Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak się nie ma w co grać, to się kozy r'ucha przed kamerą...

Odnośnie pada, to zgodzę się z przedmówcą w 100 procentach i dodam od siebie, że pad od Gacka w końcu znalazł godnego może nie 'następcę', ale na pewno konkurenta.

Wibracje w triggerach to goty i petarda w wyścigach oraz strzelaninach. Aż dziw bierze, że nikt wcześniej nie wpadł na to.

Jak widać nie potrzeba pierdyliarda bajerów jak to ma miejsce w dualkroku 4, by zrobić pada, którego same trzymanie sprawia przyjemność... Jak niegdyś miało to miejsce w padzie od DC czy GC.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko zapominacie o jedynym przy okazji tematu o remasterach - kolekcję szefa wydano także po to, by zrobić podwaliny pod H5. Natomiast TloU wydali po co? By było cokolwiek wsadzić do napędu PS4 sygnowane znaczkiem Sony, a nie tylko EA i UBI...

O ja (pipi)ie, ale co to za tłumaczenie wydania remastera? Bo jakieś podwaliny? I co jeszcze? Równie dobrze można powiedzieć o TLoU:R podwaliny przed wydaniem dwójki kiedyś tam. Trochę powagi dla tego tematu :good:

Opublikowano

Tlou dla kasy, Halo MCC dla fanów dobrego multi.

Jaka rewizja? Ja już mam obsesję na tym punkcie, ale chyba u mnie wszystko ok. Jak masz androida ściągnij "miernik dźwięku" i połóż telefon na konsoli. Porównamy :)

:teehee: :teehee: :teehee:

Opublikowano

No jakby wydali remaster the last of us rok przed dwójką to można by było to określić mianem "podwalin". Co innego, gdy remaster wychodzi rok po premierze i nie ma zbytnio dużych ulepszeń.

Opublikowano

Nie no Humulin trochę racji ma

W tych podwalinach chodzi o to, aby dać do dyspozycji zawsze narzekającym fanom Halo wszystkie części Halo i sprawdzić za pomocą popularności poszczególnych trybów co tak naprawdę im się podoba. Taki feedback na ogromną skale ;D 

Ale jednocześnie nie można ukrywać że głównym motorem wydania MCC były pieniądze, które już płyną do kieszeni MS mimo, iż matchmaking leży

Opublikowano

Równie dobrze mogli wydać samą odnowioną dwójkę.

Ewidentnie wydanie pełnej historii ma na celu przygotowanie odbiorcy przed jej kontynuacją.

Opublikowano

Ile razy można pisać to samo, Halo 1,2,3 to gry które maja 13,10,7 lat i poza 3 w żadne z nich obecnie nie można pograć w multi. Bardzo dobrze, że wydali takiego remastera, bo to zapewnia tym grom drugie życie i długowieczność. 

Opublikowano

Kilka ostatnich stron przeglądnięte i smutne że z powodu konkretnych gierek klapki pocieszają się wyniki sprzedażowymi, analogicznie do botków z poprzedniej generacji.

:frog: 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Zajrzałem sobie do "Na żywo z Playstation" żeby zobaczyć co ludzie streamują, a tam:

n4jtxxY.jpg

R2UUEy4.jpg

h5uQgZ1.jpg

jyc9P08.jpg

nonyh8d.jpg

42d9YNt.jpg

:facepalmz:

Do tej pory myslalem ze na PS4 sa tylko BARANI Gamingu, okazuje sie ze sa tez inne zwierzeta :o. Ale w sumie mogles trafic gorzej, np na araba i koze :yes2:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

h5uQgZ1.jpg

Ktoś powinien zrobić z tego zdjęcia emotę na forumie.

Obraz Mendrka wielbiącego swoje srające i beEEeeczące na niego Sony.

Opublikowano

dobre wieści dla klapeczków

w poniedziałek między 19 a 1 w nocy odpalcie AC Unity - podobno wtedy ma zyskać kilka fps'ów więcej

Opublikowano

Wieści dla botów są takie, że jak chcą więcej kosodrzewiny, lepsze cienie czy rozdzielczość, to niech odpalą PS4.

