Opublikowano 20 września 201410 l Działa,bo kumpel kupił mbankową.Sam też kupowałem bezpośrednio killer instinct w marketplace przy użyciu mastercarda mbankowego. Edytowane 20 września 201410 l przez Soban
Opublikowano 20 września 201410 l No wlasnie nigdy jej nie uzywalem, zawsze zdrapki a z reguly mowa jest o kredytowkach, dlatego pytam. Dzieki Soban, obczaje sobie peggle 2 i nfsa jak xbox wroci
Opublikowano 21 września 201410 l Obecnie to już większość debetówek działa, sam używam visa z Millenium.
Opublikowano 21 września 201410 l Ziomeczki, mam do Was pytanie. Wczoraj pojechałem do Media Markt z planem, że kupię sobię konsolę nowej generacji, wybór padł na PS4, wszedłem do sklepu, kierowałem się na stoisko, gdzie znajdowały się konsole z Bundlem Destiny, jednak po drodzę trafiłem na zielone pudełko z XO, i od tej chwili zacząłem mieć wątpliwosci, czy aby na pewno PS4 to dobry wybór... I wszedłem ze sklepu bez niczego. Mam obecnie X360 slima, laptopa z WIN 8, telefon z WinPhone 8.1 i powiem Wam, że przyzwyczaiłem się do usług od M$...Molibyście mi tak szczerze doradzić co kupić? Nie stać mnie obecnie na obie konsole. Mile widziane sugestie osób, które posiadają oba systemy!Dzięki z góry za pomoc!
Opublikowano 21 września 201410 l Ja tam polecam ci Xone, tymbardziej, że masz sporo sprzętów microsoftu, więc łatwo odnajdziesz się w systemie łana, który to przecież bazuje na windowsie 8. No i 3 października Forza Horizon 2.
Opublikowano 21 września 201410 l Ziomeczki, mam do Was pytanie. Wczoraj pojechałem do Media Markt z planem, że kupię sobię konsolę nowej generacji, wybór padł na PS4, wszedłem do sklepu, kierowałem się na stoisko, gdzie znajdowały się konsole z Bundlem Destiny, jednak po drodzę trafiłem na zielone pudełko z XO, i od tej chwili zacząłem mieć wątpliwosci, czy aby na pewno PS4 to dobry wybór... I wszedłem ze sklepu bez niczego. Mam obecnie X360 slima, laptopa z WIN 8, telefon z WinPhone 8.1 i powiem Wam, że przyzwyczaiłem się do usług od M$... Molibyście mi tak szczerze doradzić co kupić? Nie stać mnie obecnie na obie konsole. Mile widziane sugestie osób, które posiadają oba systemy! Dzięki z góry za pomoc! Lepiej nie sugerować się zdaniem innych i samemu podjąć decyzję.
Opublikowano 21 września 201410 l Zależy w co chcesz najbardziej grać . Przejrzyj listę tytułów i podejmij decyzję.Ja stawiam na pierwszym miejscu PS 4 a Xboxa One traktuje jako drugą konsolę I z takim zamiarem ją zakupiłem. To jest jak wojna NC+ z Cyfrowym Polsatem.Każda platforma jest zdecydowanie inna,ale warto mieć przyjamniej jedną z nich (jeśli nie obie) Edytowane 21 września 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 21 września 201410 l Wam też tak dysk charczy? Mogę go sobie bezstresowo wymienić na SSD?
Opublikowano 21 września 201410 l Ziomeczki, mam do Was pytanie. Wczoraj pojechałem do Media Markt z planem, że kupię sobię konsolę nowej generacji, wybór padł na PS4, wszedłem do sklepu, kierowałem się na stoisko, gdzie znajdowały się konsole z Bundlem Destiny, jednak po drodzę trafiłem na zielone pudełko z XO, i od tej chwili zacząłem mieć wątpliwosci, czy aby na pewno PS4 to dobry wybór... I wszedłem ze sklepu bez niczego. Mam obecnie X360 slima, laptopa z WIN 8, telefon z WinPhone 8.1 i powiem Wam, że przyzwyczaiłem się do usług od M$... Molibyście mi tak szczerze doradzić co kupić? Nie stać mnie obecnie na obie konsole. Mile widziane sugestie osób, które posiadają oba systemy! Dzięki z góry za pomoc! Lepiej nie sugerować się zdaniem innych i samemu podjąć decyzję. Ja tam polecam ci Xone, tymbardziej, że masz sporo sprzętów microsoftu, więc łatwo odnajdziesz się w systemie łana, który to przecież bazuje na windowsie 8. No i 3 października Forza Horizon 2. Zależy w co chcesz najbardziej grać . Przejrzyj listę tytułów i podejmij decyzję.Ja stawiam na pierwszym miejscu PS 4 a Xboxa One traktuje jako drugą konsolę I z takim zamiarem ją zakupiłem. To jest jak wojna NC+ z Cyfrowym Polsatem.Każda platforma jest zdecydowanie inna,ale warto mieć przyjamniej jedną z nich (jeśli nie obie) Dzięki za Wasze zdanie! Muszę się zastanowić. Za PS4 przemawiała do mnie jego moc, lepsza grafika. A jestem niestety osobą czułą na doznania wizualne A za XO te wszytskie jego multimedialne innowacje, oraz wygodny pad + eksy.
