Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja przed robota pogralem z godzinke I wpadlo mi ponad 500GS :P Tak sie podjaralem ze ponownie kupilem Horizon 2, chce jeszcze zaliczyc Storm Island :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Mi sie podoba ten dodatek, krotki co prawda, ale fajnie bylo zaliczyc powrot do gierk po dluzszej przerwie. Pogralem z 2,5h i wpadlo 840gs :)

Opublikowano

Ja przed robota pogralem z godzinke I wpadlo mi ponad 500GS :P Tak sie podjaralem ze ponownie kupilem Horizon 2, chce jeszcze zaliczyc Storm Island :)

Storm Island daje radę. Gram na przemian w podstawkę i Storm Island, jest git.

Opublikowano

Wlasnie scigam sie na Storm Island i jest miazdzunia :)

Opublikowano

Pykam w Fast and Furious na X360 (w sumie teraz syn śmiga), bardzo przyjemna zabawa. Na starej konsoli też daje radę.

Opublikowano

Pykam w Fast and Furious na X360 (w sumie teraz syn śmiga), bardzo przyjemna zabawa. Na starej konsoli też daje radę.

Jest spoko, ale chyba tylko dzięki soundtrackowi. No i gra wygląda gorzej od jedynki :reggie:   We znaki dają się też ograniczenia w przemieszczaniu, chodzi oczywiście o wszelkie pola itp. po których nie można się poruszać, a przy wyścigu Jeepa ze śmigłowcem szturmowym to aż się o to prosi. Skończę to chyba tylko dla łatwych punkcików. No i tylko upewniłem się w przekonaniu że One trzeba nabyć w najbliższym czasie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ciekaw jestem czy zrobią jeszcze jedno DLC w stylu Storm Island. Brałbym pewnie Day One.

Opublikowano

Ja się o to wręcz modlę. Główny powód dlaczego ciągle nie kupiłem SI. Nie chce definitywnie odłożyć FH2 na półkę. Gra aż się prosi o zimową Szwajcarię. Góry, śnieg i krwistoczerwone ferrari. Bardzo też liczę na trzeci odłam serii Forza - czysto WRC/ Off Road. 

Forza to przepotężna marka i nawet piątka w której czuć, że robiona jest na szybko daje mi masę frajdy :)

Opublikowano

Tez mam taka nadzieje. FM6 pewnie nie kupie ale jakis dodatek do Horizon 2 chetnie bym przygarnal :)

Opublikowano

6 tierow. W kazdym 1 gauntlet i 6 zawodow, zawody po 3-5 wyscigow. Pierwszy tier chyba jest krotszy.

btw ogarnia ktoś co to za kawałek który jest menu FF? te arabskie klimaty które lecą przy prezentacji aut i naciśnij A by kontynuować. 

e: Dillon Francis & DJ Snake - Get Low.

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Dobrze, ze oni tego od razu nie sprzedawali. 2h i prawie cala gra za mna (zostaly chyba 4 wyscigi).

Cieszy fakt, ze nawet taki urywek gry dostalismy za darmo, po raz kolejny zobaczylem ze nie moge sprzedac X'a do poki nie scalakuje calej Forzy Horizon ^^

Opublikowano

Ledwo do tego siadłem i już prawie koniec. Liczyłem na więcej, nawet jak na darmochę.  Forza jak, to Forza klasa. Fajny ten filtr obrazu, żywcem wyjęty z Instagrama czy jakiejś apki do zdjęć na smartfonach. Przeszkadza mi za to nasz przewodnik z podstawki . Przydałby się jakiś przepity wiraszka, żeby lepiej  wczuć się w klimat Szybkich. No ale jak za friko to nie narzekam :) 

Opublikowano

dodatek skonczony, bardzo przyjemny fajne samochody nissag gt <3 

musze dokonczyc podstawke i dopiero wtedy wezme sie za storm island <3

Opublikowano

musze dokonczyc podstawke i dopiero wtedy wezme sie za storm island <3

IMHO lepiej ogrywać na zmianę, jeszcze lepsza różnorodność :)

Opublikowano

bardzo przyjemny dodatek, calak wbity, oby wiecej takich akcji - swietnie dobrane autka

ciekawe czy mozemy sie spodziewac kolejnego dlc w stylu Storm Island

Opublikowano

czuję, że przez wakacje, jeszcze przed premierą FM6 z czymś wyskoczą i dobiją do 2k GS. z wyspą też wypalili krótko przed premierą więc nie znamy ani dnia ani godziny. poza tym jakiś czas temu był stream na twitchu z gościami od PG z okazji ostatniej paczki aut. koleś mówił, że nie mają chwili wytchnienia. skończyli podstawkę i od razu brali się za SI. skończyli wyspę i od razu FF a i po tym będą mieli co robić więc... :rolleyes: