Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

No tak chłopaki, bo kolejny Mario z tymi samymi przeszkadzajkami, podobnymi światami i bez żadnej fabuły to faktycznie kładzie nowe Asasyny na łopatki.

Dajcie spokój nintendo zboczki, akurat będąc fanami sequelotendo powinniście być w tej kwestii mocno zaprawieni.

Przecież kupiliście konsole, na którą do końca żywota będą wychodzić tylko sequele znanych serii sprzed 20lat.

Mario seria która po 25 latach jest świeża

Assasin's Creed który już w piątej misji pierwszej części był tasiemcem.

troll harder

Świeża niczym kanalizacja chorych na raka jelita.

Opublikowano
Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie.

Opublikowano

Nie rozumiem tej niezdrowej podjarki Nintendo. Przecież od nadmiaru tych słodko-pierdzących tytułów skurczą wam się jajka i spuchną głowy. Jakaś równowaga być musi i sam nie wyobrażam sobie posiadania tylko konsoli Ninny.

Opublikowano

No my też nie. Brawo, rozgryzłeś tajemnicę poliszynela.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie rozumiem tej niezdrowej podjarki Nintendo. Przecież od nadmiaru tych słodko-pierdzących tytułów skurczą wam się jajka i spuchną głowy.

A od Girsow pewnie rosna miesnie i libido ?

Opublikowano

Nie rozumiem tej niezdrowej podjarki Nintendo. Przecież od nadmiaru tych słodko-pierdzących tytułów skurczą wam się jajka i spuchną głowy. Jakaś równowaga być musi i sam nie wyobrażam sobie posiadania tylko konsoli Ninny.

od zawsze bylo pisane i zapamietajcie

idealne kombo gracza:

WIIU + PS4

Opublikowano

Nie rozumiem tej niezdrowej podjarki Nintendo. Przecież od nadmiaru tych słodko-pierdzących tytułów skurczą wam się jajka i spuchną głowy.

A od Girsow pewnie rosna miesnie i libido ?

A nie rosna? fuck... a chcialem kupic Xbonea tylko dlatego :/

Opublikowano

Przecież od nadmiaru tych słodko-pierdzących tytułów skurczą wam się jajka i spuchną głowy.

Mozliwe, ze to juz sie stalo.

Tony-Blue.png

Opublikowano

idealne kombo gracza:

WIIU + PS4

Dlatego śmieszy mnie ból dupy u niektórych i gdzie słoma wychodzi :). Mam ps4 od premiery i czekam na wiiu kiedy wyjdzie killer i wtedy kupie :) idealne combo :)
Opublikowano

Szkoda, że Halo to naprawdę soczysty gameplay i multi (fabuła to wisienka na torcie), a historia w TLOU to jednak bardzo duży szoker, przynajmniej za pierwszym przejściem. Nie mówię, że bez tego gra jest słaba, ale to właśnie granie na emocjach windowało tą grę do poziomu GOTG w oczach wielu, bez tego jest "tylko" dobra.

Oj ktoś tu nie grał w multi generacji (i jedno z oryginalniejszych ever)

> pierwszy survival horror z elementami skradanki od czasów Forbidden Siren

> żmudne przeszukiwanie każdej szafki w celu przeżycia po apokalipsie

= spełnienie marzeń fana 28 Days Later, The Walking Dead oraz Resident Evil 2

Opublikowano

idealne kombo gracza:

WIIU + PS4

Bzdura

XBOX ONE + WII U jedyne, prawdziwe kombo szanującego sie gracza

Opublikowano

Jeszcze co do umierania 3DS'a:

-Shin Megami Tensei IV

-Persona Q

-Pokemon R/S

-Fantasy Life

-Monster Hunter 4

-Final Fantasy Theatherhytm Curtain Call

-jutrzesza zapowiedź

No nie wiem, dla mnie jednak 3DS żyje?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szkoda, że Halo to naprawdę soczysty gameplay i multi (fabuła to wisienka na torcie), a historia w TLOU to jednak bardzo duży szoker, przynajmniej za pierwszym przejściem. Nie mówię, że bez tego gra jest słaba, ale to właśnie granie na emocjach windowało tą grę do poziomu GOTG w oczach wielu, bez tego jest "tylko" dobra.