Opublikowano 21 września 201410 l Ziomeczki, mam do Was pytanie. Wczoraj pojechałem do Media Markt z planem, że kupię sobię konsolę nowej generacji, wybór padł na PS4, wszedłem do sklepu, kierowałem się na stoisko, gdzie znajdowały się konsole z Bundlem Destiny, jednak po drodzę trafiłem na zielone pudełko z XO, i od tej chwili zacząłem mieć wątpliwosci, czy aby na pewno PS4 to dobry wybór... I wszedłem ze sklepu bez niczego. Mam obecnie X360 slima, laptopa z WIN 8, telefon z WinPhone 8.1 i powiem Wam, że przyzwyczaiłem się do usług od M$... Molibyście mi tak szczerze doradzić co kupić? Nie stać mnie obecnie na obie konsole. Mile widziane sugestie osób, które posiadają oba systemy! Dzięki z góry za pomoc! Mam w domu oba sprzety. Xbox jest u mnie jako PRIMACONSOLA;)pierwotnie miała być nią ps4. Niestety przypasilo mi tylko kilka tytułów. Zastanawiam sie nad zamiana na Wii U bo tam chyba jest więcej gier z kanapowym splitscreenem. Poza tym lubię mieć wszystko w jednym jak odtwarzacz multimedialny i dekoder TV. Jak kupie pilota do xone to w ogóle będę oh owal i eh owal;)Jezeli chodzi o gry to dla mnie osobiście klimatem xone wygrywa. A argument 1080p i 60fps nie działają na ludzi którzy prygode z grami zaczynali na Pegasusie i mario:) liczy sie zabawa:)
Opublikowano 21 września 201410 l Wam też tak dysk charczy? Mogę go sobie bezstresowo wymienić na SSD? A skad wiesz, ze to dysk? Problem znany i dosc powszechny. M$ wymienia takie terkoczace konsole na nowe, przy czym jesli zdecydujesz sie na wymiane i zadzwonisz do infolinii w tej sprawie to do wymiany wyslesz SAMA konsole bez dysku, kabli, pada i innego osprzetu.
Opublikowano 21 września 201410 l Wam też tak dysk charczy? Mogę go sobie bezstresowo wymienić na SSD? Charczy charczy i to masakrycznie. Dlatego właśnie zgłosiłem swoją do wymiany. I tak jak jest napisane post wyżej wysłałem kurierem samą konsolę bez osprzętu. Microsoft za te wadliwe konsole to powinien dostać w pie*dol. Jak można taką manianę wypuścić na rynek ? Dobrze że przynajmniej uruchomili program wymiany . Jednak wpadka jest i to spora. Do tego dochodzi wolna przestrzeń na dysku. Z 500 GB mamy do dyspozycji tylko ok.317 GB. Resztę zajmują pliki systemowe... Taka Forza 5 zajmuje ponad 40 GB i to bez dodatków !! Demo Forzy 2 Horizon waży prawie 10,5 GB !!!! Tak więc dysk 1 TB w dzisiejszych czasach powinien być podstawą. Edytowane 21 września 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 21 września 201410 l Zawsze mozna kupic dysk zewnetrzny np 1TB, ale od razu mam pytanie: czy bedzie taka sama c*ujnia&grzybnia co w przypadku X360 polegajaca na tym, ze jaki by to pojemny dysk nie byl to i tak tylko 20GB dalo sie w nim wykorzystac?
