Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

MS robi promocje, ale na Live, a na Live to ja mogę kupić GTA V, w które wiem, że będę dłuuugo grał, ale nie FH2 czy SO, do których nie jestem w 100% przekonany czy mi podejdą w zupełności. ;)

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Xbox w Polsce jest jeszcze krótko, nie ma co panikować. Rynek wtórny z czasem na pewno się rozkręci.

Opublikowano

Wlasnie ostatnio byly na pudelka, Diablo, Sunset, Ryse, DR3 i chyba tez Halo. Wszystko w dobrych cenach w pudelku :P

Opublikowano

MS robi promocje, ale na Live, a na Live to ja mogę kupić GTA V, w które wiem, że będę dłuuugo grał, ale nie FH2 czy SO, do których nie jestem w 100% przekonany czy mi podejdą w zupełności. ;)

Nie ma ludzi którym by te gry nie podeszły ;)

A z tanimi używkami FH2 będzie ciężko bo w PL na Xone jest to bez przerwy jedna z najczęściej granych gier.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Panowie pytanko mam.

Mam 60megowe a XO pobiera mi maksymalnie 6mbs. Na ps4 smiga pełnym transferem a na łoniaku taka lipę mam. Czy mam coś skopane czy dziś sa jakieś problemy z Live.

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Ale to dobrze Ci pobiera, też mam 60 i pobiera mi maxem czyli 6 z kawałkiem. 

Chyba, że Cie nie zrozumiałem. :P

Opublikowano

suteq

SO za 149zł w Saturn na stronie. Ja kupilem w promocji na poczatku roku jeszcze taniej w Euro RTV. Co do Saturna (i zapewne innych sklepów) to ostatnio mieli na wystawkach gry z poprzedniej promocji i tak kupilem Halo, była też Forza 5 za 99zł...

Opublikowano

Panowie mam problem z dyskiem zewnętrznym, dysk był podpięty do łoniaka wcześniej, i hulało wszystko, teraz chce dysku użyć do kompa i go nie wykrywa woogle, jak to odkręcić? musze jak najszybciej dostarczyć dysk bratu, a google nie pomaga, zassałem juz 5 programów i każdy nic nie daje :<  najlepiej (pipi)nąć mu formata żeby hulał na kompie. anyone?

już nie aktualne,trzeba było przypisać litere w systemie i zrobić formata. <hakier>

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nie jest mi smutno ze QB przesuneli na 2016. Ten rok bedzie dobry dla XOne a w 2016 jeszcze wyjdzie Crackdown, Gearsy(?), QB,nowa Forza i jeszcze pewnie jakies nie zapowiedziane tytuly. Grubo

Opublikowano

Crackdown na 2016, Gearsy tez.

Opublikowano

Ponad 80h w Magic 2015 i aczik za 100 wygranych pojedynków online  :obama:

Jestem gotowy na Duels Origins w lipcu  :banderas:

Opublikowano

Kurde, przeglądałem sobie dzisiaj ceny gier jakie chciałbym nadrobić m.in. FH2 czy SO i powiem, że się lekko przeraziłem. Towaru jest mało(na allegro), ceny dosyć wysokie, bo od 160zł wzwyż, a nówki po 230zł. :/

A to są półroczne gry, na PS3 po miesiącu się wyrywało za 130-150zł gierki. Wiem, że to nowa generacja, ale bez przesady. 

O ile jestem w stanie wyłożyć nawet te 200zł, ale jak jest ze zbytem? Nie ma problemu ze sprzedażą gier na allegro? Nie jestem kolekcjonerem więc po przejściu zawsze sprzedaję gierki i trochę słabo byłoby gdyby nikt nie chciał kupić, bo jest zbyt mała baza użytkowników w PL.

Spojrzałem też na oferty np. Fify 15, na XO jest tak 3 razy mniej niż na PS4. Dosyć duża rozbieżność. 

Jeśli idzie o używki to patrząc np. na GAMETRADE to takiego samego tytułu jest nawet 10 razy więcej na PS4 niż na XOne;

na razie XOnów jest mało w PL i faktycznie bywają czasem problemy z kupnem tanio używki danego tytuła, a także,

mimo niskiej wystawionej ceny, z jego odsprzedażą;

ale nie jest źle, tylko czasem trza ciut poczekać/poszukać; jest też sporo dobrych promocji w cyfr. dystrybucji,

a za ok. rok będzie dużo więcej użytkowników Xone - widać że pod względem tytułów JUŻ TERAZ Xone jest trochę lepszy od PS4,

a w zapowiedziach wygląda to jeszcze lepiej.

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Tak na marginesie, jakby ktoś szukał Xone, to w MM widziałem te zestawy z MCC za 1600 zł i jeśli dobrze widziałem grafikę na pudełku, to w zestawie jest voucher na Froza Motorsport 5. Całkiem przyzwoity deal.

Opublikowano

jak wrzucacie screeny na forum z gier na XO ? Teraz widzę że linki które wczoraj dałem z onedrive nie działają poprawnie.

Opublikowano

Ściągam z OneDrive i uploaduje na tinypic.

Opublikowano

Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

Opublikowano

Sutek, tu jest pies pogrzebany. Ludzie wola konta kupowac. W malych sklepikach jest kilka gier, uzywek i nie ma w czym wybierac. Sklepikarze nie wchodza w xone bo sie im nie oplaca.

Ty sam konta takie kupowales,wiec tego.  Chwalil mi sie jednego razu na PW xD

Opublikowano

Dopóki Mikroszafot nie zrobi porządku z mafijnymi, złodziejskimi tanimi kontami z grami (podobno coś już zaczął działać) to rynek wtórny gier w naszym kraju będzie tak właśnie wyglądał jak teraz wygląda, czyli rachitycznie...

Opublikowano

Przejrzałem kilka gier na allegro i chyba tylko do Far Cry 4 była jedna wersja cyfrowa. Reszta same pudełka. Także MS chyba jednak coś zrobił. 

Opublikowano

Juz jest po lewych kontach, na allegro nie ma nic a ci co sprzedawali to uciekli przed reklamacjami tych co sie wcześniej obkupili.

Opublikowano

Jeszcze poblokowali nie ktore gierki na tych lewych kontach. Jaki byl placz na jednym forum o xbox, bardzo dobrze.

Opublikowano

Więc sytuacja powinna się sukcesywnie poprawiać...