Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

balon, dwie sprawy:

1. jesteś chuyowy jak kompot z ziemniaków

2. jesteś hipokrytą

Następnym razem nie płacz jak dziecko, że się pojawiasz w moich postach.

Po resztę zapraszam do pierwszego zdania mojej sygnaturki.

Nie. Przecież nawet Blizzard, który jest świadom, że tłum ludzi będzie chciało grać, zawsze ma problemy z online w dzień premiery. Tylko akurat w przypadku Driveclub i MCC raczej o coś innego się rozchodzi, a nie tylko o liczbę serwerów.

Blizzarda to kompletnie nie rozumiem. Jedna z najbogatszych firm na świecie, a też nie potrafią ogarnąć stabilności w premierę. Wiedzą jakie jest zainteresowanie ich tytułami, a mimo to czytam potem newsy, że nie można się połączyć, serwery nie działają, jak już coś się uda to kolejka do serwera jest długa i trzeba czekać kilkanaście(dziesiąt minut).

No, ale jak już ogarną serwery to miód.

Ale nigdzie nie wymieniłem twojego nicku i nie obraziłem Ciebie, jedynie napisałem podprogowo , że jesteś złodziejską gnidą (bo już nawet twój wiek gimnazjalny Ciebie nie broni) ale akurat to żadne oszczerstwo tylko fakt, a jak masz z tym problem i się nie zgadzasz to zgłoś sprawę na policję. Po tym jak okazało się, że posiadasz "ciężko zarobione pieniądze"  a nie podbierasz mamie z portfela to tym bardziej jesteś dla mnie nikim w temacie gierek.

Dlaczego jestem hipokrytą wytykając ci kradzież ? Bo kupuję grę Assassin na premierę ? No wytłumacz mi to raz a dobrze drobny złodziejaszku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jesteś hipokrytą bo płaczesz, żeby Cie nie wypominać bez celu w wypowiedziach, a to samo robisz wobec mnie.

Masz taki ból dupy, że chyba nie nadążasz się smarować.

Exact z grzejnikiem to samo. :reggie:

A na komputerku najnowsze anime, serialiki i muzyczka prosto z torrencika. Hipokryzja polaczków. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ty zacząłeś wplątywanie mnie w swoje brudne i durne posty to teraz ja będę robił tak samo, więc nie jestem hipokrytą ale odpłacam się tym samym, jakbym mógł to bym jeszcze hasztagował #thief#złodziej#kradziej.

Pro tip weź lepiej zniknij na kilka miesięcy z forum. Ludzie szybko zapomną o twoim brudnym procederze, będziesz miał ponowne narodziny i ja też już tego nie będę przywoływał bo będę wierzył, że przestaniesz ściągać z zatoki te h.ujowe gry w celu ich skończenia (bo takie strasznie słabe, że trzeba przejść jak już tyle transferku poszło).

pozdrawiam twój ból dupy z tematu CW w innych będę się starał Ciebie nie zauważać.

Wracając do tematu. Przesunięcie Ori (zapowiadał się jako mój GOTY) krzyżuje mi mocno zakup Łona na gwiazdkę, tak więc możliwe że Bluber czy Don mogą mieć jednak swój ukochany system przede mną, w takim wypadku przeproszę i "zwrócę honor".

Edytowane przez balon

Opublikowano

Najprawdopodobniej Sony w USA będzie musiało każdej osobie, którą oszukało reklamami Vity wypłacić $25 lub voucher na $50. Dotyczy to klientów, którzy kupili Vitę do 1 czerwca 2012 roku.

Żegnajcie nowe serwery PSN.

Teraz czekam, aż ten sam sąd ukarze Sony za oszukanie ludzi DriveClubem dostępnym w dniu premiery PS4 dla wszystkich plusowiczów.

link:

http://kotaku.com/sonys-original-vita-ads-were-misleading-says-us-govern-1663236456?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Opublikowano

Zawsze mnie masakrowali ludzie ktorzy komus wypominaja ze jest zlodziejem bo jakas gre sciagnal, a 5 minut pozniej sam idzie sciagac serial/anime/film/mange/komiks/muzyke etc.

A co do samego piractwa, w sumie mam to gdzies, jesli ktos woli spiracic, tzn ze pewnie i tak nie mial zamiaru kupic bo:

a) nie stac go

b) az tak go gra nie interesuje

I na koniec moj ulubiony memik dot. piractwa :Coolface:

f5f.jpg

Opublikowano

Zawsze mnie masakrowali ludzie ktorzy komus wypominaja ze jest zlodziejem bo jakas gre sciagnal, a 5 minut pozniej sam idzie sciagac serial/anime/film/mange/komiks/muzyke etc.

Nie wiem czy to do mnie ale jak tak to proszę mój wpis, ew. może wezmę w sygnaturkę.

Jakbym tak tobił to byłbym hipokrytą. Mogę wypowiadać się tylko za siebie. Od jakiś 6-7 lat nie sciągnąłem nic z netu (w sensie film, muza itp). Nie jest to mój konik więc nie muszę tego mieć w day one. Z czasem leci na c+ , czasem pójdę do kina. Muzyki to słucham stare klasyki. Oprogramowanie mam z pracy. Jestem tak prawilny że nawet mapy do Navi z auta aktualizuję w ASO. Wychodzę z założenia ze jak mnie na coś nie stać to to odpuszczam. Np nie stać mnie na infinity to nim nie jeżdżę. Nie stać mnie na jakaś gierkę to nie gram. Proste jak drut, nie trzeba podważać teorii kwanta aby to skumać.

Tak więc JE..BAĆ pitatów!

