Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie, błagam, tylko nie minusik :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

LBP3

Gram. I jest rzeźnia. To kolejna po DriveClub, czyli druga i ostatnia gra Sony tej jesieni, która została zmasakrowana. Tutaj tnie się wszystko, cały czas! Skoki, zgarnianie naklejek z baniek, cutscenki - technicznie to jest jakiś żart. Absolutnie odradzam kupowanie tej gry co najmniej do europejskiej premiery - może do tego czasu Sony wypuści niezbędne łatki. (pipi)! O czym ja w ogóle piszę? Gra na PS4 A.D. 2014 wygląda i doczytuje się między poziomami jak "jedynka" na PS3, a ja muszę liczyć, że deweloper z wydawcą łaskawie załatają ten ledwo działający kawałek kodu? WSTYD.

Dyskutujmy

Opublikowano

Narzekacie na remastery, a tak się składa, że największym z nich jest xbone.

BOOM HEADSHOT.

Dostajesz plakietkę:

2m458g4.jpg

blubi odstaw już RE4 na bok - ja wiem, że sentymentalnie do tego podchodzisz (w sumie interesujące Ciebie gry wyglądają wizualnie i gamepleyowo jak sprzed 10 lat), ale bitch pliz - tutaj się o przyszłości branży toczą rozmowy. GO TO THE MERCHANT

Opublikowano

Rockstar to chyba specjalnie dalo wiecej trawy na tej jednej górce na ps4, bo zielony to kolor nadziei. Chcieli wesprzec klapkow w ich nadziejach na dobre gry.

Opublikowano

musze to połączyć w jednym poście:

Gram. I jest rzeźnia. To kolejna po DriveClub, czyli druga i ostatnia gra Sony tej jesieni, która została zmasakrowana. Tutaj tnie się wszystko, cały czas! Skoki, zgarnianie naklejek z baniek, cutscenki - technicznie to jest jakiś żart. Absolutnie odradzam kupowanie tej gry co najmniej do europejskiej premiery - może do tego czasu Sony wypuści niezbędne łatki. (pipi)! O czym ja w ogóle piszę? Gra na PS4 A.D. 2014 wygląda i doczytuje się między poziomami jak "jedynka" na PS3, a ja muszę liczyć, że deweloper z wydawcą łaskawie załatają ten ledwo działający kawałek kodu? WSTYD.

Dostajesz plakietke:

2m458g4.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

LBP3

Dyskutujmy

Sony w tym roku ssie pałkę bardziej od PS3 na Twoich filmikach.

Nie dość, że nie ma w co grać, to remaster TLOU jednym z gorszych, DC do dziś nie ma w plusie, a LBP3 jest technicznym niedorozwojem.

#4ThePlayers!

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Narzekacie na remastery, a tak się składa, że największym z nich jest xbone.

BOOM HEADSHOT.

Dostajesz plakietkę:

2m458g4.jpg

Tani font, grafik krwawił z oczu jak kleił w paintcie.

Opublikowano
blubi odstaw już RE4 na bok - ja wiem, że sentymentalnie do tego podchodzisz (w sumie interesujące Ciebie gry wyglądają wizualnie i gamepleyowo jak sprzed 10 lat), ale bitch pliz - tutaj się o przyszłości branży toczą rozmowy. GO TO THE MERCHANT

Ty chyba waldek nie wiesz o co chodzi w grach wideo co? Jak dla ciebie esencją gameplayu jest coś takiego

_1110904b.jpg

i do tego łupiesz w tego battlefielda po 200h godzin to niestety się nigdy nie dogadamy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Skończyłem RE4 po raz pierwszy z dwa miesiące temu i nie wiem jak można pyerdolić takie farmazony jak ty Waldemar.

Opublikowano

Kurde, Walduś się trochę casualem gejmingowym okazał :(

Opublikowano

waldus sie teraz zamknie w sobie, przynajmniej do czasu az pojawi sie yeti by poklepac go po plecach

Opublikowano

Uwaga, przybywam z klepaczką do pleców. Źle zrozumieliście Waldusia, on lubi i szanuje RE4 jak każdy szanujący się gracz, a takie wyjmowanie kawałka wypowiedzi z kontekstu to domena zielonej żydokomuny.

Opublikowano

A byla juz beka ze pro evo nie dziala permanentnie online na konsoli batonow gejmingu? 

He he! 

No szkoda, ze w zadna gre nie mozna pograć przez 2 miesiace po premierze w pieknej grafice ;(

No lepiej poczekac pol roku niz meczyc sie na wygodniejszym padzie od loniaka. 

