Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnia nadzieja w Nintendo, oby tego nie z(pipi)ali.

Gorzej jak wszyscy dadzą d.upy i będzie znów odliczanie do kolejnego E3 z nadzieją na zalew hiper mega next-genowych gierek :D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

6lN0znA.jpg

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

To znak wiedźmiński, Igni jeśli się nie mylę...

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Ahahaha, Exact jak się zbłaźnił xD

Opublikowano

Miazga - same gry, praktycznie zero bzdurnego gadania, na dodatek kosmiczna Horizon 2, gameplay z Wiedźmina zniszczył mi beret, świetne Project Spark, nowe Dance Central, ta gra od Platinum intrygująca, do tego kolekcja Halo, więc będę miał możliwość wszystko ogarnąć (+ multi, tak chwalone, jaram się), do tego Fable Legends beta w tym roku (i Halo 5), a zapowiada się świetnie.

Sorry, ale (pipi)enie, że konfa słaba i że nic nie było to jakaś kpina. Nie dało się tego zrobić lepiej - Microsoft ma potężny line-up na ten i na przyszły rok. Będzie w co grać, a przecież w większości pokazywali gry na wyłączność (ACV wygląda ślicznie, ale to Assassin z krwi i kości, The Division rozbroiło mnie kompletnie, a Call of Duty to to samo co zwykle, ale w genialnych klimatach).

Jeżeli liczycie, że Sony to przebije, to możecie się srodze przejechać. Spencer zniszczył system. Forza i Sunset Overdrive, kolekcja Halo, Project Spark, Dance Central - must have. A jest tego znacznie więcej, łącznie z betą Fable, które zapowiada się miodnie.

Sory, ale jak mogę mówić, że konfa mnie zniszczyła, jak jedyne gry, którymi się zainteresowałem to był wiedźmin 3, the division, asasyn nawet nawet i ta gra podobna do limbo też fajna. Te tytuły mnie zainteresowały co nie oznacza, że mnie zniszczyły. W dodatku wszystkie są multiplatformami i każda z tych gier będzie miała lepszą wersję albo co najmniej taką samą na ps4. Oczekiwałem gameplayu z Halo 5, trailera nowych gears of war, gameplayu Horizon 2 (swoją drogą trailer też zawiódł, gra wygląda prawie jak na x360) i przede wszystkim jakiś nowych IP i gameplayu z nich, coś na miarę pokazu Gears Of War 1 w 2006 roku. Miałem też nadzieję na pokaz directx12 i to w jaki sposób ulepszy on wydajność konsoli i grafikę w grach. Niestety nic z tych rzeczy nie było, dostałem za to masę trailerów CGI, które (pipi) znaczą ;/ 

Miałem nadzieję, że Spencer w tym roku przekona mnie do xone i przeproszę za opuszczenie załogi zielonych i grzecznie pobiegnę w tym roku po xone. Niestety nic takiego w tym roku się nie stanie i jedyną konsolą nextgenową na której będę grał będzie ps4.

Opublikowano

Nic tak nie strollowało botów jak M$ z tym Conkerem...

Napisałbym, że to piękne, ale kurde trochę żal, bo by się ograło kiedyś w ramach tych kilku eksów z xbone'a.

Opublikowano

Beka z exacta xD

Opublikowano

Żadna nowość  :sorcerer:

Opublikowano

Tylko Ori. Reszta to upadek branzy. CoD 351435, Forza 9415, Assassin 231231515, pedau w rurkach PEGI13 i HALO: Again the same. Konfa poprawna bo sie skupili na grach i nikt nie pisnal TV i experience. Ale gry to padaka.

Opublikowano

Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystarczy ze Sony pokaze U4 i sam polece do sklepu po PS4....

MS NIC NIE POKAZALO....games, games,games.....nawet scena jakas biedna...wieksze pole do popisu juz mam u siebie w pokoju...

Zastapili gry na Kinecta samymi multiplatformami..Fable Legends to jest jakis zart....Halo 5? Horizon 2? Nie wiem, nie widzialem nic oprocz chamskich renderow....Phantom Dust? Crackdow 3? Zmienianie koszulek? MS przegralo cala generacje juz tutaj i teraz.....