Mnie tam w(pipi)ia, że ktoś narzeka na grę, wyzywa innych że kupują a potem przechodzi jak ostatni koneser  marki i to jest właśnie hipokryzja do kwadratu polana złodziejskim sosem.

edit: Bansai sądzę, że jakby temat piractwa dotykał np Yetiego czy eXacta to zapewne byś ich jechał i prawidłowo, szkoda że wybiórczo. 

Edytowane przez balon

Opublikowano

Bomby prawdy Bansai. Guernica drogo ci wychodzą te wszystkie abonamenty zagranicznych telewizji ? No bo nie wierzę, że  seriale o których piszesz na bieżąco (np BBT) kradniesz z neta jak tfu Suteq :D 

Opublikowano

Jak dobrze, że w ostatnich 5 latach oglądnąłem tylko dwa seriale (Leftovers na HBO i Under the Doom na C+) nie ma na mnie haka (ani śladu w kącikach tematycznych) na żadnym polu! Na święta chcę sobie kupić kolekcję Gry o Tron i w końcu "popaczeć" na ten obiekt zachwytów.

Opublikowano

edit: Bansai sądzę, że jakby temat piractwa dotykał np Yetiego czy eXacta to zapewne byś ich jechał i prawidłowo, szkoda że wybiórczo. 

Yetiego lubie i bym nie jechal, co prawda jego mozg ma ksztalt loga Playstation, ale to spoko chlopak jest i z kasa na gry roznie u niego moze byc bo ma kajdany finansowe przez swoj telewizor, takze mysle ze bym wybaczyl piractwo z jego strony. A Exacta bym jechal na pewno bo robi za granico i stac go. :teehee:

Poza tym ja tam nikogo nie jade, nawet jakos bezposrednio do ciebie tez sie nie odnosilem, ale nie wmowisz mi ze nigdy serialu chyba nie sciagnales zadnego ? Ogolnie cala ta wasza dysputa jest przesadzona, dajcie sobie siana lepiej bo na koncu tej drogi widze tylko czarne chmury nad waszymi kontami. On cie nazwal rakiem, ty go zlodziejem i teraz podgryzacie sie w kazdym poscie, bezposrednio czy nie, bez roznicy - no kurwa panowie, wiecej klasy, jestesmy w CW xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja tam piszę tak do niego tylko w CW dalej tego nie przenoszę. Po za tym on mnie obraża, a ja stwierdziłem fakt więc o konto się nie boję.  Jednak zdaję sobie sprawę że jest to już na pewno męczące więc ja pasuję raz na zawsze. Swój cel osiągnąłem.

Szczerze to nigdy nie ściągnąłem, żadnego serialu nawet za czasów studiów czyli jakieś 8-10 lat temu to zawsze ktoś przynosił Losty czy inne Prison Brake więc chyba nigdy nie zassałem serialu, a jak zassałem to na bank nie pamiętam.

Dobra ale kończę już te smuty o piractwie. Pomówmy o przyjemniejszych rzeczach.

Opublikowano

Też kończę i nie przypierdolę się do Ciebie tak jak to robiłem nigdy więcej. Możesz to sobie zapisać, a jak to zrobię możecie mnie zbanować. Pozdrawiam

A teraz zajmijmy się prawdziwym CW.

YETI, jak tam Demon's souls? Marzec coraz bliżej. :dog:

Opublikowano

VQLccND.gif

Opublikowano

Coś innego jest w tym żenującego - typ, który co chwile wyzywa grających w gry z plusa albo promocji od raków branży i cebulaków niszczących rynek, sam kradnie gierki z torentów.

Opublikowano

Boże Królestwa Niebieskiego, widzisz i nie grzmisz, jacy wy ONEmni jesteście.

Już wam tłumaczyłem sto razy, usprawiedliwienie piractwa gier na forum poświeconemu grom jest tak jak by powiedzieć koledze że przepraszam za to że przeleciałem Twoją kobietę ale ładna była.

Opublikowano

Pytanie. W realiach sejmu, jaką partię przedstawiają forumkowe ugrupowania? Klapki to trochę takie PO, czy mi się wydaje?

Opublikowano

Chyba tak. Klapki PO, boty PIS z domieszką Korwina, osoby Nintendo... hmm, mniejszość niemiecka?

Opublikowano

Najprawdopodobniej Sony w USA będzie musiało każdej osobie, którą oszukało reklamami Vity wypłacić $25 lub voucher na $50. Dotyczy to klientów, którzy kupili Vitę do 1 czerwca 2012 roku.

Żegnajcie nowe serwery PSN.

Teraz czekam, aż ten sam sąd ukarze Sony za oszukanie ludzi DriveClubem dostępnym w dniu premiery PS4 dla wszystkich plusowiczów.

link:

http://kotaku.com/sonys-original-vita-ads-were-misleading-says-us-govern-1663236456?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

ojj tam cała kwota powinna zamknąć się w przedziale 800-900$   :)

czezky, wytykanie komuś kto ma ps4, że mało gra to jak mówienie komuś bez nogi, że mało biega - oj nieładnie, nieładnie...

giphy.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Waldek to oleksy, hehheheheehe.

Opublikowano

Waldek to oleksy, hehheheheehe.

Daddy to Macierewicz, Ping to Palikot, a każdy Nintendofag to Jan Maria Rokita

Opublikowano

Siemano,

Nie było mnie bardzo bardzo długo , ale szanowna moderacja dała mi szanse poprawy ( po 3,5 roku).

Także na początku będę nadrabiał setki stron w różnych tematach, również tutaj,

Stresci mi ktoś stan wojny?

Don nadal pracuje dla M$? , BigDaddy jest najbardziej irytującym użytkownikiem? Jak tam Medrek? Zaczał grac w gry o których pisze?

Z kim teraz trzeba walczyc? I który obóz jest właściwy bo niechce zle zacząć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.