Opublikowano czwartek o 10:432 dni 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Jak w to zagrać na PC?Najpierw trzeba przeczytać 54 strony aktów Epsteina, potem już idzie dobrze. BBPC xDxD
Opublikowano czwartek o 11:522 dni Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Jak w to zagrać na PC?Chcesz to Ci wyślę pliki i powiem co zainstalować i jakie mody 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Chociaż Sierota i Laurence to już nie to samo, co kiedyś, jak ktoś poradził sobie z DLC do Eldena.Ty no ja uważam, że takiego zonku jak w tej Niewidzialnej wiosce to nigdzie nie dostałem. Przeszedłem wszystko od FS oprocz DS2. Może to jest spowodowane tym, że dotychczas to wyglądało wszystko jak tutorial, a tu nagle trzeba się zacząć starać.
Opublikowano piątek o 17:071 dzień Będzie pare głupich momentów, jak nie platynujesz tego to raczej przejdziesz gładko. W DLC będziesz miał problemy z paroma mobkami, bo również walą na hita a same mają chore ilości HP.