Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie Ficuś, jest Vita Królowa Konsol wyrastająca niczym przebiśnieg na hałdzie gów.na jakim była konfa w temacie PS4. 

Wygląda na to, że w 2015 PS4 tylko jako uzupełnienie Vity :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale skąd wiesz, że w finalnym produkcie nie będzie 60fps?

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy ze szrotem ps4, wiecie że demo uch3.2 leciało w 30fpsach a nie zapowiadanych 60 ? ;d

To i tak lepiej niż beta kolejnego hejlo na gównie obesranym, którą musieli puścić w 720p XD (słownie siedemset dwadzieścia :D ) M$ chyba po prostu przełożył bebechy z 360 do większego, brzydszego pudełka.

Opublikowano

nie no vita krol, nie gram na pc a indyczki lubie wiec shovel knight, a szczegolnie banner saga lykam day one tak samo jak dwa remake'i kultowych point&click

ino vita

Opublikowano

Tak się zapytam, był jakiś materiał z Hotline Miami 2? Ficuś?

Opublikowano

Sugerujesz, że przy kolejnym pokazie będzie jeszcze gorsza grafika?

image_uncharted_4_a_thief_s_end-27127-29

Będą musieli zrobić takie ciach jak tutaj

LVztQ9H.jpg

Żeby te 60fps wydobyć.

Opublikowano

Ej no ale żeby pisać że teren dzialań w demku U4 to ten sam poziom rynny co Ryse, to trzeba chyba przyjąć ze dwie dawki tego co ci devi za sceną.

Opublikowano

Uncharted 4 - spoko, jak przejdę kiedyś U3 to może spróbuję aczkolwiek nie lubię QTE w takich grach.

Gra od QD w stylu Heavy Raina - poczekam na recenzje bo może być hit albo kit.

The Order - podobne do Dishonored trochę klimatem - jest szansa, że będzie grywalne.

Reszta badziewia wyglądała jak festiwal humble bundle.

Opublikowano

Unch4 wygląda ładnie jak pisałem ale to takie unch3.2 po Ryse nie robi wrażenia, zresztą, kolejny korytarzowy kotlet z tymi samymi akcjami. Najładniejsze exy są na XO i od jakiegoś czasu to i mulitplatformy lepiej chodzą na XO :)

Weź usuń lepiej konto, darujesz nam chociaż tych głupot.

Opublikowano

Analiza 1080p U4 część II :D

Postrzelony koleś spadając ze skały wpada na gałęzie drzew - to nie jest jakaś tam tekstura, gałęzie normalnie się uginają - kocham takie szczegóły.

Koleś trzymający się za nogę Drake, dostaje od niego butem po twarzy - po chwili widac jak leci mu krew z nosa! OŁ MAJ GAD!

Opublikowano

Czyli co, 2013 wygrany w grach przez xbone

:yao:

2014 tez

a do polowy 2015 mamy ori + screamride vs bloodborne + the order.

Tak na boty działają megatony z konfy Sony, zaczyna się majaczenie.

Opublikowano

Kolejny raz podwójne standardy botków. Jak Halo 5 obiecują, że w rok zrobią 1080p, tak w U4 60 klatek już nie wierzą. Oni mają jeszcze rok, a już teraz najładniejsza gra na rynku z tego Uncharted.

Opublikowano

Sugerujesz, że przy kolejnym pokazie będzie jeszcze gorsza grafika?

Dla mnie grafika w U4 jest rewelacyjna. A znając ND to mogą wycisnąć jeszcze więcej albo tak zoptymalizować kod, żeby gra chodziła w 60fps. I wtedy 1080@60 przy takiej grafice na takiej, bądź co bądź, budżetowej konsoli to będzie

node-mind-blown.gif

Wierzę w ND.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Mantis

I tak będzie beka jak to nie będzie w 60 fps

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tak się zapytam, był jakiś materiał z Hotline Miami 2? Ficuś?

na razie echo ale duzo gier jakich nie bylo na konfie jest na standach, np na vite jest jrpg oreshika, na ps4 the witness itp

Opublikowano

Tak widzę, że ludzie raczej średnio są zachwyceni tym Uncharted, dla większości jest ładnie i tylko ładnie.

Opublikowano

Chlopaki, wrzuccie schabowemu porownanie premier dla ps4 i xbone w 2013 i 2014, bo jeszcze sie nie wybudzil z alternatywnej rzeczywistosci :reggie:

Opublikowano

Nie oglądałem konferencji ale ten troll z FFVII nawet do mojej komórki dotarł. Przeglądam sobie nagłówki strony growej a tam FFVII na ps4. Wchodzę na newsa podniecony i prze szczęśliwy.  Znajomi myślą że mam wylew. News się otwiera i tu (pipi)a dowiaduje się że to ta sama wersja którą mam na steam i do tego pewnie z tym gorszym dźwiękiem?!   Square jako firma dla mnie się SKOŃCZYŁA.  

Proszę sobie zapisać mówię to tutaj oficjalnie.  Nowego FF nie kupię nawet jak się okaże mega hitem. MAM DOŚĆ.

Opublikowano

Chyba inna gre ogladalem wlaczyliscie full HD na streamie chociaż ?

Opublikowano

U4 wygląda "tylko ładnie" chyba tylko dla tych, co oceniają na podstawie streamu albo YT, ewentualnie mają uszkodzony wzrok. Wejdźcie sobie tutaj i odpalcie :

http://www.gamersyde.com/hqstream_uncharted_4_a_thief_s_end_psx_gameplay_demo-33743_en.html

Tylko ostrożnie botki, 1080p może Wam podrażnić oczy.

Chlopaki, wrzuccie schabowemu

Opublikowano

A oni nie zapowiadali tych 60fps tylko do multiplayera?? W ogóle wolę 30fps i takie obszerne/wielopoziomowe miejscówki niż 60fps i korytarze. Chodzi mi o singla oczywiście, w multi musi być te 60fps.

Było już te specjalne ogłoszenie odnośnie No Man's Sky?? To chyba nie chodziło o ten kolejny gameplay.

Opublikowano

Teraz to juz nie ma smiechu ze screamride, bo the order to taka sama jazda po szynach :reggie:

:daddy:

Nie no ale bardzo ładnie to U4 wyglądało, już dajcie spokój. Te krzaki rabarbaru po których hasał Drake śliczne. Bardziej boli, że mechanika niewiele się zmieniła - te gzymsy [']

Opublikowano

U4 wygląda "tylko ładnie" chyba tylko dla tych, co oceniają na podstawie streamu albo YT, ewentualnie mają uszkodzony wzrok.

Jeżeli oceniamy grafikę jako całość (czyli klimat, design, lokacje, wykonanie), to Bloodborne niszczy to Uncharted 4 - takie są fakty (po tych pokazach). Chociaż animacja to już zupełnie inny poziom (Drake rusza się super).

btw, jasne że Uncharted 4 jest ładne ;) Co do tego nie ma wątpliwości.

Bloodborne to największa kosa klapków na przyszły rok, must-have imo, gdybym kupił PS4.

Ale po dzisiejszym pogromie...

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.