Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

LBP ma może i dobry edytor, ale jest bardzo słabą grą, no ale mersi nie gra w nietuzinkowe pecetowe gierki, to myśli że lbp jest wyżyną growej oryginalności na tle pifpafów.

może idź lepiej grać już w te nietuzinkowe gierki na pc zrobione przez 3 gości w garażu

Nie gram w takie obecnie, ale robię jedną. :newell:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Killzone mnie znudził czy 2 czy shadow fall ( tylko w te dwie grałem)  a fable 1 ,2 i 3 przeszedłem z przyjemnością. Może i fable 3 to najgorsza część ale nadrabia klimatem, humorem i genialnym voice actingiem :).

Mówi to człowiek nie posiadający obecnie żadnej konsoli ms :)

Opublikowano

Jak kupiłem ps3 to LBP było na hdd, włączyłem na 15 minut, popatrzyłem na telewizor zaśmiałem się pod nosem i wyje.bałem z dysku, super ex kurtyzano

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Dla przypomnienia od września:

XO

- D4

- Ori

- FH2

- 4xHalo

- SO

- PS

pshit4:

- drivecrap

- lbp3

Cieszy fakt że wiele osób ogarnia temat i pozbywa się złoma ps4 bez gier wymieniając na/kupując XO. Jeszcze sonybociarnia ma szanse na lepsze życie  :thumbsup:

Opublikowano

Jest milion lepszych platformówek nawet na komórkach.

Generalnie nawet zartobliwie i nawet w formie lekkiego komentarza nie wchodze juz w dyskusje typu "czy gra X jest dobra/jak bardzo jest dobra", zwłaszcza w tym temacie, no bo kurd co by z tego mialo niby wyniknać, no ale.

KURDE.

CO.

ZA.

KOLO.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

microsoft wydawal gry bungie i bylo goty jedno za drugim. Nawet odst stawiane jest przez wielu za gre wybitna. Sony przejmuje paleczke przy promocji destiny i gra rozczarowuje. Wnioski sa proste. Tylko Xbox!

Opublikowano

Dla przypomnienia od września:

XO

- D4

- Ori

- FH2

- 4xHalo

- SO

- PS

pshit4:

- drivecrap

- lbp3

Cieszy fakt że wiele osób ogarnia temat i pozbywa się złoma ps4 bez gier wymieniając na/kupując XO. Jeszcze sonybociarnia ma szanse na lepsze życie  :thumbsup:

Dla przypomnienia, tak na dzień dzisiejszy wygląda 2015 rok

Nadkonsola

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Kolejne zapowiedzi już na początku grudnia na playstation experiens.

Podkonsola

Gejlo 5

QB, zatrzymaj czas, zabij bez większych problemów przeciwnika, wąsy janusza biją brawo, korytarzk, co 3 minuty cutscenka,

FM6

FH3

Forza wózki inwalidzkie

Forza wózki widłowe

Plus multiplatformy w hd ready, z mniejszą ilością kosodrzewiny, gorszymi cieniami i dropami :lol:

Opublikowano

A ty znowu wpisujesz gry ktore nigdy nie wyjda poza japonia oraz te ktorych daty premiery nawet nie znamy, no ale ok :D

PS. Hellblade wychodzi tez na XO

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Hellblade najpierw na PS4.

A YETI jak zwykle żyje zapowiedziami.

Opublikowano

Fanek odpuść, DriveClub jest stracony w CW. Forumek wydał wyrok

Być może gra jest dobra, być może gra działa tak jak powinna, ale nikogo tu nie  przekonasz to jest Console Wars

bardziej Ex4cta tu broniłem niż DriveClub :D

Opublikowano

Fakty są takie, a nie inne, więc nie dziwie się, że piecze was to okrutnie w dupę. Złom od microsoftu pociągnie jeszcze rok, góra dwa i wrócą tam gdzie ich miejsce, do robienia kolejny windowsów.

Żeby FH2 sprzedała się gorzej niż DC, to już w ogóle beka, każdy ma wy(pipi)ane na ten złom hd ready. Jak będzie w biedronce obok smartfonów manty, to kupi się i ogra te kilka gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kim jest fanek, nagle się pojawił w cw i ma już 1300 postów, o co chodzi?

Opublikowano

Czekanie najlepszym exem ps4.

Czekanie, niby na co? Na PS4 cały czas wychodzą jakieś gry. Ja nie narzekam i mam w co grać, obym tylko wszytsko zdążył ograc do lutego, gdzie szlachta będzie pluskać się w szampanie.

Opublikowano

No to na kiedy ustaliłeś sobie przejście Infamous:SS? :)

Opublikowano

The last of us survival horror.

Ale tylko bez widzenia przez ściany.

Heh, jak grałem to nawet tego nie ulepszałem żeby zdolność była całkowicie bezużyteczna. Nie wiem kto tam w ND wpadł na pomysł żeby Joel miał sonar jak Batman :P

takie rzeczy wyłącza się w opcjach. w ten sposób pozbyłem się lamerskiego podświetlania przedmiotów i lokalizatorów celu w Dishonored i Deus Ex, strzałki dla inwalidów i komór ożywiających w pierwszym Bio, auto aimu w RDR... 

generalnie od ostatnich 7 lat, jeśli chce się mieć namiastkę prawdziwej gry, pierwszy krok w main menu to Turn Off w Options.

Opublikowano

Kim jest fanek, nagle się pojawił w cw i ma już 1300 postów, o co chodzi?

5mscy temu zapytałem w CW jaką konsole wybrać, MaZZeo i chłopaki doradzili i stałem sie szczęśliwym posiadaczem PS4

zaglądam tu od czasu do czasu i tak zostało

Opublikowano

Większość tego "od czasu do czasu" to wrzucanie gifów z DC, a potem pytanie sie czy już online działa ;]

Opublikowano

Kurna myślałem, że YETI wklejał tę listę dla beki i nie myliłem się.

Opublikowano

rzucam grami w jakie ZAGRAMY na XO u nas od września do grudnia a wpada biedaczek yeti z łzami oczach i chce ratować szrota ps4 zapowiedziami na 2015/2016 oraz grami które wyjdą na XO lub chińskimi bajkami które zostaną tam gdzie ich miejsce w KKW.

Jaka desperacja! jaki ból dupy sonybociarni, nawet mi trochę żal dzieciaka    :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Zauważyłem pewną prawidłowość:

Tak zwana "bociarnia" pisze w CW rzeczowo, spokojnie, nie obrzuca nikogo błotem.

dlatego polecial soul, a kolejny as nie moze pisac przez kilka dni

Ty i tak tu cudem jesteś wiec raczej tych tematow bym nie poruszał na twoim miejscu

A wracając do tematu dobrze być xbotem Sunset zapowiada mile chwile przed gta v;)

Opublikowano

AKTUALIZACJA LISTY #1 - The Tomorrow Children

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

The Tomorrow Children

Nowy zwiastun. TTCh, to nic innego jak Maincraft w wersji od Q-Games.

https://www.youtube.com/watch?v=zthu8kN97H4

Lista na bieżąco będzie aktualizowana. Dziękuje za uwagę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ej, ale zapomniałeś o The Last Guardian i Agent.

W ogóle wpisywanie na listę ch.ujowego Planetside 2. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale to jest recenzja wersji PC. Na PS4 trzeba uwzglednic brak dzialajacych serverow miesiac od premiery.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.