Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a wy zamiast grać to piszecie post za postem w CW :D

Przepraszam bardzo, właśnie katuje Child of Light( :wub: ) i Destiny.

Nie wiem, czy dziś już ktoś przypominał Klapkom, że FH2 >>>>> DC.

Grałem tylko w FH1, więc jestem bardzo obiektywny i kompetentny.

Driveclub>>>>>>>>>Forza Horizon

Forza horizon sprawia wrażenie gry dla casuali gdzie chodzi tylko o zaliczanie kolejnych wyścigów. Nikt nie ekscytuje się tam modelem jazdy ani nie walczy o cenne sekundy tylko odblokowuje kolejne samochody. Gdy już kariera zostanie ukończona to 99% posiadaczy tej gry odłoży ją na półkę.

Po drugiej stronie mamy Driveclub, gre dla prawdziwych fanów arkadowych wyścigów: genialny model jazdy, super trasy, walka o setne części sekundy i przepiękna grafika o której posiadacze xbox one mogą tylko pomarzyć.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te posty kidnappy to taki żałosny tryhard, że skarpety na nogach same się zwijają.

Tak jakbym kupił 3DS'a i stękał, że nie ma nic dla mnie bo wychodzą głównie japońskie gierki, których nie trawię.

Ten Xone to taki słaby bo jak nie lubisz racerów (Forza 5, Horizon 2), open world (Dead Rising 3, Sunset Overdrive), bijatyk (Killer Instinct), samograjów (D4, Ryse), szczelanek (TitanFall, Kolekcja szefa kuchni) to nie ma w co grać :confused:

lulz XD

Następny post od kidnappy to będzie coś w stylu: "Nie lubię jRPG. Polećcie jakieś." :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1014054_759924807414438_1699142366770672

#driveklapa

"wyszlo na plejstejszyn!11?? W plusie jest?!!"

Opublikowano

Wyciekł gameplay z nowego DLC do DC:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

A co tu masz komentować. Dupki was zabolały jak napisałem coś nieprzychylnego o X-boksie. Ale w sumie mnie to nie dziwi, nic nie robicie po za siedzeniem w tym temacie i bronieniem tej konsolki. podobno tyle świetnych exów i gier na tej konsoli a wy zamiast grać to piszecie post za postem w CW :D

No nie wiem kto tutaj napisał wlasnie 5 postów w ciągu pól godziny, ale fuck logic boty nie grają i piszą w cw, kidnappa gra jak i również pisze w cw.

Nie będę przypominał ile wy postów walicie dziennie. Bo co poniektóre botki potrafią tutaj wypowiadać się po 20, 30 razy na dobę

Więc try harder

Te posty kidnappy to taki żałosny tryhard, że skarpety na nogach same się zwijają.

Następny post od kidnappy to będzie coś w stylu: "Nie lubię jRPG. Polećcie jakieś." :)

Nie mów, że zakładasz skarpetki jak nosisz sandały :)

Stwierdziłem po prostu, że na chwilę obecną ta konsola jest dla mnie martwa. Co was nie wiedzieć czemu strasznie zabolało. trochę to żałosne, ale jednocześnie i zabawne.

good-good-let-the-butthurt-flow-through-

A jRPGów mam ogranych dużo, to nie ja mam ziomków którzy piszą, że gardzą grami z zielonymi żelkami czy ludzikami z ogromnymi mieczami.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

lol, a ci nadal kłócą się i gierki o jeżdżeniu w kółko samochodzikami. nawet gdyby forza była lepsza od drivecluba (podkreślam nawet) to gdzie na xboksie takie tytuły jak persona, dragon quest warriors, disgea, yakuza, guilty gear czy gry takich studiów wewnętrznych jak guirella games, santa monica czy media molecule? no gdzie? no nie ma. tylko w kółko macieja te same trzy serie co roku i podkupywanie czasowych exów żeby tylko fani marki nie mogli zagrać.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Teka = Revolver Ocelot Console Wars

Opublikowano

Pamietaj, ze po trollowej przygodzie z MS i Sony, czeka transfer do #teamnintendo. Tam juz nie bedzie tak latwo o plusiki, bo populacja mniejsza.

