Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Od bycia sonybotem bardziej rakowe jest tylko kupowanie gierek Ubisoftu.

Bo granie w mainstreamowe exy MS, CODy, BFy i inne tasiemce na x-boxie, lub pc czyni z góry koneserem. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Od bycia sonybotem bardziej rakowe jest tylko kupowanie gierek Ubisoftu.

Wszystkich czy są wyjątki?

Opublikowano
  • Autor

Nie ma wyjątków. Śmierć dla Ubijanuszy dających pieniądze tej firmie.

Opublikowano

raymany sa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czyli 10 lat wczesniej bylo wiecej ogarnietych ludzi? No w sumie.

Biorąc pod uwagę Twój brak włosów na głowie (który zapewne jest przyczyną Twojej obecnej ofensywności w moją stronę czy kogolwiek), to gry, w które pykałeś w czasach szkoły nie posiadały dwóch gałek i 20 przycisków do ogarnięcia.

Więc tak, było wam wtedy łatwiej się ogarnąć w kanapowe multi.

No wiec gralo sie na 8 osob na 2 multitapy, na 4 na DC, na 4 na N64. Doznanie zapewne obce ci tak jak wagina.

Tak, w latach 96 - 2001 gralem w to, czym ty sie teraz wielce jarasz XD

Synku, grałem w Goldeneye, Diddy Kong Racing, Mario Kart i Quake 2 na czterech w czasach gdy jeszcze miałeś włosy. Więc sam wiesz jak dawno temu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dzisiaj rano?

Opublikowano

Gadałem z tą kobietą, na fotce cycki wyszły większe niż ma, bo się pochyla

:mog:

Opublikowano

jeszcze moment i odkryje ze kobiety nie maja wacka 

Opublikowano

Gadałem z tą kobietą, na fotce cycki wyszły większe niż ma, bo się pochyla. Poza tym beka z Sony bo do standow z bloodborne, farcry 4 i Dragon Age 3 nie wpuszczali bez okazania dowodu.

Rayos, czy to Ty na pierwszym planie?

10655397_775148022552691_567209995642821

Przeglądam wszystkie te foty i ta cała Kinga skutecznie odciąga wzrok od tych gierek...

Opublikowano

Rayos w sieci - tak zaczyna sie slawa!!!!!!!!!!!!

btw na focie wyszedles jakbys byl z Rozim

Opublikowano

Ta cała Kinga to ta co na ksw świeci zębami?

Ta sama
Sztuczna według mnie :) taka na imprezkę :)
Opublikowano

Gadałem z tą kobietą, na fotce cycki wyszły większe niż ma, bo się pochyla. Poza tym beka z Sony bo do standow z bloodborne, farcry 4 i Dragon Age 3 nie wpuszczali bez okazania dowodu.

Rayos, czy to Ty na pierwszym planie?

10655397_775148022552691_567209995642821

Przeglądam wszystkie te foty i ta cała Kinga skutecznie odciąga wzrok od tych gierek...

