Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

news dnia to fakt, ze najlepszy ex na ps4 jest portowany na vite

?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No, że ta gierka o której nikt by nie pamiętał, gdyby PS4 było wspierane przez producenta nextgenowymi produkcjami.

Opublikowano

ej czy to już beka czy prawdziwe życie?

nowe call of duty na ps4

Natywne 1080p, detale: średnie, wykorzystywany post processing antialiasing.

detale średnie na nadkonsoli :teehee:

Skąd to wziąłeś? Oryginalny tekst: "native 1080p with ~8 pixel wide medium quality post-aa solution."

Nie wiem jak ktoś mógł to przetłumaczyć na "średnie detale".

BTW. Jak donosi insider na gafie, nowa gra SCE Bend to survival-horror z otwartym światem, TPP.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wygląda na to, że Call of Duty: Advanced Warfare (PS4) będzie działało w 1080p na PlayStation 4. Nie jest to co prawda oficjalnie potwierdzone przez producenta, ale wnioski pochodzą od nie byle kogo, bo od samego Durante.

Kim w ogóle Durante jest? Praktycznie człowiek-legenda słynący z nieoficjalnych łat modyfikujących gry na komputerach stacjonarnych. To właśnie on napisał poprawki dotyczące rozdzielczości w komputerowej wersji Dark Souls i Deadly Premonition. Słyszeliście o aplikacji „DSfix”? Jeśli tak, to już wiecie, kim jest Durante. O grafice w Call of Duty: Advanced Warfare (PS4) na PlayStation 4 wypowiedział się następująco:

Natywne 1080p, detale: średnie, wykorzystywany post processing antialiasing.

Werdykt został wydany na podstawie poniższych zrzutów ekranu zamieszczonych przez osobę, która pozyskała wcześniejszy dostęp do kopii gry na PlayStation 4. Zamieszczamy poniżej wspomniane rzuty.

http://www.pssite.com/news-37433-call_of_duty__advanced_warfare_na_ps4_w_1080p.html

Opublikowano

news dnia to fakt, ze najlepszy ex na ps4 jest portowany na vite

?

no resogun - najwyzej oceniany wg wyroczni metacritic ex na ps4

btw gala z okazji okraglej rocznicy marki bedzie gruba, zapowiedzi rozwala system, to pewne. tak samo jak pewne bedzie, ze po gali botki beda mialy taki bol pupska, ze znowu zaczna sypac jednymi i tymi samymi argumentami: 1- beka z drivecluba 2- my mamy kolekcje halo i SO juz teraz 3- pewnie i tak zadna z tych gier nie wyjdzie przed 2032

Opublikowano

http://www.golem.de/news/sql-injection-sicherheitsluecke-erlaubt-zugriff-auf-sony-kundendaten-1410-110199.html

kolejna dziura w PSN pozwalająca kraść dane metodą SQL Injection. Może dlatego dzisiaj rano PSN leżał i kwiczał?

A może gdybyś zaczął czytać wiedziałbyś że to zaplanowana konserwacja ? i to nie atak ale pewnie naprawy mające na celu łatanie tej dziury 

"Werdykt został wydany na podstawie poniższych zrzutów ekranu zamieszczonych przez osobę, która pozyskała wcześniejszy dostęp do kopii gry na PlayStation 4. Zamieszczamy poniżej wspomniane rzuty" O matko :( to już takie info podaje się bo ktoś to ocenił na tzw oko ? WTF 

Opublikowano

prosze o cytaty z tych recek gdzie tak narzekaja na model jazdy, ja na szybko przejrzalem kilka i w kazdym albo zachwycali sie modelem albo pisali, ze jest ok i go nie ganili, ganiali nude kampanii, zawartosc, ktorej nie ma a dopiero dojdzie itp

It just isn't much fun to play. The core act of driving a car feels off in a way that completely put me off of playing the game. Without that in place, the rest of it just falls apart. The PlayStation 4 has been without a serious racing option since launch, and Driveclub doesn't fill that gap.

Eventually, however, your primary struggle is to balance the bizarre contradiction between the weight of your car and the excess amount of grip it demonstrates;

(...) handling feels off

Everything from the handling to the tracks to driver AI feels slightly off

Kilka recek z brzegu.

Wmawiajcie sobie dalej, ze guwno obesrane to kawior.

Gardze wami, jestescie lamerami, ktorzy graja na sile.

Opublikowano

Ale wiesz ze to samo mogę znaleźć o FH2 i Forzie 5?

