Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

myslalem ze to BC to bedzie sztuka dla sztuki ale jak zobaczyłem jak hula Dirt 3 to japa sama się cieszy

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

tak, ale jak sie juz wyczujesz to model jazdy jest bardzo spoko jak na rajdówkę, na nextgenach nic lepszego nie wyszło

Opublikowano

Bez kitu, nie sądziłem że aż tak dobrze będzie wyglądać. Lepsza ostrość i jakość obrazu, niż w nowym codzie na XOne.

Mam nadzieje, że Alan Wake, też jest w BC :-D

Opublikowano

A jak jest z osiągnięciami gier z wsteczną k.? Jeśli na 360 w danej grze miałem np. 650/1000 to mogę ją tu calakować, czy jest druga lista osiągnięć?

Opublikowano

to dalej bedziesz miec 650/1000

Opublikowano

Lista osiągnięć jest taka sama jak na X360, nie ma podwójnych achievementów. Nawet powiadomienia o osiągnięciach wyskakują w ramach dashboarda X360.

Opublikowano

Przenieśli gdzieś opcje z czasem po jakim konsola w bezczynności się sama wyłączy ?? Bo w opcjach zasilania jest tylko wybór : oszczędzanie energii/ instant on .

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wywalili skrót do opcji, który był pod przyciskiem menu. Lipa, teraz trzeba się naklikać by wejść do opcji.

Opublikowano

Dasz zaktualizowany, ładnie to wygląda, trzeba się tylko trochę przyzwyczaić. Na noc zapodałem do ściągnięcia Just Cause 2 i Gyrosów 3. Przyjdę z roboty, to sorawdzę tę uch wsteczną kompatybilność. Aha, można już ściągać 10-godzinną wersję nowego Star Wars.

Opublikowano

Jak wywołać dasha z X360? Ubolewam nad tymi sejwami, że każdy trzeba ręcznie do chmury wrzucić na starej konsoli... :/

A Dirt dziwny, gdy na X360 grałem na kierownicy, która już sprzedałem. BTW Gymkhana była mega na kierze...

Opublikowano

Własnie podpinam konto paypal do x1, podawać wszystkie dane prawdziwe? (nie wiem czemu chcą mój adres na przykład). Jak Wy to rozkminiliście?

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Własnie podpinam konto paypal do x1, podawać wszystkie dane prawdziwe? (nie wiem czemu chcą mój adres na przykład). Jak Wy to rozkminiliście?

Ja podałem wszystkie dane prawdziwe, serio nie ma czego sie obawiać, paypal jest mega wygodny i bezpieczny, twój adres potrzebują przez to ze w coraz większej ilości sklepów mozna płacić poprzez paypal i sklep odrazu bedzie miał dane do wysyłki

Opublikowano

Mnie się ten dash mega podoba, wszystko chodzi płynnie i jest fajnie ustawione. 

Jedyne co boli to krok wstecz jeżeli chodzi o umieszczenie aplikacji i gier - są teraz jakoś rozwalone tak, a nie poukładane. 

Opublikowano

jest dziwniej. płynnie, inaczej, trzeba się przyzwyczaić do nowego rozkładu i nowych funkcji guzików. jak wszystko, kwestia przyzwyczajenia. market za to dla mnie stał się bardziej chaotyczny niż był. gdzie jest sekcja dema?

Opublikowano

Mam pytanko czy ktoś zetknął się już z taki problemem :

Konto założone specjalnie dla X1, aktywny gold,chce poprzez www dodać do konta Dirta 3,wchodzę na http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/DiRT-3/66acd000-77fe-1000-9115-d802434d083d?noSplash=1klikam pobierz na konsole 360 i tu pojawia się mój problem :Przepraszamy  Oferta nie jest dostępna w Twoim regionie.

Miał ktoś podobny przypadek??

ps:po naciśnięciu kup grę jest to samo

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Konto masz najwidoczniej zalozone na inny region niz PL.

Opublikowano

Konto masz najwidoczniej zalozone na inny region niz PL.

no właśnie nie wszystko jest na PL

Opublikowano

a to nie bylo tak ze musialo byc konto zalozone/odpalone na x360 zeby dodawac gry z tej konsoli?

Opublikowano

Jedno jest Pewne panowie, M$ nie olał konsolki mimo słabej sprzedaży i to się bardzo ceni. 

Opublikowano

a to nie bylo tak ze musialo byc konto zalozone/odpalone na x360 zeby dodawac gry z tej konsoli?

Nigdy nie miałem konta na X360, a mimo tego bez problemu zakupiłem Dirt 3 poprzez stronę WWW. Inna sprawa, że miałem ten sam komunikat co Cottage przy Thiefie, Crisis 3 i GoW 3... Od czego to zależy? Nie mam zielonego pojęcia  :frog: