Opublikowano 20 listopada 20159 l Macie jakiś zaufany sklep z kodami na golda - na allegro rok kosztuje połowę oficjalnej ceny i wydaje mi się to trochę podejrzane. No chyba że 100 zł za 12 mcy to normalka. Nie wiem nigdy nie kupowałem Ja ostatnio z kuponem na 20zl zapłaciłem za rocznego golda 79zl na Allegro. Normalna cena była 99, w porównaniu do ceny plusa na playstation to pikuś. Sam teraz szukam zdrapki na plusa i jest masakra, minimum 180zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 listopada 20159 l przez prz3mus
Opublikowano 20 listopada 20159 l Zastanawia mnie czym to jest spowodowane, oficjalna cena za Xbox live to chyba ponad 200 zł na rok.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Niestety, to dokładnie 229 zł http://www.xbox.com/pl-PL/live/Join?xr=shellnav Na alle i w sklepach na wyprzedażach bez problemu Golda da się kupić poniżej 50 zł na 3 miesiące. Edytowane 20 listopada 20159 l przez Kyo
Opublikowano 20 listopada 20159 l Cena jest przeliczana z oficjalnej stawki w $. Cena sugerowana to 60$, czyli tyle co za nową grę.
Opublikowano 21 listopada 20159 l [cebula]Jeśli odpałę używaka GoW:UE, to też dostanę kody na poprzednie części? Czy w pudełku jest jakiś kod, który do tego kwalifikuje?[/cebula]
Opublikowano 21 listopada 20159 l [cebula]Jeśli odpałę używaka GoW:UE, to też dostanę kody na poprzednie części? Czy w pudełku jest jakiś kod, który do tego kwalifikuje?[/cebula] Na 100% dostaniesz. Mam jedną sztukę gry, że tak to określę. Na mojej konsoli gram w tą grę ja i moja luba na swoim koncie. Oboje dostaliśmy kody. Co więcej, kiedyś wpadł kumpel, pobrał swój profil na mojej konsoli i zagrał cały jeden mecz i również dostał kody.
Opublikowano 21 listopada 20159 l [cebula]Jeśli odpałę używaka GoW:UE, to też dostanę kody na poprzednie części? Czy w pudełku jest jakiś kod, który do tego kwalifikuje?[/cebula] Na 100% dostaniesz. Mam jedną sztukę gry, że tak to określę. Na mojej konsoli gram w tą grę ja i moja luba na swoim koncie. Oboje dostaliśmy kody. Co więcej, kiedyś wpadł kumpel, pobrał swój profil na mojej konsoli i zagrał cały jeden mecz i również dostał kody. Fajnie macie, ja nie dostałem żadnego kodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 21 listopada 20159 l Nie, nie trzeba, kody wysyłane sa falami wiec prędzej czy pozniej otrzymacie je
Opublikowano 21 listopada 20159 l Trochę powiązane. Dla posiadaczy telefonów M$ i Nokia (ostatnie modele) jest możliwe zainstalowanie ponoć prawie ostatecznej wersji Win 10, ja zaryzykowałem. Jak to zrobić w linku niżej http://www.spidersweb.pl/2015/11/windows-10-mobile-rtm.html
Opublikowano 21 listopada 20159 l No wersja 10586 ma ponoć mieć status rtm...niestety to daleko od wersji rtm.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Trochę powiązane. Dla posiadaczy telefonów M$ i Nokia (ostatnie modele) jest możliwe zainstalowanie ponoć prawie ostatecznej wersji Win 10, ja zaryzykowałem. Jak to zrobić w linku niżej http://www.spidersweb.pl/2015/11/windows-10-mobile-rtm.html Zdecydowanie nie polecam instalować tej wersji Windows 10 Mobile. Kilka dni temu wgrałem ją na swoją Lumię 925 i wróciłem do Windows Phone 8.1 dzień później. Co prawda Win 10 na telefony ma kilka ciekawych rozwiązań i spory potencjał, ale utrata 80% baterii w ciągu 6 godzin (przy niezbyt intensywnym użytkowaniu telefonu) oraz praktycznie niedziałająca aplikacja do SMS-ów dyskwalifikuje tę wersję w ramach codziennego użytku.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Chyba nie mówimy o tej samej wersji. Katuje od dwóch dni telefon 735 i nie mam żadnych problemów. Bateria tak samo trzyma.
Opublikowano 22 listopada 20159 l win10 na lumiach od lutego to padaki. używalne to zaczęło być codopiero od 2ch kompilacji. Najnowsza to prawie rtm. 10586. Ale wciąż nie mogę streamować z konsoli na lumię. ściema z tymi uniwersalnymi appkami.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Chyba nie mówimy o tej samej wersji. Katuje od dwóch dni telefon 735 i nie mam żadnych problemów. Bateria tak samo trzyma. Na pewno mówimy o tej samej wersji. Mam wrażenie, że Microsoft nie zoptymalizował Windows 10 Mobile dla niektórych Lumii. Kolejną szansę temu systemowi dam dopiero przy oficjalnej premierze.
Opublikowano 22 listopada 20159 l co jakis czas wyskakuje mi info, ze pad odłączony pomimo naładowania, daje ,,A,, i od razu działa dalej. wina pada czy moze wadliwy play &charge?
Opublikowano 22 listopada 20159 l Jak myślicie, jest szansa, że Bioshock pojawi się w grudniu w goldzie ?
Opublikowano 22 listopada 20159 l Zrobiłeś aktualizację pada?Mnie nie pomogło, a mam ten sam problem.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Ja mam nadzieję, że we wstecznej kompatybilności pojawi się Mafia II - nawet na nią zagłosowałem. :-)Pozostając w temacie - jak do wstecznej kompatybilności mają się zakupione season pass'y i inne dodatki?
Opublikowano 22 listopada 20159 l Ja mam nadzieję, że we wstecznej kompatybilności pojawi się Mafia II - nawet na nią zagłosowałem. :-) Pozostając w temacie - jak do wstecznej kompatybilności mają się zakupione season pass'y i inne dodatki? czy będą dlc zależy od producenta gry.