Już pomijam ze cytaty uderzają w symulacje a jak wszyscy wiemy DC to nie symulator.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Najlepszy to jest guanoape, ma najlepsze arcadeowe wyscigi na wii u, a gra w driveklape. 

"gracz"

Opublikowano

filmiki z FFXV widzieli? jesli to nie pochodzi z komputerow z nasa to szykuje sie epicki powrot KKW w sprawie enginow graficznych na konsolach

Opublikowano

No licze na tego fajna, od IX ta seria jest strasznie slaba. 

Opublikowano

jesli nie bedzie tajemniczego ciecia oprawy do realiow ps4/xone to szykuje sie chyba na pewno najladniejsza gra z otwartym swiatem i prawdziwie graficzne nextgen experience

cieszy duzy swiat, dalej boje sie fabuly i tego by te ladnie wygladajace walki nie ogriniczyly sie tylko do trzymania X ale mimo to trzymam kciuki - niech square powroci do aaa w wielkim stylu

Opublikowano

No licze na tego fajna, od IX ta seria jest strasznie slaba. 

Przecież IX to przekozak, jak można umieszczać takie guwniane opinie :<

Opublikowano

Mialem na mysli, ze po IX, czyli od tidusa.

Opublikowano

X taka zla nie jest, wtedy sie nia zawiodlem ale jak po latach gram na vicie to jednak bardziej ja doceniam - w dobie dzisiejszych gierek to serio jest to mega rozbudowana i nieliniowa pozycja :D

Opublikowano

A co maja mowic jak wydali 200zl na takiego crapa, ze sa idiotami i ich sony wydymalo na sucho?

Czyli juz wiadomo czego jaracie sie tym szrotem jakim jest Xbox, 1500 zl albo i ponad na taki zlom to przecięć nikt nie napisze ze wydal hajs w błoto.
Opublikowano

Ktoś tutaj nadal wierzy w fajnale? Czemu to zawsze klapki są takie naiwne ?

Opublikowano

prosze o cytaty z tych recek gdzie tak narzekaja na model jazdy, ja na szybko przejrzalem kilka i w kazdym albo zachwycali sie modelem albo pisali, ze jest ok i go nie ganili, ganiali nude kampanii, zawartosc, ktorej nie ma a dopiero dojdzie itp

It just isn't much fun to play. The core act of driving a car feels off in a way that completely put me off of playing the game. Without that in place, the rest of it just falls apart. The PlayStation 4 has been without a serious racing option since launch, and Driveclub doesn't fill that gap.

Eventually, however, your primary struggle is to balance the bizarre contradiction between the weight of your car and the excess amount of grip it demonstrates;

(...) handling feels off

Everything from the handling to the tracks to driver AI feels slightly off

Kilka recek z brzegu.

Wmawiajcie sobie dalej, ze guwno obesrane to kawior.

Gardze wami, jestescie lamerami, ktorzy graja na sile.

No tak, zapomniałem, że gram tylko po to, aby pokazać botom, że w driveclub można się dobrze bawić. Ten model jazdy, jest tak zły, że godzinę siedziałem na jednej trasie, aby pobić czas znajomego. Po co ja się tak męczę, jak ta cała gra jest do bani.

Weź się (pipi)nij w łeb lepiej... ^^

Gra ma swoje braki, contentu jest mało, serwery kwiczą, ale model jazdy jest genialny, więc skończ gadać głupoty.

Opublikowano

Też proszę u umiarkowanie hejtu w stronę DC, 99% ludzi chwali model jazdy, ale to nie przeszkadza im wystawiać 7/10. Są ku temu inne powody.

Opublikowano

Na poczatku Horizon 2, od dzisian Sunset...juz teraz nie jest latwo byc klapkiem, a po premierach Kolekcji Szefa Kuchni i Ori bedziecie mieli gorzej przeyebane niz renifery w zaprzegu Swietego Mikolaja xD.

Opublikowano

Knack najlepsza platformówka od lat

DriveClub genialny model jazdy

Co dalej ? Killzone świetna fabuła ? 

Klapy taka desperacja.

Opublikowano

Ale to tylko opinia i kwestia gsutu. Zrozumcie, że dla klapów Playstation ma lepszą ofertę, a dla botów Xbox. Kupić konsolę z czystego fanboystwa to głupota.

Opublikowano

Oczywiscie ze tak. Przy zakupie konsoli nalezy sie kierowac biblioteka gier exkluzywnych, jakascia uslugi online, community, solidnym wykonaniem sprzetu, wygoda pada oraz czy konsola prezentuja soba Wyzsza Kulture Konsolowosci.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.