@Teka

Jako wyznawca 'Giganta z Redmond' byles bardziej autentyczny, przypadek? Przemysl to sobie =l

Edytowane przez zloto

Opublikowano

nie wiem czy bylo - final fantasy na pc w rozdzielczosci zablokowanej na 720p, oficjalnie nie da sie tej gry odpalic w wyzszej, do tego nacisniecie klawiszu escape od razu wywala na pultip windowsa :D

edit - oczywiscie mowa o trzynastce bo nie dopisalem

Opublikowano

Pamietaj, ze po trollowej przygodzie z MS i Sony czeka transfer do #teamnintendo. Tam juz nie bedzie tak latwo o plusiki, bo populacja mniejsza =l

Jako wyznawca 'Giganta z Redmond' byles bardziej autentyczny, przypadek?

Tam by miał tyle genialnych gier, że by nie miał czasu na pisanie na forum

True Story.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

nie wiem czy bylo - final fantasy na pc w rozdzielczosci zablokowanej na 720p, oficjalnie nie da sie tej gry odpalic w wyzszej, do tego nacisniecie klawiszu escape od razu wywala na pultip windowsa :D

przypomina mi sie odświeżony buldur który po nacisnięciu alt+tab i próbie powrotu do gierki całkowicie się je.bał :(. pc gejming kurfa...

Teka = Revolver Ocelot Console Wars

55210287.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

good shit :D

Opublikowano

Shit Enix i wszystko jasne.

Opublikowano

Tymczasem na PC, które niby tak brzydzi się DLC:

Oficjalny sklep Star Citizen sprzedaje wiele modeli statków kosmicznych do użycia w grze, różniących się ceną. Pakiet startowy Arena Commander Starter za 45 dolarów (ok. 150 zł) gwarantuje natychmiastowy dostęp do modułu walki kosmicznej oraz do statku Aurora MR. Ale ofertę sklepu uzupełniają inne pakiety i modele, niektóre z nich bardzo drogie.

Anvil Hornet kosztuje 110 dol. (ok. 360 zł). Transportowa jednostka Constellation Andromeda, przeznaczona dla kilku graczy, to wydatek rzędu 225 dol. (ok. 740 zł). Po drugiej stronie skali jest Wing Commander Combo za 10 tysięcy dol. (ok. 32,8 tys. zł). Ten pakiet obejmuje pięć statków, specjalną skórkę Constellation, 20 tysięcy wirtualnej waluty oraz ekskluzywny dostęp do 1 Million Mile High Club, czyli prywatnego klubu, zarządzanego w grze.

Licznik na stronie Roberts Space Industries pokazuje, ile twórcy zarabiają na godzinę. W chwili pisania artykułu jest to około tysiąca dolarów. W poniedziałek zarobiono 139 tysięcy, a w całym ubiegłym tygodniu - ponad 1,1 mln. Roberts zapewnia, że Star Citizen zostanie dokończone - ze wszystkimi planowanymi funkcjami - gdzieś w 2016 roku.

Blacharze wydają po $10000 dolarów na DLC do gry która może wyjdzie za dwa lata - i to do gry, której powstanie najpierw sami opłacili. :teehee:  W komentarzach masterracy niby beka z UBI że zapowiadają DLC przed premierą gry, ale to co się dzieje w Star Citizen to przecież kompletnie inna skala. Twórcy zarabiają milion dolarów tygodniowo na sprzedaży wirtualnych statków do nieistniejącej gry - już widzę jak przy takim stanie rzeczy śpieszą się z premierą. Rak branży.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na xboxie jest D4, ktory zjada wszystkie klapkowe heavy rainy i beyondy, gra dla ktorej warto kupic xboxa, na ps4 do bloodborna nie bedzie nic tak dobrego. Chociaz pewnie kidnappa przygodowek tez nie lubi wiec nic dla niego.

Opublikowano

jasne, że lubię. jak byś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział, że jednego gatunku, którego nie lubię to samochodówki.

A co do D4 to patrząc po ocenach i recenzjach gra nie wydaje się być warta zakupu. I proszę mi nie wyskakiwać z tekstem, że oceny się nie liczą bo od premiery jedyne co robicie to jaracie się właśnie średnimi ocenami DC. I to właśnie na ocenach opieracie swoją wiedzę na temat DC.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Będą jakieś multiplatformy, to wystarczy. Na xboxie nic nie będzie  :sorcerer: No chyba, że kogoś obchodzi arkejdowa kolorowa rozpierduszka w Sunset Overdrive, ale przecież w CW gusta poszczególnych użytkowników nikogo, co widać przy ataku na człowieka który w końcu starał się przerwać te żałosne spusty nad samochodzikami z obu stron.

Opublikowano

W dzień premiery Durante wypuścił łatke dzieki której można grać nawet i w 4k. PC to WOLNOŚĆ tymczasem konsolowy plebs uwięziony w sidłach 900p, 30 klatek, niedziałającego PSNu i problemów z serwerami. Tak mi przykro.

