Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale będzie szał klapków tyle napalania sie a tutaj bieda

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co to było z tą Santa Monicą? Zapowiedzieli coś

Opublikowano

Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć, że The Order wyglądało lepiej, ten lvl w kuchni to jakaś padaka. Fizyka kosmos - patelnia spadła z szafki. Garnek tez - nowa generacja.

Przestań się ośmieszać już z tym downgradem.

Obejrzyj sobie teraz trailer z E32013.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

po tym streamie oceniacie grafike?

Opublikowano

No to mamy drugiego drivecluba, hahahahha :D

Opublikowano

Na gamersyde jest gameplay z Uncharted 4 w świetnej jakości. Co tu dużo mówić? Najładniejsza gra jaka kiedykolwiek wyszła na jakikolwiek system. Sorki botki i pecetowcy, ale PS4 ma mega moc.

Opublikowano

@scoobydoo

Tak,fat princess

Edytowane przez Tricker69

Opublikowano

Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć, że The Order wyglądało lepiej, ten lvl w kuchni to jakaś padaka. Fizyka kosmos - patelnia spadła z szafki. Garnek tez - nowa generacja.

Sorry ale wiele gier graficznie wygląda lepiej, a grafy się czepiam, bo jak nie gameplayem, to miała kosic grafika, a nie kosi jednym i drugim.

Kosi tak jak R* trawę w GTA V w wersji na X0.

Opublikowano

No śmieszne tym bardziej ze na xo zadnego eksa do drugiej polowy 2015.

Opublikowano

wyglada identycznie, gameplay tez wyglada identycznie - sliczne goowno sie szykuje i tyle, nie ma co sie oszukiwac - miala byc super fizyka, wielkie bitwy, mamy ultimate korytarzyk z ruchomymi patelniami

Opublikowano

latarka w padzie wreszcie sie przyda do czegos

Opublikowano

Co wy ćpiecie, świetna impreza, dużo zapowiedzi i przede wszystkim świetni, naćpani prezenterzy :D

a że dla was indyki to nie gry... wracajcie więc do tych 6 godzinnych korytarzyków.

Przypomne ci to jak zaczniesz podniecać sie Orderem i jakze nie liniowym U4

Opublikowano

The Order biorę na premierę, świetnie to wygląda.

w życiu bym się nie przyznał do czegoś takiego.

O! Bluber na scenie!

Opublikowano

Co wy ćpiecie, świetna impreza, dużo zapowiedzi i przede wszystkim świetni, naćpani prezenterzy :D

VEGAS :D

Opublikowano

The order driveclubem tpp

Jest jednak szansa, że będzie działał na premierę
Opublikowano

Tearaway tylko na Vicie, to cos to marna parodia

Opublikowano

a że dla was indyki to nie gry... wracajcie więc do tych 6 godzinnych korytarzyków.

Przypomne ci to jak zaczniesz podniecać sie Orderem i jakze nie liniowym U4

Ja podniecać się Orderem? Nope.

Ale U4 to sobie bym ograł. A ten level co pokazali to był mega daleko od korytarzyka.

Opublikowano

Na gamersyde jest gameplay z Uncharted 4 w świetnej jakości. Co tu dużo mówić? Najładniejsza gra jaka kiedykolwiek wyszła na jakikolwiek system. Sorki botki i pecetowcy, ale PS4 ma mega moc.

Chyba sobie jaja robisz, wyglada swietnie ale bez przesady xD

Ja wiem ze event okazal sie niewypalem i teraz macie faze zaprzeczenia ale to juz zakrawa o zwidy jakies i zakrzywianie rzeczywistosci

Opublikowano

Pokazują grę za grą, a Ci narzekają. Ehh.

Exact, nikt nic nie mówił, że ma być GT 7.

Opublikowano

ratcheta niech pokazo ;/

Opublikowano

Obstawiacie, że przez ile czasu Yeti nie pojawi się w CW? Dwa miesiące, trzy? Da się tyle czasu pić piwo z kolegami?

Opublikowano

Chyba sobie jaja robisz, wyglada swietnie ale bez przesady xD

Ja wiem ze event okazal sie niewypalem i teraz macie faze zaprzeczenia ale to juz zakrawa o zwidy jakies i zakrzywianie rzeczywistosci

To ja nie wiem czemu Ty siebie okłamujesz?

Opublikowano

Przestań się ośmieszać już z tym downgradem.

Obejrzyj sobie teraz trailer z E32013.

Widziałem nie raz, było dużo lepiej. The Order do zaorania, gra do kupienia za 5 dych gora, przejścia i sprzedania, a jaralem się nią jak poyebany swego czasu.

Opublikowano

Czyli do następnego nieuzasadnionego hajpu przed kolejną konfą SONY!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.