Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli jutro pykniecie Sunseta a co potem? Gorsze wersje multiplatform z PS4 czy czekacie do Q4 2015? :yao:

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Właśnie przeszedłem Sunseta, jakbym miał możliwość zagrania w niego jedynie przez weekend, by zaliczyć na szybko "fabułę", to chyba bym się wściekł. Ta gra aż prosi o jeszcze dłuższe i większe sianie apokalipsy za pomocą masy rzeczy pobocznych do robienia, które cholernie wciągają.

Opublikowano

Xbon nie jest sobie w stanie poradzic z 10 letnimi przygodami szefa kuchni

what a surprise :yao:

boze jakbym byl xbotem to bym po tej kompromitacji zamilknal po wsze czasy, a przynajmniej do nastepnej kolekcji krasnali na xbox 2, bo moze ten sprzet bedzie w stanie ogarnac cos wiecej w 1080p niz tylko 3 krasnale z ponad 10 letniej gry

mjl.gif

Opublikowano

Ja mysle, ze po drajwkrapie klapy powinny miec chociaz na tyle honoru, by nie wypominac potkniec innym.

Bo to przypomina nabijanie sie z kolesia, ktory wdepnal w guwno przez kolesia, ktory w guwnie tonie.

Opublikowano

na ps4 byly przejsciowe problemy z jedna wyscigowka

na xbonie nie dzialaja 4 zapowiadane sieciowe killery

i kto tu tonie w guwnie :reggie:

Opublikowano

nie działają xD no to nie wiem w co ja gram właśnie po sieci  :teehee:

Jest sporo bugów i błędów w działaniu, ale można grać, no ale klapy wiedzom lepei.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zauważycie, że DC był robiony rzekomo przez ludzi "od pgra", specjalistów od wyścigówek, a MCC przez amatorów klepiących gry na komórki. Jak pokazuje San Andreas na 360 nawet genialny Rockstar potrafi spier..dolić coś co działało 10 lat temu. 

Opublikowano

no to nie wiem w co ja gram właśnie po sieci  .

juz odpowiadam

w

guwno obesrane

sporo bugow i bledow w kilkuletnich grach wydanych w remasterze

kwintesencja microsoftu :banderas:

Opublikowano

still better than sony :reggie:
BTW

untitleda4j6r.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

juz odpowiadam

w

guwno obesrane

Jakie to żałosne, wytykać błędy M$, który pod względem usług sieciowych jest sto lat przed Sony i zapoczątkował w ogóle całą tę strukturę. Klapy takie przykre, próbują, jak jakieś ratlerki, doskoczyć do wielkiego doga i coś tam szczekają, ale nikogo to nie obchodzi.

DriveClub jest idealnym przykładem, że w najzwyklejszym tytule, w którym online powinien działać bez zająknięcia, Sony potrafi dać dupy. Jakoś Titanfall, Forza 5 czy Horizon 2, albo nawet Dead Rising 3 czy Ryse - nigdzie nie było problemów z multi. Są, kiedy na tapetę weszła skomplikowana kolekcja, w której masz tysiące konfiguracji i 106 map podzielonych na poszczególne odsłony.

Sony by się obesrało, gdyby mieli skonstruować coś takiego. Dlatego The Order multi nie ma, dlatego Bloodborne multi nie ma, dlatego InFamous multi nie ma, Knack multi nie ma, w zasadzie sieciowo i społecznościowo Sony jest w czarnej (pipi)e, a jedyne Naughty Dog potrafi coś wykombinować i TLOU jakoś jeszcze ratuje tam wszystkim pośladki. Wyszła byle samochodówka i wszystkich przerosło :(

Opublikowano

Bloodborne ma co-opa

Opublikowano

juz odpowiadam

w

guwno obesrane

Jakie to żałosne, wytykać błędy M$, który pod względem usług sieciowych jest sto lat przed Sony i zapoczątkował w ogóle całą tę strukturę. Klapy takie przykre, próbują, jak jakieś ratlerki, doskoczyć do wielkiego doga i coś tam szczekają, ale nikogo to nie obchodzi.

DriveClub jest idealnym przykładem, że w najzwyklejszym tytule, w którym online powinien działać bez zająknięcia, Sony potrafi dać dupy. Jakoś Titanfall, Forza 5 czy Horizon 2, albo nawet Dead Rising 3 czy Ryse - nigdzie nie było problemów z multi. Są, kiedy na tapetę weszła skomplikowana kolekcja, w której masz tysiące konfiguracji i 106 map podzielonych na poszczególne odsłony.

Sony by się obesrało, gdyby mieli skonstruować coś takiego. Dlatego The Order multi nie ma, dlatego Bloodborne multi nie ma, dlatego InFamous multi nie ma, Knack multi nie ma, w zasadzie sieciowo i społecznościowo Sony jest w czarnej (pipi)e, a jedyne Naughty Dog potrafi coś wykombinować i TLOU jakoś jeszcze ratuje tam wszystkim pośladki. Wyszła byle samochodówka i wszystkich przerosło :(

soczysty bul dupy :banderas: :banderas: :banderas::obama: :obama: :obama:

Opublikowano

Maciek można tak samo napisać,ze w największym tytule w którym online powinien działać bez zajakniecia,MS potrafi dac i dal dupy.