Its a me, Rayos! Testowalem destiny, widziałem jak mi zdjęcie robiono :-(

Opublikowano

Porażka konsol ! Postanowiłem napisać post by zasięgnąć informacji co wy sądzicie o nextgenie który posiadamy a także o grach które się ukazują ?Najpierw jednak krótka historia ode mnie. Z racji tego że do grania uznaje tylko konsole, tuż po premierze zakupiłem Playstation 4 za kwotę 2399zł w MM. Początkowy brak gier itp nie zraził mnie bo podobnie było po premierze PS3 którego także byłem posiadaczem. Przygoda z PS4 zaczęła się jednak już od początku. Pierwszą grą którą kupiłem za ponad 200zł to Battlefield 4 . Ku mojemu zaskoczeniu za wydane pieniądze otrzymałem gniota zbugowanego i dziurawego niczym ser. Poirytowany sprawą postanowiłem nie kupować zbyt wielu tytułów na start jeśli tak to ma wyglądać. W między czasie wkur…..m się awariami PSN , naprawami serwerów i ciągłymi problemami z siecią . Przyszedł czas i kupiłem Watch Dogs :) gra nie podpasowała w mój gust więc od razu ją sprzedałem tak wiec zwyczajowo się nie wypowiadam. Następy mój zakup to FIFA 15 , gra która udowodniła że można jednak zepsuć coś co szło w dobrą stronę. Zaczynając od problemów online , bugów typu bramkarz idzie do ataku , sędzia dolicza zawsze 5 minut połowy czy też obronie która lata jak bąk po fasoli , kończąc na zawieszaniu mojej konsoli czy psuciu się save-ów trybu kariery. Wkur……e moje było naprawdę duże gdyż po raz kolejny czułem sie oszukany. W między czasie SONY dobijało mnie ofertą Plus w której wychodziły hity z ATARI albo COMODORE C64 tak więc mimo subskrybcji PLUS któą wykupiłem nie pobierałem żadnej z tych gier i w sumie nie marudziłem bardzo na ich ofertę która była dnem no bo co mieli dać ? Śledząc rynek gier ku mojej radości oczekiwałem premiery Driveclub i ukazaniu się okrojonej wersji demo w Playstation Plus. Czekałem czekałem i nigdy się nie doczekałem gdyż nie wyszła. Poleciałem więc do sklepu i wydałem 249zł za nówkę grę. Singielplayer rozpracowany więc ruszyłem na podbój online by pościgać się ze znajomymi z listy. Po raz kolejny kur…. zostałem oszukany ! Zazwyczaj siadając do konsoli po pracy o 22:30 udało nam się rozegrać jakieś 3 wyścigi online. ( w przedziale czasowym 22:30 – 1:00 w nocy ) . BOŻE ! co się dzieje z tą platformą i grami ! Gra poszła w kąt i mimo iż od premiery minęło już BARDZO DUŻO CZASU , nadal dostajemy gniot i gruszki na wierzbie. No i co ? Listopad i GTA V ! Myślę sobie :) Wreszcie jakaś gra i marka która nie daje dupy to może po raz pierwszy będzie dobrze. Kupiłem GTA V wraz z kolegą aby pograć w flagowca Rockstar . Zacząłem karierę i naprawdę musze powiedzieć że gra daje niesamowitą frajdę. Wczoraj wieczorem tak jak to było w przypadku Driveclub postanowiłem zagrać z kumplem online. Impreza rozpoczęta 23:00 siedzimy na słuchawkach gadając o (pipi)e Marynie odpalamy GTA V online. I nage słychać tylko jedno wielkie KURRRR………….A ! ! przez godzinę i piętnaście minut nie udało w ogóle się połączyć online i tym samym zagrać wiec zakończyliśmy zabawę. No i teraz podsumowanie ! :] Nie(pipi) pieniędzmi i nie zawsze na wszystko mnie stać. Konsole kupiłem za własne zarobione pieniądze , nie kupiła mi jej mama , tatuś ani babcia z schizofrenią . Wyje…łem 2399zł + gry przez ten niecały rok (około 1300zł) . Otrzymałem kupe błędów , niedopracowanych gier lub gniotów. Nikt prócz mnie płacącego za towar przy kasie nie wywiązał się z obowiązków. Obecnie czytam w sieci kolejne osoby piszące o porażkach Assassin’s Creed: Unity. W KTÓRĄ STRONĘ KUR…..A TO IDZIE ? Kiedy już widzę na profilu PlayStation Polska wpisy że PS4 ( to najpotężniejsza konsola ) to mam ochotę wyj…ć moją PS4 za okno razem z tymi gniotami na bluray które kupiłem. A WY DRODZY GRACZE ? JAK SPOSTRZEGACIE I PODSUMOWUJECIE PIERWSZY ROK PS4 I GRANIA NA PLATFORMIE. ? Jestem okropnie ciekaw wypowiedzi ogarniętych ludzi :] nie gimbazy którym mama i tata za 5iątke w szkole kupuje gry. Tylko ludzi którzy zapłacili dobre pieniądze za maszynkę do w(pipi)iania a nie do grania.

http://gametrade.pl/grupa/uwagi-sugestie/porazka-nextgenow-nie-dla-gimbazy

waldek, to Ty?