Opublikowano

Kurde, Walduś się trochę casualem gejmingowym okazał :(

Mamy 19.11.2014, skąd to zdziwienie?

Opublikowano

Uwaga, przybywam z klepaczką do pleców. Źle zrozumieliście Waldusia, on lubi i szanuje RE4 jak każdy szanujący się gracz, a takie wyjmowanie kawałka wypowiedzi z kontekstu to domena zielonej żydokomuny.

Tez bede musial bronic lysych jak juz mi wszystkie włosy wpadną? 

Opublikowano

Czy to nie ironia ze o wyższej kulturze konsolowosci mówią osoby ktore z kultura maja najmniej wspólnego?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Resident Evil skończylo się na Zero.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ty chyba waldek nie wiesz o co chodzi w grach wideo co? Jak dla ciebie esencją gameplayu jest coś takiego

i do tego łupiesz w tego battlefielda po 200h godzin to niestety się nigdy nie dogadamy

Ty blubi, ale powiedz mi chłopcze co Ty pyerdolisz? Czy Ty myślisz, że ja w batylfildy i tym podobne gry nakur,wiam dla gameplayu w singlu? Dlatego, że skrypty lubię? A może dlatego, że wow wybuchy? Obecnie dobijam do 20h w multi TLOU i pewnie jeszcze troszkę tam posiedzę i co - myślisz że ja w to gram dla gameplayu pt "noszę drabinę"? 

NO CHYBA JEDNAK COŚ NIE TEGES CZYŻ NIE?

Battlefield to dziesiątki godzin przegadanych i przegranych z fajnymi ziomkami już od czasów Bad Company 1. Multum zabawy, wbijania hardcorowych wyzwań, nocnych rozmów, meczy z klanami/ekipami z innych krajów, trollowania ludzi itp. No ale jasne - heheszki bo w battlefielda gra press x to detonate. Stary, ja nie pamiętam ŻADNEGO single'a z ŻADNEJ części BF, ale do dziś pamiętam zmianę damage snajperek względem odległości w BC2, więc co Ty mi tu pyerdolisz.

RE4 to symbol. Symbol upadku serii, która wyznaczyła nowy gatunek gier. Serii, która po wydaniu Resident Evil 2 stała się symbolem nowych czasów, symbolem świetności konsol, sięgnięcia po wspaniałe ideały graczy - wyzwania, poziom trudności, postacie, lokacje, przeciwnicy - gordżys. RE4 to był istny pocisk w twarz bo miał być tchnieniem nowego w stworzony przez niego samego gatunek, a okazał się ledwie pif-pafową strzelanką. Tym bardziej dziwi mnie, że Ty bluber tak pięknie łykasz radość z RE4, gdzie tutaj jawisz się jako orędownik oryginalności i krytyk pif-pafów. Ale w RE4 w wiosce strzelanka papu tak? Masz pretensje do easye a wygląda na to, że między jedną a druga pikselozą jednak strzelanki smakują 

jeżeli już tak hardcor bliski Ci sercu, to zapewne gry w które grasz znasz na wylot. Powiedz mi zatem, jak oceniasz system perków w multi TLOU? Czy sądzisz,  że warto inwestować w 3 poziom czy to stracone punkty w wyposażeniu?

@Zeratul nastepny widzę w kolejce mistrz gejmingu co ocenia BF po 20h w multi. lol. jaką to ocenę wystawiłeś tej grze? Oceniając tak to pewnie Tajtanfol dostał od Ciebie 2/10 bo słaba fabuła c'nie?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

w BC2 łącznie z Vietnamem mam blisko 300h - idźcie mnie spalić mierne, xbockie każuale

Opublikowano

Tylko że ty pisałeś  re4 jako o słabej grze, a jak już pisano to tutaj wiele razy re4 to dobra gra a słaby resident.

Opublikowano

Jak to teraz kompletna jak VC jest też na kompy :/

Czy fakt że REmake utracił w 2014 status exa GC zmienia fakt że za kadencji tej konsoli był jego tytułem eksluzywnym?

Opublikowano

Resident Evil skończylo się na 3:Nemesis.

Fix'd

Opublikowano

Tylko że ty pisałeś  re4 jako o słabej grze, a jak już pisano to tutaj wiele razy re4 to dobra gra a słaby resident.

tak tak, znam to wyświechtane powiedzonko. zwał jak zwał RE4 to g,ówno obes,rane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.