Opublikowano 21 września 201410 l Kurde, coś mi się chyba z padem dzieje. Ostatnio jak grałem w FORZA 5 to dwa razy miałem sytuację, gdy mi się pad na chwilę wyłączył. Gram, nagle pojawił się komunikat, że pad nie jest podłączony. A na padzie zaczęło mrugać logo Xboxa. To było takie chwilowe, nagle pad się rozłącza, mruga logo i w ciągu sekundy ponownie się włącza. Mieliście takie coś? Nie wiem czym to jest spowodowane. Tak jakby na sekundę pad utracił synchronizację z konsolą.
Opublikowano 21 września 201410 l Zawsze mozna kupic dysk zewnetrzny np 1TB, ale od razu mam pytanie: czy bedzie taka sama c*ujnia&grzybnia co w przypadku X360 polegajaca na tym, ze jaki by to pojemny dysk nie byl to i tak tylko 20GB dalo sie w nim wykorzystac? Xone obsługuje do 16 TB pamięci zewnętrznych.
Opublikowano 21 września 201410 l Zawsze mozna kupic dysk zewnetrzny np 1TB, ale od razu mam pytanie: czy bedzie taka sama c*ujnia&grzybnia co w przypadku X360 polegajaca na tym, ze jaki by to pojemny dysk nie byl to i tak tylko 20GB dalo sie w nim wykorzystac? Xone obsługuje do 16 TB pamięci zewnętrznych. Ok, ale czy mozna z tych 16TB w pelni korzystac?
Opublikowano 21 września 201410 l Kurde, coś mi się chyba z padem dzieje. Ostatnio jak grałem w FORZA 5 to dwa razy miałem sytuację, gdy mi się pad na chwilę wyłączył. Gram, nagle pojawił się komunikat, że pad nie jest podłączony. A na padzie zaczęło mrugać logo Xboxa. To było takie chwilowe, nagle pad się rozłącza, mruga logo i w ciągu sekundy ponownie się włącza. Mieliście takie coś? Nie wiem czym to jest spowodowane. Tak jakby na sekundę pad utracił synchronizację z konsolą. Też mi się tak zdarzyło
Opublikowano 21 września 201410 l Da sie na xboxie sluchaac swoich kawalkow mp3 i grac jednoczesnie? Nie chodzi mi o zadne wykupowanie abonamentu typu music unlimited itp.
Opublikowano 21 września 201410 l Dobra, charczy, nie charczy, pies drapał. Jak dla mnie konsola no.1. Mam też PS4, 3DS, PC który pociągnie wszystko. Od momentu odbioru do teraz same ochy i achy. Sprzedawca był bardzo podniecony przy sprzedaży . Przy PS4 było tylko bleh, zapłać odbierz i spier... . Tutaj żegnał mnie przy drzwiach sklepu . W drodze do domu ludzie zaczepiali i pytali o konsolę . W domu od razu ściągnąłem demo Forzy. Po odpaleniu szczęka opadła. Czysty fun. Tak się podnieciłem że wpadłem na drzewo, skosiłem Transita i wylałem piwo na nową sofę. Do kosztu konsoli muszę doliczyć nowe poszewki, żona nie daruje ( z IKEI, wymienne ) ale warto. Jedyne co to troszkę opóźnienia odczuwam. Może to wina tv - input lag około 40. Mam drugi 16ms - zobaczę na nim. Podczas gry w głowie układał mi się post pochwalny dla Xone ale za dużo wypiłem i wszystko wyparowało . Jak ktoś się zastanawia między X a PS4 to śmiało polecam Xa. PS4 zostaje na jakieś zboczone jRPG .
Opublikowano 21 września 201410 l Od momentu odbioru do teraz same ochy i achy. Sprzedawca był bardzo podniecony przy sprzedaży . Przy PS4 było tylko bleh, zapłać odbierz i spier... . Tutaj żegnał mnie przy drzwiach sklepu . Pewnie ich pierwszy Xone sprzedany w tym roku. Później otworzyli magazyn i "Only 999 to go"
Opublikowano 21 września 201410 l Może baterie są po prostu do wymiany? Mam akumulatorek z zestawu Play & Charge Kit, poza tym to mi sie tylko w Forzy przytrafiło... I to na pauzie... Więc może coś z grą nie tak Jeszcze jedno pytanie. Czy taką zdrapką/kodem: http://inexus.pl/xbox-live-eu/karta-xbox-50 dokonam normalnie zakupów w sklepiku z poziomu X1? Zakupię tym jakieś gry bądź DLC?