Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Rany, klapy to w necie tłumaczą, że Microsoft sprowokował Sony do takiego działania :blink: :facepalmz:

A co, miałeś nadzieję, że Sony będzie grzecznie stać z boku i patrzeć, jak m$ wykupuje na własność kolejne multiplatformy? Nie Sony ten trend zaczęło. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Przy okazji podziękujmy mikrym i miękkim za przywleczenie na konsole grania po sieci. Dwa dni temu sequel Red Dead Redemption skupiony na kooperacji, a dzisiaj plotki o Dragon's Dogma Online.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rany, klapy to w necie tłumaczą, że Microsoft sprowokował Sony do takiego działania :blink: :facepalmz:

A co, miałeś nadzieję, że Sony będzie grzecznie stać z boku i patrzeć, jak m$ wykupuje na własność kolejne multiplatformy? Nie Sony ten trend zaczęło. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Przy okazji podziękujmy mikrym i miękkim za przywleczenie na konsole grania po sieci. Dwa dni temu sequel Red Dead Redemption skupiony na kooperacji, a dzisiaj plotki o Dragon's Dogma Online.

Kolega widzę nowy, aż folijka szeleści. Na Dreamcaście w Phantasy Star Online nie grał, na PS2 też nie, prawda?

Microsoftowi można podziękować za to, że chociaż ogarnął usługę sieciową tak, że ma to wszystko ręce i nogi - konkurencja do dziś tego nie potrafi.

Opublikowano

Moja teoria dlaczego Street Fighter V będzie exem:

Capcom ma coś takiego jak capcom cup(liga street fightera).Być może planują zrobić ją na większą skalę razem przy współpracy z SONY i stąd ta ekskluzywność. Wersja na pc to pewnie taka ciekawostka zrobiona z racji tego,że port wymaga mało pracy.

IMO bitki powinny być ekskluzywne,bo dużo osób odbija się od online po kilku w(pipi)ach i nie ma nic gorszego niż rozbicie ogarniętych graczy między kilkoma platformami jak np. w SF4.

Opublikowano

Tak po co komu dopracowany multiplayer na lata, wazne, ze mamy singiel na 7 godzin xD Lem aktualnie jeden z gorszych klapow w temacie.

Opublikowano

W końcu z gejonly. :reggie:

Opublikowano

Kolega widzę nowy, aż folijka szeleści. Na Dreamcaście w Phantasy Star Online nie grał, na PS2 też nie, prawda?

Microsoftowi można podziękować za to, że chociaż ogarnął usługę sieciową tak, że ma to wszystko ręce i nogi - konkurencja do dziś tego nie potrafi.

:daddy:

ależ lemansky został wdeptany, pewnie nie ma pojecia co to bo ps3 było pierwszą konsolą

networkadapter.jpg

partyjek w socoma też pewnie nie pamieta

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co do Street Fightera V - według kidnappy aka "trollowalem" to nie ex, bo będzie na PC. Ale z drugiej strony zdaje mi się, że skoro będzie na PC to trafi też na Xone.

Tak Macio, aka "grałem w PGRY, ale nie mam ich na gamercardzie, bo to było na starym koncie, do którego hasła nie pamiętam" SFV to nie ex.

Opublikowano

Co do Street Fightera V - według kidnappy aka "trollowalem" to nie ex, bo będzie na PC. Ale z drugiej strony zdaje mi się, że skoro będzie na PC to trafi też na Xone.

Tak Macio, aka "grałem w PGRY, ale nie mam ich na gamercardzie, bo to było na starym koncie, do którego hasła nie pamiętam" SFV to nie ex.

No co może trollował?

Opublikowano

:daddy:

ależ lemansky został wdeptany, pewnie nie ma pojecia co to bo ps3 było pierwszą konsolą

networkadapter.jpg

partyjek w socoma też pewnie nie pamietam

W sumie w Polsce networkadapter.jpg kojarzy się raczej z reklamami w gazetach, ewentualnie odpalaniem piratów z dysku twardego.

