Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepszy  :reggie:

Wspominalem juz o RPG w klimatach SF od nowego studia 1st party LXP ? :reggie:

Opublikowano

Nie, ale Banjo w 2D to fatalny pomysł. Ja chcę chcę duże poziomy w 3D i znajdźki, tak jak poprzedniki.

Opublikowano

Wiem od Spencera że na bieżąco wymienia z nim informacje na temat nowych projektów więc takich pomówień w kierunku zielonego brata jak hav3n proszę tu nie kierować ;)

Co do Banjo to tyko 3D , do tego poproszę o nowego Conker'a :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A mój  :shotgun:  mi powiedział,że xbone to g.ówno obesrane .
Znając życie to już możecie szykować kartki i ołówki do nowych projektów w innowacyjnym sequelu banjo:orzechy i bolce 2

Opublikowano

Juz kontaktuje sie z moimi ludzmi w tej sprawie.

Wspominalem juz ze MS bedzie wydawca nowego RPG od CD Projekt - Cyberpunk 2077? Xone & PC Only  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak ja bym chciał powrotu tych starych ip Medievila, Syphon Filtera, Omegi Boost o Crashu nie wspomne. I wierze że znikniecie marki Crash w Acti i pamietna reklama Sony to nie przypadek.

Najpierw SONY musi dostać odpowiedni bodziec, a sprzedawanie 100mln konsoli na rok gierkami typu pif paf, kotlet, meh, raczej takiemu obrotowi sprawy nie służy
Opublikowano

Zróbcie jakąś emotikonę ze Spencerem.

W sumie dobry pomysl

b4LuVXB.png

3kxUip1.png

Brotherhood of Green

Opublikowano

A mój  :shotgun:  mi powiedział,że xbone to g.ówno obesrane .

Znając życie to już możecie szykować kartki i ołówki do nowych projektów w innowacyjnym sequelu banjo:orzechy i bolce 2

Aha, i niech się pojawi chociaż jeden samochodzik w tym nowym Banjo, to ukradnę komuś xboxa, wejdę na najwyższe piętro, zrzucę go, zejdę na dół, podniosę go i znów do góry go zrzucić. I tak 720 razy.

Opublikowano

77766228008785530722.jpg

Pieknie ich ktos zaoral xD

Opublikowano

Ech a zamiast cyrków z DC mogliśmy mieć to:

33.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

problem z klapkami wlasnie jest taki ze wy mogliscie miec lub bedziecie miec, a my po prostu mamy b4LuVXB.png

Opublikowano

Moim zdaniem Acti rozegralo to po mistrzowsku.

Call of Duty to swietna pozycja dla posiadaczy PS4. Gre mozna kupic, przejsc i sprzedac w ten sam dzien oczywiscie tylko w jednej slusznej rozdzielczosci 1080p.

Na Xboxie gracze patrza na CoDa przez pryzmat multiplayera, a tutaj liczy sie 60fps. Community Live, lepsze usluga sieciowa, lepszy pad oraz jakos chatu zrobila swoje. Po co pozbywac sie gry jak tylu randomow do zabicia.

Jakie spadki dokladnie sa w multi na PS4 ? Jakie Comunity ? Chyba z hamburgerami, bo przeciez na Onie NIKT - ale to NIKT z forum w nic poza HALO nie bedzie gral! :teehee:  , a ze konsole kupilo 5 osob na krzyz to wybor znacznie mniejszy. No i ten pad - czas obalic mity - skrzypiace bumpery do ktorych nie mozna sie z poczatku w ogole przyzwyczaic, mniejsze i mniej wygodne galki, a co najwazniejsze przy FPSach - mniej precyzyjne (piekne rzeczy mozna w fpsach wykrecac na padzie od PS4). Ogolnie mozecie skonczyc pisac o gorszym padzie, bo o ile mozna sie przypieprzac do jakosci wykonania, to jezeli chodzi o wygode i ergonomie to roznica bierze sie jedynie z przyzwyczajeniu, niz realnych roznic.