Przecież doskonale wiedziałeś, że Sony pokaże Uncharted 4. Nie czaję - każdy mniej-więcej wiedział co się szykuje. Oczekiwaliście cudów? Konfa była prowadzona mistrzostwo - same gry. Jak to (pipi)owa? Może Ty zejdź na ziemię - co niby mieli pokazać?! Horizon 2 wychodzi w 30 września i na targach będzie grywalna, kolekcja Halo wychodzi w tym roku, reszta na przyszły - Sony ilości exów na ten rok nie przebije. JAK NIC NIE POKAZAŁO?!

Dobra, idę po prostu, bo widocznie tutaj po prostu ludzie zbyt wiele wymagają.

A Ty widziales jakie ploty chodzily o konfie MS? Sam pisales na prawo i lewo newsy od MS ze sam sie podjaralem... LXP..kojarzysz? Takie nowe wewnetrze studio MS co podobno robi gre w stylu Mass Effect..i co ? I C.H.U.J....chmura...DX12..i co? Fable co wyglada jak plastikowe lutki f2p...czekalem na to pol roku a tu w morde na poczatek nowy CoD czy Assassin... Spencer w czarnej koszulce co wgladal jakby sie bal ze zaraz w(pipi) dostanie....

Opublikowano

Plusy konfy

- sporo gier. Malo gadania

- prawie zero kinekta

- fajne multiplatformy

minusy

- praktycznie zadnych fajnych exow. Jedynie to cos od platinum games ciekawie sie zapowiada

wiec konfa dostaje odemnie plusa. Jednak xbox dostaje minusa

Opublikowano

ludzie na neogafie sie zblaznili, a ja nie grajac wczesniej we wiedzmina zblaznilem sie kopiujac to ;(

Opublikowano

Widzisz nie grałeś a oceniasz. Przecież w menu gry normalnie miałeś guziki z XO.

Opublikowano

Spencer gnoju, gdzie moje szklany domy?

Ja yebe jaka bieda.
ANI JEDNEJ CIEKAWEGO EXA dla mnie.
Halo spoko zestaw, ale mnie seria nie jara.

Sunset overdrive jedna gra, jakiej będę żałować.

A to co zrobili z Conkerem, to jakiś niesmaczny żart.

Crapdown zero jaranka
forza nuda
fable - casualowa bieda w multi
project spark pierdoła (lbp tez uwazam za pierdołe, zeby nie bylo)

polacy musieli przyjechac z wiedzminem, zebym nie usnał na konfie.

indyki spoko, ale wiekszosc pewnie multiplatformy lub czasowe exy.

xbox nie ma dla mnie prawie nic, a że jest słabszą konsolą, to wybór jest tylko jeden. Sony.

Samo show było ok, same konkrety, ale 3/4 gier ktora pokazali to nudziarstwo. Wiesiek, sunset i indyki to jedne momenty, na ktorych nie ziewałem. I TR, ale takie cgi to se w (pipi)e niech wsadzą.

Opublikowano

Horizon 2  :i_am_so_happy:

Reszta w sumie.. meeh

Włączyłęm kilka minut po rozpoczęciu.. akurat leciał nowy CoD, który tym razem chyba faktycznie chodzi na nowym silniku ;)

Chyba wiele nie straciłem..?

Assassin.. jak Assasin, ale przyznam, że nieco zaskoczyła mnie wielkość tłumu.

SO ciekawy trailer.. mniej ciekawy gameplay, ale kto wie..

Gry od Platinum nigdy mnie nie porwały więc ta nowa też mnie w ogóle nie jara.

Halo mnie nie rusza, ale jeśli faktycznie 60$ za cały zestaw jest prawdą to + dla Micro, bo dla zainteresowanych to naprawdę świetna oferta.

Ciekawy jestem tylko czy Wiesław był puszczony z PC, czy z X'a.

Więcej rzeczy jakoś nie zapamiętałem...

ps. Konferencję oglądałem na live streamie IGN'u przez aplikację YouTuba na PS3. Chyba 720p i dobra lub bardzo dobra jakość przez 95% czasu. Pewnie będzie się też tak dało obejrzeć pozostałe konfy,

Opublikowano

no multiplatformy spoko ale co mnie one jak można ograć na ps4 w jeszcze lepszej wersji. z exów nie było pier.dolnięcia takiego, które mogłoby mnie przekonać do zakupu konsoli. 