Opublikowano

Tylko mnie bawi jak w analogicznej sytuacji z TR klapki dostały wścieklizny spamując jednocześnie temat o grze, a w przypadku SFV boty przeszły nad tym praktycznie do porządku dziennego? :P

#wyższakulturakonsolowości

Opublikowano

No gier, który mialy online to pamietam wlasnie Socoma, Killzone coś miał i chyba jakieś wyscigi. W socoma się grało ku.rwa jaka frajda była jak plejkę udało się połączyć z netem :obama: a potem już mega super standard xbox live :banderas: a klapy będą pieprzyć coś o zabiciu grania kanapowego czy online syf, szkoda, że nieogarniają iż granie online już od dawna było na PC i gimbaza ciorająca w Medal of Honor AA albo CS 1.6 była jeszcze przed premierą xboxa360.

No, ale co się dziwić ludziom, którzy party chat i luksus voice chata poznali dopiero na PS4 :frog:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tylko mnie bawi jak w analogicznej sytuacji z TR klapki dostały wścieklizny spamując jednocześnie temat o grze, a w przypadku SFV boty przeszły nad tym praktycznie do porządku dziennego? :P

No niestety Baroni kochają grać, xbotów gierki obchodzą tyle co nic wiec u nich zero emocji

A tym bardziej o pro gierkę nie-dla-januszy

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

to proste, TR był z ps zawsze od 1996, a SF na sprzęcie Sony jest w swoim naturalnym środowisku. w końcu dual shock jest najlepszym padem do bijatyk, co potwierdził nawet naczelny seba x-boxa alias Bolek z Cyfrologa.  :lapka: 

Opublikowano

to proste, TR był z ps zawsze od 1996, a SF na sprzęcie Sony jest w swoim naturalnym środowisku. w końcu dual shock jest najlepszym padem do bijatyk, co potwierdził nawet naczelny seba x-boxa alias Bolek z Cyfrologa.  :lapka: 

Ta, wersje na Sege Saturn czy PC to co?

Opublikowano

a to taki szczegół :sleep: wiadomo o co chodzi - ten sam układ krzyżaka do klawiszy po prawej najlepszy do bijatyk (moja trauma z TTT2 na 360-tce to przykład idealny)

njCDs.png

psx.jpg

Opublikowano

Ale co wy mi wymieniacie jakieś pojedyncze gierki z online? Fakty są takie, że dzięki m$, live i zburgeryzowanej dzieciarni online wciskają wszędzie gdzie się da i tam gdzie się nie da również - na siłę. Nastały takie smutne czasy, kiedy każda gra dla tego plebsu musi mieć multi, a jak już jakimś cudem plebs gra w najlepszego i najbardziej klimatycznego singla, to musi mieć przynajmniej cross-game chat, żeby mógł drzeć japy z resztą plebsu w party.

I tak, wolę przez 50 godzin grać w świetnego singla w RDR niż przez 500 strzelać się po sieci z jakimiś łosiami. Jak ktoś szuka dopracowanego multi na lata, to niech zostanie przy blasze - fumfli do kontera znajdzie zawsze.

Opublikowano

Ta, wersje na Sege Saturn czy PC to co?

dzie ja napisałem że wersja na psx była pierwsza or something. uspokój się.  :dog:

jak szukają luk. xDDDD

Opublikowano

O ktorej ma byc ta relacja z masakry xbone?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ale co wy mi wymieniacie jakieś pojedyncze gierki z online? Fakty są takie, że dzięki m$, live i zburgeryzowanej dzieciarni online wciskają wszędzie gdzie się da i tam gdzie się nie da również - na siłę. Nastały takie smutne czasy, kiedy każda gra dla tego plebsu musi mieć multi, a jak już jakimś cudem plebs gra w najlepszego i najbardziej klimatycznego singla, to musi mieć przynajmniej cross-game chat, żeby mógł drzeć japy z resztą plebsu w party.

I tak, wolę przez 50 godzin grać w świetnego singla w RDR niż przez 500 strzelać się po sieci z jakimiś łosiami. Jak ktoś szuka dopracowanego multi na lata, to niech zostanie przy blasze - fumfli do kontera znajdzie zawsze.

na  gejonly już nie masz do kogo pisać że musiałeś tutaj przyleźć? miras i juras nie wystarczają?

Opublikowano

O ktorej ma byc ta relacja z masakry xbone?

dziś o 3 w nocy czasu pl, ale to tylko wstep przed jutrem

Opublikowano

lol gameonly xD...

prosze Cie Mazz, nic dziwnego ze tutaj wola pisac, przeciez GO to jest:

Desert.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.