Post pięknie podsumowuje jakie szambo przyszło z nową generacją i końca nie widać. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gadałem z tą kobietą, na fotce cycki wyszły większe niż ma, bo się pochyla

:mog:

GADAŁ Z NIĄ  :doom:

Opublikowano

No, cos czego większość botów i klapkow nie jest w stanie osiągnąć :reggie:

Opublikowano

Rayos miał dziewczynę i to jeszcze ex, co znaczy, że ją uwiódł, zaorał swym Męstwem i chłodno porzucił, następnego dnia zapominając jej imienia. A wy dalej jaranko Cortaną, wirtualną postacią, odgrywającą... Postać wirtualną. Żałosne. Nawet mi nie żal.

Efekt Nintendo.

Opublikowano

Niczego nie dorabiam, po prostu jak już płacę to za dobry produkt, a nie jakieś (pipi). Jak lubisz jak Cie developerzy walą w anusa jak popadnie swoimi praktykami to spoko, ja nie dlatego myślę zanim coś kupię.

Nie sądziłem, że to kogoś tak zaboli, ale w sumie jesteś konfiturą więc to było raczej do przewidzenia. :reggie:

przypominam że far cry 4 nie jest chuyową grą wiec sutek ale dalej sie błaźnisz pisząc, ze ubisoft jest be to zassam pirata z sieci, jeszcze sie chwaląc, rak branży i to w najwyższym stadium, pewnie xboty sie cieszą że sie z nimi identyfikujesz :yao:

Opublikowano

przypominam że far cry 4 nie jest chuyową grą wiec sutek ale dalej sie błaźnisz pisząc, ze ubisoft jest be to zassam pirata z sieci, jeszcze sie chwaląc, rak branży i to w najwyższym stadium, pewnie xboty sie cieszą że sie z nimi identyfikujesz :yao:

Rak branży bo nie daję zarobić developerowi, który ma graczy w chuyu? :yao:

Idź kup Unity balonowy nowotworze, na pewno gry będą wychodziły bardziej dopracowane. :good:

A to tylko pokazuje kto jest prawdziwym rakiem skoro broni takiego szamba jak Ubisoft, pysznie to czytać, szczególnie po sesyjce w This war of mine. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ściągam 20 razy torrenta z unity, ale te ubi musi mieć straty :banderas:

Opublikowano

Porażka konsol ! Postanowiłem napisać post by zasięgnąć informacji co wy sądzicie o nextgenie który posiadamy a także o grach które się ukazują ?Najpierw jednak krótka historia ode mnie. Z racji tego że do grania uznaje tylko konsole, tuż po premierze zakupiłem Playstation 4 za kwotę 2399zł w MM. Początkowy brak gier itp nie zraził mnie bo podobnie było po premierze PS3 którego także byłem posiadaczem. Przygoda z PS4 zaczęła się jednak już od początku. Pierwszą grą którą kupiłem za ponad 200zł to Battlefield 4 . Ku mojemu zaskoczeniu za wydane pieniądze otrzymałem gniota zbugowanego i dziurawego niczym ser. Poirytowany sprawą postanowiłem nie kupować zbyt wielu tytułów na start jeśli tak to ma wyglądać. W między czasie wkur…..m się awariami PSN , naprawami serwerów i ciągłymi problemami z siecią . Przyszedł czas i kupiłem Watch Dogs :) gra nie podpasowała w mój gust więc od razu ją sprzedałem tak wiec zwyczajowo się nie wypowiadam. Następy mój zakup to FIFA 15 , gra która udowodniła że można jednak zepsuć coś co szło w dobrą stronę. Zaczynając od problemów online , bugów typu bramkarz idzie do ataku , sędzia dolicza zawsze 5 minut połowy czy też obronie która lata jak bąk po fasoli , kończąc na zawieszaniu mojej konsoli czy psuciu się save-ów trybu kariery. Wkur……e moje było naprawdę duże gdyż po raz kolejny czułem sie oszukany. W między czasie SONY dobijało mnie ofertą Plus w której wychodziły hity z ATARI albo COMODORE C64 tak więc mimo subskrybcji PLUS któą wykupiłem nie pobierałem żadnej z tych gier i w sumie nie marudziłem bardzo na ich ofertę która była dnem no bo co mieli dać ? Śledząc rynek gier ku mojej radości oczekiwałem premiery Driveclub i ukazaniu się okrojonej wersji demo w Playstation Plus. Czekałem czekałem i nigdy się nie doczekałem gdyż nie wyszła. Poleciałem więc do sklepu i wydałem 249zł za nówkę grę. Singielplayer rozpracowany więc ruszyłem na podbój online by pościgać się ze znajomymi z listy. Po raz kolejny kur…. zostałem oszukany ! Zazwyczaj siadając do konsoli po pracy o 22:30 udało nam się rozegrać jakieś 3 wyścigi online. ( w przedziale czasowym 22:30 – 1:00 w nocy ) . BOŻE ! co się dzieje z tą platformą i grami ! Gra poszła w kąt i mimo iż od premiery minęło już BARDZO DUŻO CZASU , nadal dostajemy gniot i gruszki na wierzbie. No i co ? Listopad i GTA V ! Myślę sobie :) Wreszcie jakaś gra i marka która nie daje dupy to może po raz pierwszy będzie dobrze. Kupiłem GTA V wraz z kolegą aby pograć w flagowca Rockstar . Zacząłem karierę i naprawdę musze powiedzieć że gra daje niesamowitą frajdę. Wczoraj wieczorem tak jak to było w przypadku Driveclub postanowiłem zagrać z kumplem online. Impreza rozpoczęta 23:00 siedzimy na słuchawkach gadając o (pipi)e Marynie odpalamy GTA V online. I nage słychać tylko jedno wielkie KURRRR………….A ! ! przez godzinę i piętnaście minut nie udało w ogóle się połączyć online i tym samym zagrać wiec zakończyliśmy zabawę. No i teraz podsumowanie ! :] Nie(pipi) pieniędzmi i nie zawsze na wszystko mnie stać. Konsole kupiłem za własne zarobione pieniądze , nie kupiła mi jej mama , tatuś ani babcia z schizofrenią . Wyje…łem 2399zł + gry przez ten niecały rok (około 1300zł) . Otrzymałem kupe błędów , niedopracowanych gier lub gniotów. Nikt prócz mnie płacącego za towar przy kasie nie wywiązał się z obowiązków. Obecnie czytam w sieci kolejne osoby piszące o porażkach Assassin’s Creed: Unity. W KTÓRĄ STRONĘ KUR…..A TO IDZIE ? Kiedy już widzę na profilu PlayStation Polska wpisy że PS4 ( to najpotężniejsza konsola ) to mam ochotę wyj…ć moją PS4 za okno razem z tymi gniotami na bluray które kupiłem. A WY DRODZY GRACZE ? JAK SPOSTRZEGACIE I PODSUMOWUJECIE PIERWSZY ROK PS4 I GRANIA NA PLATFORMIE. ? Jestem okropnie ciekaw wypowiedzi ogarniętych ludzi :] nie gimbazy którym mama i tata za 5iątke w szkole kupuje gry. Tylko ludzi którzy zapłacili dobre pieniądze za maszynkę do w(pipi)iania a nie do grania.

http://gametrade.pl/grupa/uwagi-sugestie/porazka-nextgenow-nie-dla-gimbazy

waldek, to Ty?

Post pięknie podsumowuje jakie szambo przyszło z nową generacją i końca nie widać. :/

Zaraz - typek na start kupuje januszowe Battlefielda, Watch Dogs i Fifę i narzeka na jakość gier? A w innych grach płacze na online? Lol. Nie jesteś januszem, nie grasz w januszowe gry i w januszowy online, to problemów z PS4 nie masz. Jesteś januszem - PS4 ci się nie podoba. Proste.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.