Opublikowano

Boże oby nintendo zapowiedziało mocną obniżkę cen WiiU i 3DS oraz nową zeldę i cokolwiek... bo nie będę miał w co grać.

PS4 nie kupie bo nie chcę posiadać konsoli którą kupią ludzie pokroju irasa i kilku klapków z forumka.

Xbeka szału nie robi a dla forzy i QB jakoś cięzko będzie mi kupić konsolę.

PC odpada bo aż tak to się nie zeszmacę.

Nintendo ratunku.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Nie ma co ukrywać, że jest 2014 a MS nadal nie ma jakiegoś nowego (podkreślam) IP takiego jak kiedyś Gears of War albo Mass Effect które by pociągnęło mocno całą konsolę. Czegoś z potencjałem na serię, a nie jednostrzałowca jakim będzie zapewne Quantum Break albo Sunset.

Opublikowano

Co z tego, że większość multiplatform (jak nie wszystkie -) będą wyglądać lepiej na PS4? 

<fan Nintendo Detected >

Absolutnie nic, szanowny kolego.

To znaczy że bardziej wartościowa jest wersja na PS4.

Opublikowano

a czy kolejne konfy będę mógł zobaczyć przez aplikacje E3 na XOne? czy to bylo tylko specjalnie dla konfy MSu?

Opublikowano

Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystarczy ze Sony pokaze U4 i sam polece do sklepu po PS4....

MS NIC NIE POKAZALO....games, games,games.....nawet scena jakas biedna...wieksze pole do popisu juz mam u siebie w pokoju...

Zastapili gry na Kinecta samymi multiplatformami..Fable Legends to jest jakis zart....Halo 5? Horizon 2? Nie wiem, nie widzialem nic oprocz chamskich renderow....Phantom Dust? Crackdow 3? Zmienianie koszulek? MS przegralo cala generacje juz tutaj i teraz.....

Przecież doskonale wiedziałeś, że Sony pokaże Uncharted 4. Nie czaję - każdy mniej-więcej wiedział co się szykuje. Oczekiwaliście cudów? Konfa była prowadzona mistrzostwo - same gry. Jak to (pipi)owa? Może Ty zejdź na ziemię - co niby mieli pokazać?! Horizon 2 wychodzi w 30 września i na targach będzie grywalna, kolekcja Halo wychodzi w tym roku, reszta na przyszły - Sony ilości exów na ten rok nie przebije. JAK NIC NIE POKAZAŁO?!

Dobra, idę po prostu, bo widocznie tutaj po prostu ludzie zbyt wiele wymagają.

A Ty widziales jakie ploty chodzily o konfie MS? Sam pisales na prawo i lewo newsy od MS ze sam sie podjaralem... LXP..kojarzysz? Takie nowe wewnetrze studio MS co podobno robi gre w stylu Mass Effect..i co ? I C.H.U.J....chmura...DX12..i co? Fable co wyglada jak plastikowe lutki f2p...czekalem na to pol roku a tu w morde na poczatek nowy CoD czy Assassin... Spencer w czarnej koszulce co wgladal jakby sie bal ze zaraz w(pipi) dostanie....

Człowieku, to jest konferencja - targi jeszcze trwają, newsy będą się pojawiać, DirectX 12 to jest FAKT i Xbox One go dostanie - oni pokazali GRY i to, czego należy się spodziewać po Xboxie One, a ty oczekiwałeś grywalnego każdego tytułu? Nie wiesz, czym są targi E3? Nowy CoD chyba od trzech lat jest na początku konferencji M$ i dalej wielkie zaskoczenie?

Ludzie, zejdźcie na ziemię. Więcej szczegółów na temat chmury będzie na E3. Konfa to miały być gry, gry i gry. I BYŁY! Pokazy tego, co wyjdzie w tym roku i tego, czego nalezy się spodziewać w przyszłym roku. W 90 minut to było ŚWIETNE! Sami idźcie i zróbcie to lepiej! KURDE!