Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mi się przypomniał Xbox 360.

No asie jaka gra była na wiecej niż jednej płycie?

Opublikowano

Lost Odyssey - 4

Opublikowano

lost oddysey miało chyba 4 płytki.

Opublikowano

La Noire - 3

ale nie o to chodziło, maciuch miał mi powiedziec a nie boty;/

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Blue Dragon: 3. Boty wiedzą, bo grają w gry, klapki to mogą co najwyżej pamiętać ile razy laser im się w ps2 zyebał.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Halo 4, Dragons Dogma: DA, GTA V - 2 płyty, z czego jedna instalacyjna, druga do gry.

Castlevania LoS pełnoprawne 2 płyty.

Wiesław chyba też miał dwie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

FF13 to chyba byla jedna z pierwszych co taka furore zrobila ze na 4 plytach

Opublikowano

Trzynastka była na trzech, a przed nią zdaje mi się, że było Lost Odyssey

Opublikowano

ale co ja ci bluber mialem niby innego powiedziec XD

pizgasz z pctowców a sam pół poprzedniej generacji żąglowałeś płytami :reggie:

Opublikowano

Trzynastka była na trzech, a przed nią zdaje mi się, że było Lost Odyssey

No, dobra opcja, trzynastka na trzech, a 13-2 i 13-3 już na jedną wcisnęli.

Pierwszym wielopłytowcem na 360-tkę był Blue Dragon, pamiętam jak kupiłem na japońską premierę, otwieram pudełko, widzę trzy płytki, myślę sobie o kierwa, czasy PlayStation wróciły. Szkoda tylko, że gra nie była zbyt dobra :(.

Opublikowano

gdzie ja pizgam z pecetowców? zresztą żadnej żonglerki płytami nie uskuteczniałem bo po instalacji na dysku w 360 już nic nie musiałem robić

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że pewnie ponad 95% gier na X360 było jest na 1 płycie, 2 płyty to wyjątki, a więcej niż 2 płyty to prawie jak spotkanie z legendarnym pokemonem.

Opublikowano

gdzie ja pizgam z pecetowców? zresztą żadnej żonglerki płytami nie uskuteczniałem bo po instalacji na dysku w 360 już nic nie musiałem robić

W lwiej części wielopłytowców trzeba było uskuteczniać żonglerkę, nawet po tym jak Microsoft dodał możliwość dumpowania płyt na dysk. Dopiero Forza 3 przetarła szlaki, umożliwiając instalację paczek z płyty numer dwa i grania na pierwszej.

Instalacja jako taka to nic innego jak zrzucanie obrazu płyty na dysk twardy, prawdziwą instalacją natomiast jest patent z wyżej wspomnianej Forzy, czy Halo 4.

Opublikowano

Pingi, wey cyknij fote swojej jaskinii, przeciez to kierwa musi byc EPICKIE!

Opublikowano

cwaniak juz od jakiegos czasu sie miga i wymysla wymowki by swojej kolekcji tu nie uwiecznic - a szkoda, z wielka wielka checia konsolomaniaka bym ja zobaczyl, po drugie przeciez by za te foty zgarnal grubo ponad 100 plusikow

Opublikowano

Niektóre rzeczy należy zostawić w spokoju i ich nie oglądać. Nie pamiętacie zakończenia pierwszego Indiany Jonesa ? xD

Opublikowano

cwaniak juz od jakiegos czasu sie miga i wymysla wymowki by swojej kolekcji tu nie uwiecznic - a szkoda, z wielka wielka checia konsolomaniaka bym ja zobaczyl, po drugie przeciez by za te foty zgarnal grubo ponad 100 plusikow

Jest przebiegły - po co jednorazowo 100 plusików, jak można na przestrzeni czasu wiele razy po 20+ :P

Opublikowano

EFXcU.jpg

Opublikowano

Fake, widzę pada od ps3 a mówiłeś, że to gó.wno obesrane

Opublikowano

Mówiłem tak o czwórce, trójeczka trzymała poziom.

Opublikowano

Oho widzę że Daddy tez już wkleja randomowy screen z cut scenek Aliena. :yao:

Pro tip kochani filimik na obu sprzętach mają spadki. 

Cut-scenes descend into a stuttering mess across both consoles as frames are repeatedly dropped. These sequences are seemingly pre-rendered, but playback is impacted by what we suspect is behind-the-scenes streaming as the game loads in data for the next chapter.

Sam gameplay wyglada natomiast tak:

http://www.youtube.com/watch?v=0fYensfhf94

bez spadków, bez screen tearingu. po prostu jak przystało na nadkonsole, a nie guvno obe.srane. :sexkonik:     :daddy: :siki:   

Hahah, piękne rozdeptanie i tylko pozostała zielona plama.

:sexkonik: :daddy: :siki:

:teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Opublikowano

EFXcU.jpg

Ależ pier.dolnik... znaczy ekhm... artystyczny nieład.

Sprzątałbym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.