Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Messer już jakiś czas temu dał do zrozumienia, że wszystko co nie jest wydawane w pudełkach to dla niego twory niższej klasy.

Oho, to teraz ja jestem tym złym januszem, ale beki z indykstation to już się nie pamięta, co ?

Jeśli chodzi o mój stosunek do indyków - zdarzą się perły, ale wciąż to może być co najwyżej dodatek do głównego line upu i multiplatform. Nikt dla Journey czy Feza konsoli raczej nie kupi. Nie bez powodu cena indorów to % ceny gier AAA.

TLoU digital only ? Po co żegnać się z 70 % zysku ?

@Halo2not1080p -rly MS, rly ? A tyle się Don produkował z tym remakiem...

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Strider - gra twórców między innymi Silent Hill Homecoming, której wydawca to Capcom, ale to indyk = tytuł NIEzależny. :turned:

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

Chwilowo to nic pewnego, bo dalej nad tym pracują i rozdzielczość końcowa nie jest jeszcze potwierdzona, więc just relax ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Messer już jakiś czas temu dał do zrozumienia, że wszystko co nie jest wydawane w pudełkach to dla niego twory niższej klasy.

Oho, to teraz ja jestem tym złym januszem, ale beki z indykstation to już się nie pamięta, co ?

Jeśli chodzi o mój stosunek do indyków - zdarzą się perły, ale wciąż to może być co najwyżej dodatek do głównego line upu i multiplatform. Nikt dla Journey czy Feza konsoli raczej nie kupi. Nie bez powodu cena indorów to % ceny gier AAA.

TLoU digital only ? Po co żegnać się z 70 % zysku ?

@Halo2not1080p -rly MS, rly ? A tyle się Don produkował z tym remakiem...

No i co w związku z tym?

Opublikowano

@Don - to są dla mnie jakieś żarty po prostu. A już tłumaczenia gościa to takie farmazony że ja nie mogę.

Opublikowano

@Don - to są dla mnie jakieś żarty po prostu. A już tłumaczenia gościa to takie farmazony że ja nie mogę.

Jakie niby farmazony? Halo 2 w kampanii będzie miało w locie odpalone dwie gry naraz - jedna w oryginale, a druga na zmodyfikowanym silniku i to im pamięć zżera, a chcą żeby jednak gra wyglądała lepiej od remake'u Halo CE.

Opublikowano

@Don - no przecież wszyscy chcą grać w remak Halo niczym w 2004.

Opublikowano

Halo moze dzialac nawet w 720p, a I tak niszczy wszystkie januszowe gierki na PS4. Zreszta, zupelnie serio, Halo raczej nigdy nie bylo technologiczny potworem, istotne jest 60fps i najlepsze multi dostepne na konsolach. Tyle.

Edyta:

W split screenie, posiadacze PS'ow pewnie nieznajo.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Halo moze dzialac nawet w 720p, a I tak niszczy wszystkie januszowe gierki na PS4. Zreszta, zupelnie serio, Halo raczej nigdy nie byl technologiczny potworem, istotne jest 60fps i najlepsze multi dostepne na konsolach. Tyle.

1. Kwestia gustu.

2. Halo 4 to jedna z bardziej zaawansowanych gier na x360.

3. multi bedzie w 60 fps.

Ludzie, skoro technologia sie az tak bardzo nie liczy, to juz lepiej kupic Wii niz next gena. Zawsze mozna tez ograc ktoras gre z PS2. Oldschool i sam fun.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wii nie ma dobrych pifpaf, same dobre platformery: (

Wszystkie trzy podpunkty to twoja racje, ale to konsolowe wojny, nie moge tego powiedziec otwarcie; )

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Możliwe, że kampania Halo 2 Anniversary będzie działać w innej rozdzielczości, aby zapewnić odpowiednie buforowanie klatek animacji.

Frank O'Connor

Nawet 10cio letniej gry na nextgenie nie moga w FullHD zrobic. Beka.

TAK JEESSTTT SUKCEEESSS <PATRZY Z RADOŚCIĄ NA PS4> ZNOWU BEKA Z XBONA TAKKKK

Opublikowano

8yTH2xd.png

Opublikowano

Frank powiedział, że kwestia jest taka - albo robią rimejk Halo 2 bez możliwości przejścia na stary wygląd w każdej chwili i 1080p, albo robią tak jak w Halo:CEA gdzie taka możliwość była, ale aktualnie mają jakiś techniczny problem. No ja wolę bramkę nr 2. To zapewne jakaś szczególna dla Halo 2 sprawa, bo Halo 3 i 4 dzialają w 1080p i 60fps bez przeszkód (o tym Frank też mówił).

easye chciał przyatakować tym samym utwierdzić się w przekonaniu że plastikowa nadkonsola bez gier to był dobry wybór ale się nie udało.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@up - zapomniałeś o X1/PS4/Wiiu  :turned:

@Mazz - no sorry ale jeśli to się potwierdzi to beka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Halo 4 w 1080p60fps musi robic wrazenie :O

Opublikowano

@up - zapomniałeś o X1/PS4/Wiiu  :turned:

@Mazz - no sorry ale jeśli to się potwierdzi to beka.

Beka dla durniów i głąbów którzy nie wiedzą po co ta kolekcja jest robiona i którzy i tak nie są zainteresowani jej zakupem.

Opublikowano

Na tym całym XOne to w końcu coś po ludzku zadziała? Ten Tetris Ultimate w Full HD na tym pójdzie bez problemu, czy w zamian za 1080p animacja się o.sra?

Opublikowano

Ciekaw jestem czy 60 FPS w Halo będzie się od razu rzucać w oczy - pamiętna mega potyczka z Halo 3 może być jeszcze lepsza :)

Opublikowano

Ps Vita dzisiaj dostala aktualizacje- wszystkie gry z PlaystationMobile !

Milion gier zaraz bedzie ^^

Opublikowano

Na Androidzie mam z 500k gier a ja glupi konsole kupilem :/

Opublikowano

Na Androidzie mam z 500k gier a ja glupi konsole kupilem :confused:

No przecież tyle exclusivevow :( I gier indie !

@easye - ty weź kabaretu nie rób

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jTGKl3fHDgKaT.JPG

I właśnie tak, po wielu przygodach, powstał ideał. Trzymając pada do WiiU czuję się, jakbym dotykał nóg boga. Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Taki zaje,bisty, że śpię razem z nim.

>ten klikający i precyzyjny dpad

>te płaskie guziki ABXY

>ta lekko spłaszczona konstrukcja pada od 360, która wręcz rozpuszcza się w dłoniach

>te 60 godzin na jednym ładowaniu

Ja pier,dole, to powinno być nielegalne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

balon goty pad dla prawdziwych mężczyzn

Opublikowano

60h? O kuzwa, nawet nie trzeba ladowac przez lapka podczas gry XD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.