Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przykladem mega tworcy i ogolnie bossa w dziedinie gier jest jednak valve, co jak co, ale oni moga sie poszczycic tym, ze naprawde sluchaja community, usprawniaja swoje gry i nie porzucaja projektow po 3 miesiacach

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zwlaszcza przy HL3 XD

Opublikowano

No dobra, jesli chodzi o hl3, to widocznie Lord Gaben czeka na lepsze czasy :) poza tym hl3 jak dobre by nie bylo, nigdy nie zaspokoju oczekiwan, bo hype bedzie przeogromny :)

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Mi, to by osobiscie wystarczylo przedluzenie tego co bylo w 2, moze jakies nowe patenty, co znowu spowoduja opad szczeny, jak swego czasu fizyka i hdr stosowany w sourcie, plus wyjasnienie wabuly, chociaz takie tskie niedopowiedziane rzeczy maja swoj urok :) ale to doceni stara szkola... nowa, liczy na pif paf, blasterki, dlc, itp itd :P

Opublikowano

2 mln MK8, może WiiU się trochę dźwignie z otchłani niebytu :P

Opublikowano

nawet YouTube obsługuje już stałe 60 fpsów bez przycięć, a Xboty dalej się cieszą jak mają w miarę stabilne 30 xD

Opublikowano

Niektorzy tutaj mieli 60 fpsow na YT juz jakis czas temu XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Teraz wszyscy będziemy mogli cieszyć się tym co exact już jakiś czas temu. :)

Opublikowano

Gran Turismo 7 in the works, standard cars set to stay

http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-27-gran-turismo-7-is-in-the-works-standard-cars-set-to-stay

:sick:

Pisałem o tym już przy okazji premiery GT5, ale "Nieeeee, nie będzie standardów w GT6", a później "Nieeeeeee, nie będzie standardów w GT7".

Każdy, kto kupował popelinę od PD na PS3 może teraz sam siebie spoliczkować. 

Na PS4 będzie nowa generacja jazdy autami bez wnętrz ;)

EDYTA: Pomijam już kwestie tego jakie to będzie niosło konsekwencje dla tragicznego udźwiękowienia serii, bo jeśli zostawią standardy = dalej piski rodem z PSX'a, no bo będą mogli co najwyżej zgrać dźwięki dla najnowszych aut, ale dla kilkuset standardów już nie dadzą rady.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I co Pan zrobisz? Nic Pan nie zrobisz.

Tak pewnie będzie. Dysproporcje wewnątrz jednej gry będą jeszcze większe niż obecnie. Premiumy dostaną może w końcu nowe dźwięki, a standardy będą najwyżej przepuszczone przez jakieś filtry które dodadzą ich dźwiękom nieco mięsistości.

To akurat i tak jak dla mnie jeden z mniejszych problemów.

Bardziej obawiam się tego, że znowu dostaniemy tylko zmodyfikowany silnik fizyczny z GT4, zamiast w końcu całkiem nowy. Ja GT6 jeszcze nie kupiłem. Drugi raz nie będę płacił 200zł za betę. Kupię w końcu jak uda się wyrwać za 50zł.

Opublikowano

Wychodzi na to że Gran Turismo skończyło się na części czwartej.

Oby Forza 6 rozgniotla cześć 7 gran turismo, historia pokazuje że takie kubly wody dobrze robią.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

MS ledwie dwa tygodnie temu wystartował ze stronką z sugestiami graczy i już zaczyna wprowadzać co pomniejsze zmiany zgodnie z życzeniami:

#MStakidobry

;)

Opublikowano

Z tego co pamietam na pierwszym miejscu byly nizsze ceny dla gier w dystrybucji cyfrowej...ale pewnie skonczy sie na Gears of War collection XD

Opublikowano

Dla fana motoryzacji One jest w tej chwili znacznie lepszym wyborem.

jest
Opublikowano

Klapersy w ostatnich tygodniach jak się pochowały do dziur :sorcerer:

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

A dla fana cebuli - plejstejszyn. I tak w kółko

Co widać po temacie Xboxa
Opublikowano

W starciu konsole vs. pc, konsole powinny być liczone jako jedna platforma.

Lecz sie.

Z prawdy ciężko się wyleczyć, musiałbym kupić pc do "grania" i udawać że mam najlepszą platformę do gier.

"Schował się" beka. 

Co się wyprawia z PC? Najlepszy lineup ekskluzywnych gier na ten rok więc możesz co najwyżej possać spocony wór master rasy kurtyzano.

rofling.gif

Line up:

18e12e445a2e38b284950b19cab9991002ed8eaa

f22b1697ef2a06ebdecd510249cc332841c95157

002ac46a182f208ef8c473ca535976c5fc332039

6da2a4bffc.png

a25d60b12b.jpg

broforce-03-700x393.jpg

civ_1.jpg

Tak wiem, to Civilization 1, ale niektórzy pewnie nawet by nie zauważyli różnic gameplayowych w nowych kotletyzacjach ;)

Innymi słowy:

6448de94b7.jpg

Opublikowano

Dla cebuli jest pc myślałem że to ustaliliście wcześniej :D Steam sale trwa w najlepsze dziś nic nie kupiłem jeszcze idę zobaczyć co jest na wyprzedaży :D

Opublikowano

Tegoroczna jakos ma malo hitow, albo nie zwrocilem na nie uwagi :( hah, ale co do tego screena z civ 1, to cos jest na rzeczy

Opublikowano

Cos czuje ze Mendrek liczy na plusy XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.