Opublikowano

ja tam zostanę z xbonem, wole lepsze gry niz lepsze cienie i kosodrzewine

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KARMA TO SUKA BOTY!!1

S9eei.gif

:kaz:

BEKI CIĄG DLASZY

Studio 343 Industries postanowiło czasowo ograniczyć listę dostępnych opcji rozgrywki w Halo: The Master Chief Collection, by usprawnić działanie trybu sieciowego.

Wielu graczy narzeka, że dołączanie do meczów trwa zbyt długo. Deweloperzy poinformowali, że znaleźli już prawdopodobną przyczynę problemu i starają się ją usunąć. Tymczasem użytkownicy kierowani będą do trybów, które działają najlepiej.

Tymczasowo usunięto więc opcje zabawy Team Hardcore, Rumble Pit, Halo 4 i SWAT. Dostępne są teraz Team Halo 2: Anniversary, Halo Championship Series, Team Slayer, Big Team Battle, Halo 2 Classic i Halo 3.

Twórcy dodają, że większość udanych meczów tworzy się w pierwszych czterech minutach oczekiwania. Jeśli w tym okresie nie uda nam się dołączyć do rozgrywki, zalecane jest cofnięcie się do menu i spróbowanie ponownie.

Ujawniono także, że w związku z problemami, Halo: The Master Chief Collection nie korzysta obecnie z serwerów dedykowanych, co może być problemem samo w sobie.

„Mogę zapewnić, że atakujemy problemy z wielu kierunków, od 343 Industries do platformy Xbox. Spoczniemy dopiero, gdy wszystko będzie już w porządku. Gracze donoszą o poprawie sytuacji, ale nie wycofujemy się przed końcem walki” - napisał producent wykonawczy Dan Ayoub.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-14-tworcy-ograniczaja-opcje-sieciowe-w-halo-the-master-chief-collection

Hahahaha :kaz:

Opublikowano

npd za pazdziernik policzylo 4 dni sprzedazy SO, i to bez gier z bundli i cyfrowek a klapy swietuja, ze boty nie kupujo

jakos prawie kazdy xbot z xone na forum ma SO w swojej kolekcji ale cii...

Co innego beton/bot zapatrzony ślepo w plastik zamykając sie na rynek konkurencyjny a co innego gracz, sorry ale jakbym miał grać w taki syf jakim jest SO to kupiłbym WiiU
Opublikowano

A próbowałeś? Miałeś w ręku pada przed odpalonym SO...?

Tak myślałem.

Opublikowano

Co innego beton/bot zapatrzony ślepo w plastik zamykając sie na rynek konkurencyjny a co innego gracz, sorry ale jakbym miał grać w taki syf jakim jest SO to kupiłbym WiiU

Coś Ci upadło na głowę dzisiaj rano?

Opublikowano

Metacritic sirius biznes to wiadomo po ocenie DriveCluba

Wiec patrząc na ocenę SO mogę stwierdzić ze będę sie bawił tak samo przy Infamousie a nawet lepiej dzięki fabularnemu dodatkowi który w styczniu bedzie za free.

Opublikowano

Wiecie jaka jest różnica między inFamous, a SO? Taka, że ta pierwsza się sprzedała.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

boom headshot :shotgun:

Opublikowano

Coś Ci upadło na głowę dzisiaj rano?

Mysle ze nie COS upadlo na glowe a KTOS, dawno temu ;).

Co do problemow z Halo, w sumie beka troche sluszna, ale to pierwsze takie potkniecie MS a nie setne jak u Sony, dodatkowo przy ich najwiekszej grze, a w sumie 4ech grach, do tego kazda ma osobno multi a nie przy srace ktora nawet z aktualizacja czasow znajomych sobie nie radzila.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wiec patrząc na ocenę SO mogę stwierdzić ze będę sie bawił tak samo przy Infamousie a nawet lepiej dzięki fabularnemu dodatkowi który w styczniu bedzie za free.

Klasycznie, Cebula i This is waiting w jednym XD

Opublikowano

Rodzyn dekady, janusz level over 9000.
Opublikowano

filmy z sasha grey też się lepiej sprzedaja niż filmy kubricka ale czy to oznacza, że są lepsze?

no własnie  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.