Blacharze wydają po $10000 dolarów na DLC do gry która może wyjdzie za dwa lata - i to do gry, której powstanie najpierw sami opłacili. :teehee:  W komentarzach masterracy niby beka z UBI że zapowiadają DLC przed premierą gry, ale to co się dzieje w Star Citizen to przecież kompletnie inna skala. Twórcy zarabiają milion dolarów tygodniowo na sprzedaży wirtualnych statków do nieistniejącej gry - już widzę jak przy takim stanie rzeczy śpieszą się z premierą. Rak branży.

Po pierwsze to crowdfunding po prostu, po premierze każdy ze statków będzie do nabycia normalnie w grze (nie licząc ekskluzywnych skinów na nie chyba) i w przypadku SC akurat gracze mają namacalny dowód ogromu pracy wkładanego w tą grę w postaci alphy i obłędnie wykonanych statków, fizyki i złożoności gameplayu. Każdy kto wkłada w SC pieniądze wie jakie jest ryzyko i się na to godzi bo ludzie są pewni tego projektu. Polecam zrobić lekki risercz zanim się tą sytuację oceni jako "kolejny skok na hajs"

Po drugie kto bogatemu zabroni, nie dla psa. 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

jasne, że lubię. jak byś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział, że jednego gatunku, którego nie lubię to samochodówki.

A co do D4 to patrząc po ocenach i recenzjach gra nie wydaje się być warta zakupu. I proszę mi nie wyskakiwać z tekstem, że oceny się nie liczą bo od premiery jedyne co robicie to jaracie się właśnie średnimi ocenami DC. I to właśnie na ocenach opieracie swoją wiedzę na temat DC.

Infamous ss 80% - super ex, D4 77% - gra niewarta zakupu.

Szieet.

Podpowiem Ci, ze D4 to oryginalna gra, ktora przez specyficzny klimat nie kazdemu siadzie. Cos jak z filmami Tarantino. Czy filmy Tarantino sa zle? Nie, sa swietne,ale oczywiście nietykalni maja wyzsza srednia od jego wszystkich filmow.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

No fajna mi wolność, pctowcy by nie być masowo gwałceni przez politykę wielkich wydawcòw, muszą babrać się w jakieś pirackie, nieoficjalne łatki czy inne badziewia, i kij wie co spowodują i co ze sobą przyniosą, wszak nikt za nie legalnie nie odpowiada. A i pomimo tego, wcale nie jest tak jak to mamili twòrcy drogiego sprzętu.

Kolejna generacja, a PC znowu za konsolami.

Opublikowano

No fajna mi wolność, pctowcy by nie być masowo gwałceni przez politykę wielkich wydawcòw, muszą babrać się w jakieś pirackie, nieoficjalne łatki czy inne badziewia, i kij wie co spowodują i co ze sobą przyniosą, wszak nikt za nie legalnie nie odpowiada. A i pomimo tego, wcale nie jest tak jak to mamili twòrcy drogiego sprzętu.

Nie nazwał bym tego "babraniem" bo jest to banalnie proste. Tak czy inaczej my jak zwykle mamy wyjście a ty będziesz grał w nowego Assassina 900p/30fps cinematic experience, może nawet uda ci się zagrać online jak ci Sony pozwoli. Enjoy.

Opublikowano

Nie nazwał bym tego "babraniem" bo jest to banalnie proste. Tak czy inaczej my jak zwykle mamy wyjście a ty będziesz grał w nowego Assassina 900p/30fps cinematic experience, może nawet uda ci się zagrać online jak ci Sony pozwoli. Enjoy.

smiechlem, on na razie ma 720p i plynne 20-25fps, jako swiadomy odbiorca poczeka az ps4 wyjdzie w plusie, na razie jak to ma w zwyczaju Don Kichot Playstation walczy i broni konsoli oraz gier na nia, ktore widzial co najwyzej na standach w MM lub na youtube

Opublikowano

Co poradzisz gdy ktoś nie może się spełnić w swoim hobby?

Opublikowano

smiechlem, on na razie ma 720p i plynne 20-25fps, jako swiadomy odbiorca poczeka az ps4 wyjdzie w plusie, na razie jak to ma w zwyczaju Don Kichot Playstation walczy i broni konsoli oraz gier na nia, ktore widzial co najwyzej na standach w MM lub na youtube

Dopiero sobie uświadomiłem, że pisałem do Mendrka  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.