xD

Tlou jest gra bdb, ale survival tam był mega żałosny, najbardziej wkurzające było ze po podłodze, na ścianach było pełno szmat których nie dało sie podnieść xD

Opublikowano

Świetnie zapowiada się nowa gra zboczonego żółtka. Warto było czekać 3 lata na kolejny trailer, jaram się okrutnie.
Opublikowano

Kurde ja rozumiem znudzenie każułal gejmingiem, ale niektórzy tutaj odlecieli w kosmos. Sony i (tfu !) microsoft dają jakies śmieszne rendery i niby cutscenki ze swoich flagowców bez żadnych konkretów i dat premiery i jest larum i rzucanie guvnem (słuszne). Nintendo pokazuje materiał z Zeldy bez grama czystego gameplayu, bez nawet przybliżonej daty premiery i od razu ekstaza i pewność, że premiera za miesiąc. Słodkie i kolorowe klimaciki nintendo są fajne, ale jak zwykle są serwowane w dawce śmiertelnej i jak widać niektórym ostro ryją łby.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Świetnie zapowiada się nowa gra zboczonego żółtka. Warto było czekać 3 lata na kolejny trailer, jaram się okrutnie.

To wygląda jak gra z poznego ps2. W sumie tez ja juz kilka lat klepia.

Opublikowano

Gdzie można zobaczyć coś z Devil third???

Nie warto :P

Opublikowano

Jeszcze co do umierania 3DS'a:

-Shin Megami Tensei IV

-Persona Q

-Pokemon R/S

-Fantasy Life

-Monster Hunter 4

-Final Fantasy Theatherhytm Curtain Call

-jutrzesza zapowiedź

No nie wiem, dla mnie jednak 3DS żyje?

mimo wszystko widac ze juz ilosc zapowiedzi przygasa,

vite tez grzebia a zmierza:

- freedom wars

- orishika

- phantasy star nova od tri-ace

- phantasy star online 2

- murasami baby

- gravity rush 2

- toukiden extreme

- danganrompa 2

- sword art online hollow fragment

- monster hunter frontier g

Opublikowano

To wygląda jak gra z poznego ps2. W sumie tez ja juz kilka lat klepia.

Powiedziałbym nawet, że jak gra z N64. Trudno, przemęczę się niesamowicie i będę grał..

Opublikowano

Kurde ja rozumiem znudzenie każułal gejmingiem, ale niektórzy tutaj odlecieli w kosmos. Sony i (tfu !) microsoft dają jakies śmieszne rendery i niby cutscenki ze swoich flagowców bez żadnych konkretów i dat premiery i jest larum i rzucanie guvnem (słuszne). Nintendo pokazuje materiał z Zeldy bez grama czystego gameplayu, bez nawet przybliżonej daty premiery i od razu ekstaza i pewność, że premiera za miesiąc. Słodkie i kolorowe klimaciki nintendo są fajne, ale jak zwykle są serwowane w dawce śmiertelnej i jak widać niektórym ostro ryją łby.

Post pisany bulem dopy yana z domieszka mikkego (ktorego ten pierwszy nie znosi). Wyborna kompozycja milordzie.

milordzie+xd.png

Opublikowano

xD

Tlou jest gra bdb, ale survival tam był mega żałosny, najbardziej wkurzające było ze po podłodze, na ścianach było pełno szmat których nie dało sie podnieść xD

Calkowicie sie zgadzam, w pewnym momencie podszedlem do firanki w jednym pomieszczeniu, skakalem, strzelalem do niej, probowalem uzyc nozyczek no nie dalo sie z niej zrobic bluzy na zime.Pomyslalem sobie wtedy WTF to ta survivalowa gra GOTG ?

P.S. Trawy dla konia tez nie moglem zrywac :( 

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=YCZ734RshPA

kolejny stream od Nintendo za 4 minuty. w sumie nie wiem co tam będzie, ale jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam