadal jesteś teoretykiem. Ciekawe czy do 2016 kupisz.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Ustawiasz dashboard konsoli na anglik i gra jest anglik Nic nie trzeba ustawić, dashboard może być po polsku, język w grze wybierasz z poziomu gry.