Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, bylem zajety napyerdalaniem w obecne GOTG - sunset overdrive (btw gra przypomniala mi czasy jak w gry sie... gralo, ja pyerdole co za MOTZ!)

Kurczę prawie uwierzyłem w to co napisałeś, za chwile przypomniałem sobie ze to samo pisałeś o Mario Kart.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sorry, bylem zajety napyerdalaniem w obecne GOTG - sunset overdrive (btw gra przypomniala mi czasy jak w gry sie... gralo, ja pyerdole co za MOTZ!)

Kurczę prawie uwierzyłem w to co napisałeś, za chwile przypomniałem sobie ze to samo pisałeś o Mario Kart.

W obu przypadkach miał rację :czezky:

Opublikowano

Ehe, jeszcze dragons crown i super time force.

Wiecej grzechów nie pamiętam .

Opublikowano

W obu przypadkach miał rację :czezky:

I pewnie miałbyś racje gdyby nie fakt ze Dave pisał ze trolowal a Nintendo jest dla pedauw
Opublikowano

Nintendo, to Ty szanuj, ok?

Opublikowano

Czy ktoś tu obraża Nintendo?

get-barnhart.jpg

Opublikowano

Klapkers gonna klap.

Opublikowano

Ja do Nintendo nic nie mam, moj manager jest gejem, to Dave tak pisal.

Opublikowano

Kiedyś zrozumiesz, że jeśli chodzi o kategorię gier video, Nintendo jest najlepszym magnesem na laski.

Opublikowano

Kiedyś zrozumiesz, że jeśli chodzi o kategorię gier video, Nintendo jest najlepszym magnesem na laski.

Hej mała! Chcesz zobaczyć różowego grzybka?!

:Coolface:

Opublikowano

Chcę nowego CoDa w czasach II wojny światowej, ewentualnie Call of Duty Modern Warfare ale bez jakichś klejących się butów, double jumpów, dronów, widzenia przez ściany itp świństw.

Zrozum że takich jak Ty i Ja jest garstka ale prawda jest taka że teraz robią gry dla mas i myślisz że acti zadowoliło się sprzedażą coda bez fajerwerków  nie sądze za mało nas :)

też chcę, ale bardziej  grę z mechaniką Gears of War w realiach II WŚ . 

Opublikowano

MW2 było dobre, MW3 też ok. Warto było zagrać, bo jednak to dobra trylogia szczelanek, ale wszystko po MW3 to boże ratuj gó.wno obesr.ane.

Ah, pamiętam szitstorm z misją No Russians w MW2.

No właśnie, coś w tym jest. Nie żebym ograł coś dalej po CoD4:MW, ale MW2 i MW3 czekają na półce na swój czas. W sumie ostatnio mam idealne warunki do takich gierek na 4-5h, tj. jakaś godzina-dwie dziennie na rozrywkę elektroniczną którą i tak wolę spożytkować na oglądanie filmów :cool::lapka:.

Aha, ktoś pytał jakie exy będą na X1 w 2015 roku. A co my to, (pipi) wróżki jesteśmy? To nie PS4, żeby zapowiadali gierki na następne 20 lat, jak mają coś do pokazania to pokazują i bam, kilka miesięcy później w to grasz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jako przykladny Polak oraz Katolik zapalilem juz znicze na grobach i moge spokojnie wracac do Sunset City.

1608xmb.jpg

Opublikowano

Wchodzę dziś do tematu LBP, a tam takie kwiatki :bad:

LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji.

:yucky:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wiesz to pewnie te same osoby co Knacka uważają za dobrą platformówkę :)  Zagraliby w jakąkolwiek platformówkę na wii lub wii u a by zmienili zdanie :D

Opublikowano

Wchodzę dziś do tematu LBP, a tam takie kwiatki :bad:

LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji.

:yucky:

Uncharted2 to dalej moje top3 gier zeszlej generacji - pisalem raz, pisalem drugi i pisze kolejny - w dniu premiery to byl top topow pod kazdym wzgledem, gra ktora zdefiniowala cinematic experience dla gatunku tps , nie moja wina, ze wszystko inne po niej zaczelo ja malpowac i dzisiaj juz wielu zyga tym typem gier

LBP1 - skok od zawsze przez bezwladnosc jest zje.bany ale procz tego jedynka dalej jest bardzo klimatyczna i jest jedna z najbardziej rewolucyjnych gier przez swoje community i edytor jakie ukazaly sie w ogole w poprzedniej generacji, gdy ona wychodzila bylem ja zachwycony, kapitalnie rajcowy co-op, nawet platyne zrobilem a jak widac po moim trophy card to rzadkosc

wiec nie wypieram sie tego co wtedy napisalem ale wiadomo mamy okres napier.dalania sie z wszystkiego co sony wiec mnie to nie dziwi, ze ktos wyciaga nagle posty sprzed 4 lat

Wiesz to pewnie te same osoby co Knacka uważają za dobrą platformówkę :)  Zagraliby w jakąkolwiek platformówkę na wii lub wii u a by zmienili zdanie :D

ide o zaklad ze w zyciu skonczylem wiecej platformowek niz ty i wielu ludzi tu na forum, za czasow amigi to tylko w nie gralem i point and click. knack to guwno obesrane, nawte nie wiem czy to skoncze (choc bym zagral) jakby dali za free w plusie

Opublikowano

MW2 było dobre, MW3 też ok. Warto było zagrać, bo jednak to dobra trylogia szczelanek, ale wszystko po MW3 to boże ratuj gó.wno obesr.ane.

Ah, pamiętam szitstorm z misją No Russians w MW2.

No właśnie, coś w tym jest. Nie żebym ograł coś dalej po CoD4:MW, ale MW2 i MW3 czekają na półce na swój czas. W sumie ostatnio mam idealne warunki do takich gierek na 4-5h, tj. jakaś godzina-dwie dziennie na rozrywkę elektroniczną którą i tak wolę spożytkować na oglądanie filmów :cool::lapka:.

Aha, ktoś pytał jakie exy będą na X1 w 2015 roku. A co my to, (pipi) wróżki jesteśmy? To nie PS4, żeby zapowiadali gierki na następne 20 lat, jak mają coś do pokazania to pokazują i bam, kilka miesięcy później w to grasz.

Skoro Don wyczarował H2 to czemu i nie inne eksy. A i wymyśl jakiś nowy tekst, bo ten że MS zapowiada i za kilka miesięcy grasz jest  .... słaby  :reggie:   Kiedy zapowiedzieli QB? Czemu jeszcze nie można w niego zagrać? itd.

Opublikowano

SO mi się spodobało, o czym pisałem Figaro, ale po przeczytaniu recenzji w PE stwierdzam , że to średniak jest :yes2: . Pytanie z pupy - w jakiej rozdzielczości będzie działał QB? Jaka płynność ma być? Pozdrawiam blubera, nie wyszedłem z nory, bo mam dom. Uprzedziłem twoje pytanie. Wiem, że zadajesz je z troski, bo mało piszę na forum, ale to dlatego, że zagrywam się w wolnych chwilach na PS4. Xboxa One to się może umówimy i razem kupimy? Oczywiście bez cebuli każdy swój egzemplarz.

Edytowane przez Mantis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.