Opublikowano 14 listopada 20159 l Nie no, są kompatybilne. A czemu nie dają headsetów to nie wiem. Widziałem kilka unboxingnów i nie było w nich HSów . Włącznie z bundlem Tomb Raidera.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Widocznie uznali, że skoro już tak to ułatwili i standaryzowali, większość ludzi sama podepnie taki headset jaki ich interesuje.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Powinni dawać podstawowy headset i jego brak jest idiotycznym pomysłem.
Opublikowano 14 listopada 20159 l To jest o tyle dziwne że w tych pierwszych zestawach w USA były słuchawki. To jakoś teraz musieli przestać je dodawać.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ja mam wersję forza motorsport 6 z padem 3.5, i miałem w komplecie Headset pod Jacka. Edytowane 14 listopada 20159 l przez czeskimaster
Opublikowano 14 listopada 20159 l To jest o tyle dziwne że w tych pierwszych zestawach w USA były słuchawki. To jakoś teraz musieli przestać je dodawać. Może standardowo do Polski doszły odrzuty z taśmy Jak wszystkie produkty które do nas trafiają.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ja mam wersję forza motorsport 6 z padem 3.5, i miałem w komplecie Headset pod Jacka. to ładnie mnie okradli ;// zadzwonie do ms i płaczliwym głosem opowiem o tej sytyacji, a nuż wyślą mi słuchawke Edytowane 14 listopada 20159 l przez Tommo
Opublikowano 14 listopada 20159 l Szkoda, bo HS dodawany do pierwszych wersji konsol jest naprawdę niezły.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Sprawdziłem 3 różne filmiki z bundlami TR'a na rynek EU - na żadnym nie ma HS'a Tommo - na pudle powinieneś mieć podane jakie akcesoria są w środku. Coś takiego Sprawdź czy jest tam HS.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Jakiś użytkownik z forum, sprzedawał kod na pierwszego tomb raider definitive edition z bundla TR, chyba jakiś trep :-D, może go zapytać. Chyba użytkownik balon, ale głowy nie dam. Edytowane 14 listopada 20159 l przez czeskimaster
Opublikowano 14 listopada 20159 l Panowie, te Enelopy ( baterie) to gdzie najlepiej wziąść? Macie jakiś polecony sklepik gdzie kupie akumulatorki plus ładowarkę?
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ja brałem w Media Markt, 4 sztuki razem z ładowarka(1900mAh) za 99 zł Edytowane 14 listopada 20159 l przez czeskimaster
Opublikowano 14 listopada 20159 l Panowie, te Enelopy ( baterie) to gdzie najlepiej wziąść? Macie jakiś polecony sklepik gdzie kupie akumulatorki plus ładowarkę?hurt.com.pl
Opublikowano 14 listopada 20159 l Właśnie dostałem info z innego forum, że użytkownik, który też ma bundle z tomb raider, nie ma w zestawie Hs. Jakaś kpina, ze strony Ms :-D
Opublikowano 14 listopada 20159 l przy instalowaniu gry od razu pobierają sie w tle aktualizacje? bo nie pamiętam
Opublikowano 14 listopada 20159 l Jak przy instalacji pojawiło się info o aktualizacji zaakceptowałeś to tak. Jak nie ma info, to nie ma żadnych aktualizacji.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Przecież hs, jest podstawowym wyposażeniem konsoli, więc nie kumam dlaczego w niektórych zestawach dają, a w innych nie.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ale nawet jak nie pobierzesz od razu, to gra po instalacji wymusi aktualizację przy pierwszym uruchomieniu.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Jak masz też ps4 to będziesz mógł wziąć hs z ps4 i podpiąć pod nowego pada xD
Opublikowano 14 listopada 20159 l Wiekowe słuchawki noki z mikrofonem też smigają, tylko sterowanie czat /gra z pozycji konsoli, chyba że dodamy adapter to już bajka pod palcami :-D
Opublikowano 14 listopada 20159 l Dziwne. Ktoś na forum pisał, że w zestawie z fifa 16 miał starego pada, a ja nowego. Teraz ty piszesz, że masz HS, a ja nie xd. Kilka wariacji tych samych bundli?