Ps+ dla ps4 na grudzien i styczen

Grudzien:

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Secret Ponchos

More TBC

Styczen:

inFAMOUS: First Light

The Swapper

More TBC

blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/

WoW - w koncu normalne miesiace dla nextgena sie zaczna!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

3013767-inline-slide-4-xbox-one-and-the-

Opublikowano

[*]

Opublikowano

77766228008785530722.jpg

Pieknie ich ktos zaoral xD

You can't rush evolution ;)

Opublikowano

Wypraszam sobie , proszę nie nazywać mnie :klapek: po tym jak mnie

b4LuVXB.pngnawrócił takie pomówienia naprawdę bolą :(

Opublikowano

Figaro ty judaszu ty.

Opublikowano

Zauważyliście że Mantis, kidnappa, exact i szczególnie Yeti jakoś przycichli w ostatnich tygodniach w CW? Może to jej urok? Może to Spenceriine.

Daddy im takiego posta nasmarował, że jeszcze sie zastanawiają co tu odpisać, potwierdzone info z fejsbooka

:daddy: :daddy: :daddy::kaz:

Opublikowano

Czytam regularnie Figaro, obecnie w oczekiwaniu na lepszego Far Cry 4 i GTA V, nie ma co się zbytnio odzywać bo ostatnio nastała moda na Xboxa, Sony może postawić teraz serwery każdemu w piwnicy a hejt i tak będzie, w grudniu znów będzie lawina świetnych zapowiedzi i gameplayów gier w które zagramy w przyszłym roku i w przyszłości a hejt i tak będzie.

Nie powiem że nie słusznie, Sony dało ciała, mam nadzieję że Xbox One nie zejdzie z pierwszego miejsca sprzedaży przynajmniej do wakacji przyszłego roku, by dyrekcja posprzątała w tym chlewie jaki tam panuje.

Ja osobiście i tak nie kupię znów Xboxa wcześniej niż z kolejną Forzą, albo zapowiedzią gry która mnie zainteresuje, pomiędzy padami nie ma przepaści, a usługa sieciowa nie jest na tyle lepsza by goiła gorycz niższej rozdzielczości czy średniej 26fps jak w Alienie na Xbox One.

Po przeczytaniu oferty PS+ na styczeń pojawił mi się uśmiech na twarzy, jest to pierwsza oznaka jak się domyślam spadku odnowień subskrypcji PS+, to też mnie cieszy, bo jeśli ta firma ma robić z klienta de.bila to może dla mnie nie istnieć.

Opublikowano

mocne słowa jak na forumkowego mistrza w DriveClub :D

btw mam nadzieje, że sie zapisałeś na turniej Darkosia

Opublikowano

Ehh, niech to Sony pokaże coś 6 grudnia bo serio mam ochotę na Xbonka :doom: Last Guardiana, Dragon Questa nowego, cokolwiek. Bo konkurencja nie próżnuje. SO mi się śni po nocach, w dodatku jest Cuphead, który zapowiada się genialnie. Intrygujący White Night no i Inside oraz Below, które mogą być czarnymi koniami. Kolekcją Szefa też bym nie pogardził :reggie: . W dodatku Girsy, które wrócą klimatem do jedynki (bo te szczynowe filtry w trójce i judgment mnie odpychają), możliwe Banjo no i ten genialny, cudowny, boski padzik. Nawet OS mi się podoba. :niedobrze: A w przyszłości Scalebound od Kamiya-san :obama:. Niższa rozdzielczość w ogóle mnie nie obchodzi, design (i może oświetlenie) tworzą grafikę, nie LICZBAp :usmiech:

Picture-202.png

Rodzina nie zapomina, pamiętaj o tym don Figarze

Opublikowano

mocne słowa jak na forumkowego mistrza w DriveClub :D

btw mam nadzieje, że sie zapisałeś na turniej Darkosia

nic nie słyszałem o żadnym turnieju :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.