Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak trafisz na mnie to rzuć mi wyzwanie i zobacz czy ci czasem na zakręcie nie przypiernicze :D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

No jeżeli jesteś podłączony do sieci to powinieneś ścigać się z  drivatarami twoich znajomych z XBL/klubu w wyścigach.

Fajna sprawa. U mnie często Colin, kubson, mazzeo, don sterydo i kilku innych użytkowków przewijało się na czołowych miejscach.

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Mazzeo na czołowych to zawsze

Opublikowano

Jak odblokuje kluby to nie omieszkam ;) może jutro się uda.

Opublikowano

Season pass w promocji za 20zl :)))

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

W tym Car Pass sa wszystkie samochody?

Niesamowite samochody, wyjątkowe korzyści! Przepustka samochodowa Forza Horizon 2 zapewnia dostęp do sześciu comiesięcznych pakietów dodatkowych (5 samochodów w każdym) za cenę pięciu! Oprócz bezpłatnego pakietu właściciele przepustki samochodowej otrzymają wyjątkowy samochód bonusowy: noble M600 z 2010 roku. W grze Forza Horizon 2 jest 31 samochodów do zebrania, które można modyfikować i wykorzystać w wyścigach!
Opublikowano

nie moge sie nacieszyc ta gra :banderas:

szS8hA5.jpg

Kup sobie Jeep'a i znajdź wzór na malowanie z Jurassic Park :P Jeździsz po lasach i szukasz dinozaurów ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie moge sie nacieszyc ta gra :banderas:

szS8hA5.jpg

Kup sobie Jeep'a i znajdź wzór na malowanie z Jurassic Park :P Jeździsz po lasach i szukasz dinozaurów ;)

kupilem jeepa, bo ten hummer straszliwie wolny byl, ale wzialem podobny motyw jak wyzej, zastanawialem sie nad jurassic parkiem ale jakos mi nie pasowal do forzy :D

Opublikowano

Jak duza jest przepasc gameplayowa miedzy FH2, a FH3? Przymierzam sie do jednej z tych odslon, a seria Horizon calkowicie do tej pory mnie ominela i mysle czy nie zaczac od dwojki, ale moze z kolei duzo strace? Aktualnie jestem maksymalnie napalony na FH3, ale madry plan to ograc FH2 za 100zl i poczekac akurat az spadnie cena FH3.

Opublikowano

W tym Car Pass sa wszystkie samochody?

Niesamowite samochody, wyjątkowe korzyści! Przepustka samochodowa Forza Horizon 2 zapewnia dostęp do sześciu comiesięcznych pakietów dodatkowych (5 samochodów w każdym) za cenę pięciu! Oprócz bezpłatnego pakietu właściciele przepustki samochodowej otrzymają wyjątkowy samochód bonusowy: noble M600 z 2010 roku. W grze Forza Horizon 2 jest 31 samochodów do zebrania, które można modyfikować i wykorzystać w wyścigach!

No dalniada z tymi przepustkami samochodowymi  - oczywiscie te ciekawsze typu Fast & Furious, Fourious 7 i pare innych oczywiscie w przepustke sie nie wliczaja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak duza jest przepasc gameplayowa miedzy FH2, a FH3? Przymierzam sie do jednej z tych odslon, a seria Horizon calkowicie do tej pory mnie ominela i mysle czy nie zaczac od dwojki, ale moze z kolei duzo strace? Aktualnie jestem maksymalnie napalony na FH3, ale madry plan to ograc FH2 za 100zl i poczekac akurat az spadnie cena FH3.

Nie ma przepaści, ta seria jest genialna od pierwszej części.

Opublikowano

stary dasz ale ogarniesz - wybierz opcję usunięcia lokalnie i z chmury

może być problem jeśli coś zapisuje się na serwerach forzy - w titanfallu możesz usunąć zapisa ale wszystkie dane i tak są na serwerze Respawn i nie da się zresetować gry do zera 
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miał ktoś problem ze zdobywaniem osiągnięć w Horizon F&F? Odblokowałem Suprę, zrobiłem odpowiedni skill chain, pstryknąłem zdjęcie Chargerowi, a ani jeden z achievementów nie odblokował się :( Wpadną później czy reinstalować grę i zaczynac od nowa?

Opublikowano

Może problem z samymi achivami? Jak wchodzisz w osiągnięcia, najeżdżasz na jedno z tych wymienionych i sprawdzasz szczegóły to co masz? 100%, odblokowywanie, 0%?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie map z FH2: Fast and Forious u FH2, ta pierwsza jest małym wycinkiem tej drugiej? W internetach porównania żadnego nie jestem w stanie znaleźć.

Opublikowano

Tak. F&F to glownie Nicea, jest też wypad na lotnisko.