Opublikowano 15 lipca 20168 l Po kilku przerwach w rozgrywce na rzecz Wiedźmina, platyna wreszcie wpadła:
Opublikowano 15 lipca 20168 l Chciałem sobie skoczyć, po ost. ulepszenie do broni, ale wieża wciąż aktywna Co poradzisz forumku? To bylo naprawdę proste! Nie bylo tematu.. Edytowane 16 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 17 lipca 20168 l Sejwy z podstawki nie działają w GOTY??? Kupiłem GOTY i przy próbie wyboru "kontynuuj" lub "wczytaj grę" wyskakuje komunikat "Instalacja gry niekompletna. Nie można wczytać danych zapisu."
Opublikowano 17 lipca 20168 l Jaki level postaci mieliscie przy probie pokonania bossa w ostatnim labiryncie ?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Stwórz nową postać, i będzie już można wybierać wcześniejsze zapisy. Niech Cię krew prowadzi, dobry tropicielu Przy okazji: znalazł się jakiś szaleniec, który skończył grę w wyjściowym wdzianku bez broni?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Jaki level postaci mieliscie przy probie pokonania bossa w ostatnim labiryncie ?U mnie lame 99
Opublikowano 17 lipca 20168 l Stwórz nową postać, i będzie już można wybierać wcześniejsze zapisy. Niech Cię krew prowadzi, dobry tropicielu Przy okazji: znalazł się jakiś szaleniec, który skończył grę w wyjściowym wdzianku bez broni? Typy grają na golasa, waląc jedynie pięścią. Ja miałem chyba jakoś ponad 100, bo najpierw ogarnąłem The Old Hunters. Ale już leci do mnie chińskie wydanie i ponownie ruszę na łowy - tym razem już "jak Pan Bóg przykazał".
Opublikowano 17 lipca 20168 l To ze mnie jest lame dopiero! Mam 110 i jeszcze chcialem farmic xD A ten.. mam wszystkich bossow ubitych, a nie mam kielicha do 1 labiryntu. 2, 3 i dalej owszem, ale nie pierwszy. Cos przeoczylem?
Opublikowano 18 lipca 20168 l Pierwszy jest Pthumeru Chalice i nie ma możliwości, żebyś go nie miał (otrzymujemy automatycznie po ubici BSB).
Opublikowano 18 lipca 20168 l Dziwne, bo nie mogę odprawić rytuału. Wrócę z roboty to pogłówkuje, bo może brakuje jakiegoś magicznego składnika
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ubilem BSB, na spokojnie, bez zadnych wspomagaczy czy kompana do pomocy. Chyba przemowil do mnie geniusz serii, jak uspokoilem nerwy i zaczalem dokladnie analizowac ruchy bestii, to okazalo sie ze z odpowiednia taktyka nie jest to prze.(pipi)ane, a tylko momentami wymagajace. Satysfakcja niesamowita. Przepadlem. Znalazlem vikar amelie, zobaczymy jak z tym pojdzie
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ależ ta gra ma grywalność, podjarany biegam po lokacjach odkrywając co chwile nowe przejścia. Grę zacząłem przed wczoraj (nie grałem w gry od from software), z początku łatwo do pierwszego bossa, teraz farmienie i ruszam na niego ponownie. Lepszy jest shotgun czy pistolet? W drugiej łapie trzymam rozpruwacza, dobra decyzja czy zmienić? Aha, znalażlem w kanałach ciuszki z trailera, te widoki w mieście ehh poezja.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ogólnie pistol nie ma konkurencji. Rozpruwacz jest najlepszą bronią dla początkujących (i nie tylko), także masz raczej domyślny zestaw. Eksperymentuj z nowo znalezionym rynsztunkiem i znajdź coś dla siebie. A ten.. mam wszystkich bossow ubitych, a nie mam kielicha do 1 labiryntu. 2, 3 i dalej owszem, ale nie pierwszy. Cos przeoczylem? Masz na myśli pierwszy nagrobek tzw. Makeshift altar - on jest do ogólnie pojętej kooperacji. Edytowane 18 lipca 20168 l przez stoodio
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ale nie jest wymagany do platyny? Ja lubie wszystko sam odkrywac, bez gonienia na przod. Wesker, jaka podjarka BB - zupelnie, jak ja kilka stron temu
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ale nie jest wymagany do platyny? Ja lubie wszystko sam odkrywac, bez gonienia na przod. Wesker, jaka podjarka BB - zupelnie, jak ja kilka stron temu To dziwne bo zdajesz się więcej czasu spędzać tutaj, pytając o rzeczy dość oczywiste do rozkminienia, niż w samej grze A jak tylko platyna Cię interesuje to wyświetl sobie trofea w googlach i jazda, będziesz miał odpowiedź szybciej niż tu. Nie mam napinki, nie wyjdzie mi żyłka, nie boli mnie dupa. Po prostu sam sobie zaprzeczasz Peace and Bloodborne.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ale nie jest wymagany do platyny? Ja lubie wszystko sam odkrywac, bez gonienia na przod. Wesker, jaka podjarka BB - zupelnie, jak ja kilka stron temu Ogromna podjarka, wcześniej miałem tylko styczność z fantastycznym NiOh ale desing blood po prostu miażdży, uwielbiam takie klimaty i wracanie w te same miejsca i eksploracja daje ogromną satysfakcję, dzisiaj jak wrócę z pracy od razu odpalam i wsiąkam, fakt, rzucam bluzgami po utracie pokaźniej ilości tętnień krwi ale to jeszcze bardziej mobilizuje do ich odzyskania, fenomenalne i jeszcze ten OST klimatyczny.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Czyli reakcja na tytuł jak najbardziej prawidłowa Moje ostatnie spostrzeżenia:a) The One Reborn - śmiech na sali, chyba nie musiałem się nawet podleczyć, powolne to i przewidywalne.b) Micolash - śmiesznie ucieka i dość prosty.c) Old Hunters - trudno, dostałem wpier*ol od chyba piątego huntera po drodze i nie odkryłem latarni, chyba poczekam troszkę
Opublikowano 19 lipca 20168 l BB to moj pierwsz kontakt z gatunkiem RPG o p.t. Souls na konsoli sony i wysmienity poczatek. Stad tyle pytan z mojej strony. Wybaczcie jesli Was draznie, ale nie bylo mi latwo z poczatku.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Nie wiem jak oni to zrobili ale już dawno w grach nie miałem takiej grywalności. Dwie noce z rzędu ciężko mi zasnąć a w głowie leci muzyczka ze snu tropiciela. Bestia Kleryka padła za drugim podejściem a ojciec na cmentarzu za pierwszym, nie bylo tak źle. Strzelec na wieży również za pierwszym bo spadł odepchnięty przez młot. W ogóle wydaje mi się, że początek gry był trudniejszy a teraz jest łatwiej. No ale zobaczymy jak będzie w późniejszych etapach gry.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Matko elektryczna jaka ta gierka jest miodna. Przed chwilą padł mój czwarty boss w grze - Hemwick Witch. Jak do tej pory to chyba najprostszy z bosów jakiego tłukłem. Odliczam czas w robocie, żeby wrócić do polowania. W spoilerze takie drobne pytanie odnośnie pobocznego questu. W międzyczasie wykorzystałem to, że Eileen pojawiła się jako pomoc w walce na cmentarzu na, którym walczyłem z Gascoignem i ubiłem ja dla odznaki. Mam co do tego mieszane odczucia. Przywrócić backupa sprzed jej zgonu? Jest w jej wątku coś super wartego zobaczenia? Czy olać temat zostawić ją martwą i cieszyć się odznaką? Edytowane 19 lipca 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 19 lipca 20168 l Szanowny kolego ja na początku świadomie ubijałem Eileen - plusem jest wcześniejszy dostęp do Blade of Mercy (na czym mi zależało), minusem brak świetnej runy i przerwanie sidequesta Jakby co zawsze możesz kontynuować zadanie w kolejnym cyklu.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Śliczne dzięki. W takim razie dam jej jeszcze pożyć i zdobędę runę, bo jej odznakę tak czy inaczej w końcu dostanę. Wieczorem kolejny boss
Opublikowano 21 lipca 20168 l W wielu przypadkach normalka, w moim na przykład także Level up i wróć mocniejszy !