Opublikowano 29 lipca 20159 l nie, nie miałem. kurcze, dziwna sprawa. Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac? Kraje pokazuje zgodnie z językiem. Powinieneś mieć możliwość wybrania polski - Polska.
Opublikowano 29 lipca 20159 l nie, nie miałem. kurcze, dziwna sprawa. Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac? Kraje pokazuje zgodnie z językiem. Powinieneś mieć możliwość wybrania polski - Polska. no właśnie dupa, ale na tym filmiku gość miał to samo, więc poradzę sobie
Opublikowano 29 lipca 20159 l No to daj angielski - UK, a potem przestawisz. Może dopiero po aktualizacji pójdzie.
Opublikowano 29 lipca 20159 l To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła Edytowane 29 lipca 20159 l przez BuRRRza
Opublikowano 29 lipca 20159 l nie po to nasi dziadkowie walczyli w 2WŚ żebyśmy teraz mieli dasha w xboxach po angielsku
Opublikowano 29 lipca 20159 l To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła Poczta idzie bez numeru nadania Przynajmniej u mnie tak było U mnie cały proces trwał 7 dni
Opublikowano 29 lipca 20159 l To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła Poczta idzie bez numeru nadania Przynajmniej u mnie tak było U mnie cały proces trwał 7 dni Myślałem ,że kurierem wyślą. Ale jak poczta to może dlatego tak długo.. W wiadomości pisało ,że jak nie dojdzie w ciągu 28 dni to żebym się z nimi kontaktował. W razie czego jaki jest numer na infolinie ?
Opublikowano 29 lipca 20159 l Wszystko masz na stronie xbox.com Edytowane 29 lipca 20159 l przez kubson
Opublikowano 29 lipca 20159 l Nie ma czegoś takiego jak instalacja gier z płyty - każda gra jest pobierana z serwerów (jak chcesz z płyty to w ustawieniach konsoli przejdź do offline) To wytłumacz mi jak 20GB gra miała by mi się ściągnąć na 10Mb łączu w godzinę?? Natomiast jest coś dziwnego z tymi instalacjami, bo potrafią się zablokować kompletnie i kapać po procencie na parę minut. Może pomóc wtedy zainstalowanie gry najpierw, a dopiero po niej zgodzenie się na patcha.
Opublikowano 29 lipca 20159 l W WoT na xone wpadaja z miejsca wszystkie osiagniecia ktore byly odblokowane na x360.
Opublikowano 30 lipca 20159 l Jak u Was wygląda pobieranie i instalowanie gier w trybie uśpienia? U mnie chyba coś jest nie halo, przy włączonej konsoli gry ściągają się bardzo szybko, natomiast po przejściu w instant on przez cało noc potrafi się pobrać 5-10% gry. He?
Opublikowano 30 lipca 20159 l Odpaliłem wczoraj demo FH2 ( miód malina) Po 30 minutach, dotknalem konsoli i byla gorąca - czy to normalne?
Opublikowano 30 lipca 20159 l Ja tak mam,ale ją kladlem ps4 na xboxa,i później dopiero zauważył em,że powietrze to chyba to góra ucieka, bo po godzinie jak patelnia.
Opublikowano 30 lipca 20159 l Polowa gornej powierzchni Xboxa to kratka wiec chyba nie trudno sie domyslec ze tamtedy ucieka gorace powietrze? @Banny Do tej pory na forum nie bylo chyba przypadku przegrzewania sie XO. Upewnij sie ze konsola ma wystarczajaco duzo miejsca na oddychanie i ciesz sie gra Edytowane 30 lipca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 30 lipca 20159 l teraz jest ustawiona na kartonach (xD) obok szafki z tv. Jak prawidłowo ją ustawić? po prawej jest też wentylacja, czyli nie powinna być obok obiektu po jej prawej stronie? Zasilacz leży za szafką i dosyć tam mało miejsca..
Opublikowano 30 lipca 20159 l ja mam okolo 3 cm z kazdej strony konsoli wolnej przestrzeni, zasilacz pod szafką i od 1,5 roku dziala zayebiscie
Opublikowano 30 lipca 20159 l To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła Poczta idzie bez numeru nadania Przynajmniej u mnie tak było U mnie cały proces trwał 7 dni Myślałem ,że kurierem wyślą. Ale jak poczta to może dlatego tak długo.. W wiadomości pisało ,że jak nie dojdzie w ciągu 28 dni to żebym się z nimi kontaktował.W razie czego jaki jest numer na infolinie ? Juz po padzie, przywlaszczyli sobie, nie oddadza. [*] 22 594 10 00
Opublikowano 30 lipca 20159 l Skoro tak przy tych padach jesteśmy to, skrzypią wam triggery? Bo mi zaczęły
Opublikowano 30 lipca 20159 l U mnie tylko raz na jakiś czas spusty wibrują jakby miały wyskoczyć, ale niedługo i tak muszę dokupić drugiego pada, więc to olewam.
Opublikowano 30 lipca 20159 l U mnie zaczął lewy, a ostatnio prawy. Ten lewy ma jakby więcej luzu i stawia mniejszy opór.