Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Czy tylko mi przerwało materiał FIRSTGAME w połowie i nagle puścili Dragon Age??

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Nie wiem po co micro promuje multiplatformy skoro wszystkie wygladaja lepiej na ps4.

Opublikowano

dragon age wygląda plastikowo i walka nadal mocno drętwa (nie czuć mocy ciosów) lipa

Opublikowano

Znowu szuter ja (pipi)e xD

Opublikowano

Same trailery juz do konca bedo?

Opublikowano

1. COD - tragedia

2. Free DLC do Forza 5 - zieeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

3. Forza Horizon 2 - spoko. ale wygląda średnio i 30 klatek, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

4. Evolve - najbrzydsza wersja multiplatformy

5. Assasin Creed - najbrzydsza wersja multiplatformy   :yucky:

6. Dragon Age 3 - najbrzydsza wersja multiplatformy

T_R_A_G_E_D_I_A

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

A sorry jednak nie eh xD

Opublikowano

A to im nawet wyszło xD

Opublikowano

O KUR.WA ;///////////

Opublikowano

Podoba mi się klimat.

Opublikowano

Na tym trailerze jest zbyt smiesznie, niech juz przestana.

Opublikowano

sunset ładna grafa i trailer widowiskowy, ciekawe czy sam gameplay zachowa taki poziom widowiskowości

Opublikowano

Miazga. Mam argument za XO.