Opublikowano 31 lipca 20168 l Słowo klucz "będą później". Tyle czasu czekać na podstawową funkcję, która już ponad 10 lat temu działała idealnie na wcześniejszej konsoli. :facepalmz:
Opublikowano 31 lipca 20168 l Dla ciekawych lista obecnie dostępnych aplikacji UWP dla Xbox One: http://www.windowscentral.com/universal-windows-apps-xbox-one
Opublikowano 31 lipca 20168 l Widziałem ta listę i wstyd nawet cos takiego pokazywać. Jak dla mnie falstart ta aktualizacja. Ja chce muzykę z onedrive puścić.
Opublikowano 31 lipca 20168 l nope, ja też. jak ktoś lubi mieć na(pipi)ane na pulpicie to będzie zachwycony. swoją drogą to ujadanie o własną muzykę już się robi nudne. ok, cool ficzer ale kurna żyć się bez tego nie da czy jak? już widzę jak zawsze i do każdej gry/aplikacji odpalacie manieczki 128k z usb.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Rownież mam wyje,bane, mogli by się zając grami, a nie że łudzą się że z xboxa zrobią domowe centrum rozrywki które zastąpi pecety xD
Opublikowano 31 lipca 20168 l Same here odpalam giere i w niom gram reszta mnie je.bie, ale skoro chwalą się i robią jakiś ficzery to dobrze zeby były porządnie wykonane. Spotify na PS4 jest wykonane wzorowo i nie raz przy okazji grania w pewne gierki po +50h miałem dość ich soundtracku i odpalałem muzyke z playera na 360 lub własnie spotify także wiesz Colin nie mierz wszystkich swoją miarą.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Ja akurat jestem za dodatkowymi możliwościami dla konsoli. Czasami po prostu nie chce mi się odpalać peceta/smartfona i dobrze jest móc sprawdzić jakąś stronkę/filmik/pogodę na moim ulubionym sprzęcie. Poza tym muzyka w tle znacząco urozmaica grindowanie w grach Zresztą nikt nikogo nie przymusza do ściągania i odpalania apek. Osobiście kibicuję tej inicjatywie, niech tylko zrobią to porządnie a nie po łebkach jak na śp. Windows Phone 8/8.1. Edytowane 31 lipca 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 31 lipca 20168 l bluber, no spoko. jak dadzą to pewnie sam nie raz skorzystam i zapodam sobie jakiś synth do bujania po los santos z ziomami ale nie (pipi)e o tym przy każdej możliwej okazji i aktualizacji jakby moje życie od tego zależało i bez tego grać nie można.
Opublikowano 31 lipca 20168 l "póki co mam wyje.bane ale mogli by to zrobic i tyle :>" a wcześniej "także wiesz Colin nie mierz wszystkich swoją miarą" mimo że mam takie samo podejście i taki był przekaz. ehh kalafjor
Opublikowano 31 lipca 20168 l Boli trochę tylk że przez win10, UWP i ta cała unifikację MS zrobił kilka skoków do tyłu jeżeli chodzi o dasha konsoli do gier.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Autor no nie wiem. Dla mnie jest on ultra wygodny. Wszystko odnośnie gierek mam od razu pod ręką w kafelkach, my games and apps przycisk też ma na głównym ekranie, party i settings mam na lewo a store na prawo. Edytowane 31 lipca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 31 lipca 20168 l Nie wiem gdzie ten skok w tył skoro w dashu wszystko jest na wyciągnięcie ręki, a do tego można za pomocą przypinek każdą grę czy aplikację wyciągnąć na główną stronę i wszystko wtedy jest na jednego klika. Znajomi, profil, ustawienia itp. wszystko jest na ukrytym panelu z lewej strony, który można uruchomić chyba w każdym miejscu dasha, a od dzisiaj to nawet nie trzeba nic klikać, mówisz "Go to settings", "Launch Youtube/Twitch/itd." do zwykłego headseta i tyle. Prościej już z tą nawigacją to chyba się nie da jak większość jest na 1 albo 0 klików Nie mam nic przeciwko aplikacjom, sam korzystam z Edge, Twitcha, Youtube, TrueAchevements. A jak ktoś nie potrzebuje, to po prostu nie używa i tyle. PS. Ktoś próbował świntuszyć do Cortany? Śmiesznie cenzuruje, heh. Edytowane 31 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Spoko, spoko niech dasha rozwijają, jaki on był biedny dwa lata temu jak kupiłem Xa a jaki dziś jest napakowany i szybki 8)
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Jak to jest z graniem offline? Stan gry się zapisuje, osiągnięcia wpadają? Nie mam zamiaru pobierać około 50gb by pograć.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Osiągniecia niby wpadają, ale tak jakby w tle nie wyskoczy ci na ekranie powiadomienie.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Wpadają, tylko jakoś dziwnie się to wyświetla. Wrócisz online i wszystko będzie zapisane.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Osiągnięcia offline nie wpadają, ale zapamiętuje, że powinieneś jakieś dostać. Przy najbliższym połączeniu z netem zrobi synchronizację i odblokuje je.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Groove UWP z możliwością odtwarzania muzyki w tle jest już dostępny dla członków Preview. Nie jestem pewny co do ograniczeń jakie występują w Polsce, a na pewno nie wszystko będzie dostępne. Edytowane 2 sierpnia 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Teraz dziala. W końcu na xboxie jest poprawiona wersja. Teraz dziala jako player, nie trzeba sie logować. Poprzednio logowanie było wymagane nawet do muzyi z dysku i po prostu blokowało aplikacje zw względu na region. Teraz po prostu jest aplikacja okrojona z groove music pass i tyle.