No niestety tak - dał dupy i nie ma czego tu usprawiedliwiać :/

Ale nie daje dupy regularnie chociaż ;)

Opublikowano

BTW

untitleda4j6r.gif

uwierz mi, ze nie chcesz zobaczyć wersji na XO  :empathy3:

PC nicnikogo!

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Xbox

untitled6iugk.png

lol_ps4_pc_xoaoah9.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

nie wiem czy było w CW, ale liczby są tu bardzo ważne

Although Far Cry 4 was released Tuesday, it’s still unclear what resolution the Xbox One version of the game runs at. And in the resolutiongate world, three days might as well be a lifetime. Luckily for those who care about these sort of things, it looks like we might now have an answer. The Beyond3d forum has analyzed screenshots and gameplay and have come to the conclusion that the game runs at sub 1400×1080. So while the game is 1080p on Xbox One, it’s using dynamic horizontal scaling to get there.

giphy.gif

The PlayStation 4 has sold 14,406,835 units worldwide as of the week ending November 15

The console has sold 5,195,784 units in the US

Opublikowano

Rozumiem, że klapki nie będą grały w upośledzoną wersję MGS5 na PS4, tylko w najlepszą możliwą, a jak wiadomo jakakolwiek różnica w oprawie (a tutaj jest spora) to dla nich deal breaker. Wiadomo też, że grają w exy z xboxa na swoich maszynach więc nie widzę innej opcji. 

Opublikowano

Oj klapy, zawsze takie słabe. 

PS. Widzę, że trajhard z tym gównem obesranym, sorry, zarezerwowane to jest dla PS4. 

Opublikowano

to co console wars 9: (pipi) obsrane?

Opublikowano

W MCC można grać po sieci ze znajomkami meczyki, co-opa też. Problemem jest matchmaking, który rzadko kiedy chce kogoś dobrać. Wszystko pewnie będzie jutro już działać. To nie jest Sony i drajwsraka ;]

Post z dnia premiery MCC. Pysznie.

Opublikowano

BTW

untitleda4j6r.gif

Ale, że co, sądzisz że PS4 jest za słabe aby pociągnąć kilka światełek? Mieli gotowy kod, więcej czasu, to dodali co nieco do wersji na pc i już. W MGS5 nie będzie takich różnic, jestem o tym przekonany.

W MCC można grać po sieci ze znajomkami meczyki, co-opa też. Problemem jest matchmaking, który rzadko kiedy chce kogoś dobrać. Wszystko pewnie będzie jutro już działać. To nie jest Sony i drajwsraka ;]

:kaz:

Opublikowano

Oj klapy, zawsze takie słabe.

PS. Widzę, że trajhard z tym gównem obesranym, sorry, zarezerwowane to jest dla PS4.

Zrozum ze PC na forum konsolowym nikogo, jakbym miał PC to nie siedziałbym tutaj tylko na PCLab pytająca czy ta gra mi ruszy?

Tu jest forum konsolowe, ustalone zostało ze WiiU jest najlepsza konsola ze specyficznymi grami ktore nie każdemu podpasuja.

Jesli ktoś ma korzenie w czasach nie skażonego gamingu, w czasach dominacji jedynej słusznej marki a teraz ma ciężka prace, rodzine, brak czasu, to jedyny słuszny wybór to ta stojąca i wołająca nas w bramach do królestwa niebieskiego czyli PlayStation 4

Jesli natomiast ktoś jest Januszem, ma czas na długie instalacje gier czy instalacje gigantycznych patchy, bo w tym momencie odrobi lekcje, telewizor ma wielkość 20cali przez co nie zobaczy różnic w grafice a nawet jak odsunie sie fotelem dalej to i brak trawy nie bedzie mu przeszkadzal.

Konsole poznał dopiero 99/00rok, jego głównym punktem odniesienia jest Xbox 360 a nie rzadko pieczątka wyboru Xbox One było "szkoda żeby przepadło 3miesiace Xbox live gold z Xboxa 360"

To wybierze Xbox One Go.wno rozmazane edyszyn, ktore za dwa lata bedzie interesowało na tym forum tyle co PC.

Opublikowano

Ale, że co, sądzisz że PS4 jest za słabe aby pociągnąć kilka światełek? Mieli gotowy kod, więcej czasu, to dodali co nieco do wersji na pc i już. W MGS5 nie będzie takich różnic, jestem o tym przekonany.

Czyli twierdzisz, że wersja na PS4 będzie identyczna jak na PC ? xD

343I z(pipi)ało i tyle. Przerosło ich wrzucenie w jeden matchmaking 4 (w sumie 5) róznych kodów sieciowych. Karny qtas dla nich, ale i tak nie jest to poziom drawjsraki. Co to to nie. 

Tak więc delektuj się tym postem Figaro, zdarza się coś takiego raz na wiele lat, w przeciwieństwie do Sony gdzie co chwilę coś się pyerdoli ;)

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.