Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może na telefonie źle kliknęli, łapska im się trzęsły?

E: Jeszcze aux dołącza do listy.

Myślę, że po tym filmiku można otwierać kolejną odsłonę CW!

Auxa mogę akurat zrozumieć za minusowanie przez Mazzeo postów z tematu o 20 leciu psx'a.  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Uff... Mazzeo ostatnia nadzieja i godna obrona xbona na forumku. Plusie bocie. Po trolling daddiego i plusowania jego postow na poziomie dzydzownicy czy innego robaka, żal było patrzeć jak boty dostosowali się poziomem do swojego "next gena" 900p bez kosodrzewiny. Zrozum błękitną krew, w końcu kogo może bawić ciągle wyszydzanie z tredowatego? Gratki tym większe, ze bronisz konsoli bez przyszłości i bez gier na najbliższe 6 miesięcy, ale rozumiem ze są różne fetysze.

Opublikowano

Szanowni państwo. Minusa dałem panu MaZZeo, nie jego filmikowi. Dlaczego? Bo trzeba mieć coś z głową żeby minusować wspomnienia o PlayStation. Ot taki mały rewanżyk. A filmik jest całkiem spoko, aczkolwiek nie umywa się do petardy o ośmiu rdzeniach. Tyle.

Edit: Widzę że Nobodylikeyou kuma czaczę :)

Edytowane przez aux

Opublikowano

Dobra parappa, yeti i mendrek już poszli do piachu. Kto następny? :shotgun: Aż dziwne, że Kasia S. nie zminusował(a) posta z filmikiem :Coolface:

Opublikowano

Płacze ze śmiechu xDDDDDDDDD

Edit: na yt też 3 łapki w dół. Trzeba być nienormalnym chyba żeby mieć o to ból tyłka

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Klapek zarzucajacy xbox'owi, iz jest konsola bez przeszłości brzmi jak pieciolatek chwalacy sie, mlodszym kolegom sikaniem na stojąco

Obie konsole moga w tej kwesti czyscic buty Nintendo , które w 1985 własnymi barkami podniosło tą branże z kolan

Opublikowano

W sumie jakby tak realnie spojrzeć, to póki co gowniana ta generacja. Z tym Nintendo to chyba poważnie trzeba się zastanowić. Myślałem, aby zakupić kość do ps4, ale na dobrą sprawę, to ten sam syf i znikome hity w przyszłości.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Szanowni państwo. Minusa dałem panu MaZZeo, nie jego filmikowi. Dlaczego? Bo trzeba mieć coś z głową żeby minusować wspomnienia o PlayStation. Ot taki mały rewanżyk.

Dobrze ze mi przypomniales, tak jak zminusował foto Masorza z Zakupów growych. Boty to naprawdę smutne istotki, ale z drugiej strony, co się dziwić. Był całkiem udany x360 i równa walka z PS3, a teraz spadek do ligi okręgowej, smartfony zamknięty w obudowie dekodera i eksy do ogrania na pc w rozdzielczości godnej gracza, a nie jaskiniowca.

Opublikowano

Klapek zarzucajacy xbox'owi, iz jest konsola bez przeszłości brzmi jak pieciolatek chwalacy sie, mlodszym kolegom sikaniem na stojąco

szczerze powiem, że kompletnie nie łapię ocb. chodzi o to, że X to zwykłe dziecko szczające pod siebie a PS4 to młody, pewny siebie mężczyzna pokazujący innym drogę ku przyszłości?

Opublikowano

Znowu świetny filmik Mazzeo, zasłużony plusik leci.

Opublikowano

Waldek, to już tłumaczył developer Metro. Xbon to mały cygan nie potrafiący liczyć, a PS4 to inteligentny, zadbany, modnie ubrany młodzieniec.

Opublikowano

szczerze powiem, że kompletnie nie łapię ocb. chodzi o to, że X to zwykłe dziecko szczające pod siebie a PS4 to młody, pewny siebie mężczyzna pokazujący innym drogę ku przyszłości?
Dokładnie tak, kto obchodził 20lecie? Xbox czy PlayStation? oczywiście ze Playstation, jasnym wiec jest ze dziecko Xbox patrząc na starszego kolegę PlayStation patrzy jak na autorytet.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

tak szczerze powiedziawszy zupełnie nie rozumiem pozytywnych opinii xbotów o No Man's Sky. Przecież Wy ogrywacie po 160 gier rocznie, grając max 20h w jedną. 

wszystko się zgadza, sonybociarnia mało co rozumie w życiu, jedynie żeby koryto było pełne i mama dała 15zł kieszonkowego, 20h to mało ? Sonowcy wyścigi już wystawiają ogłoszenia z zanim dostaną grę na Mikołaja xD.

Czaje bazę że na złomie ps4 nie ma w co grać i męczycie bf4, fife czy destiny po 200h ale tego problemu na nadkonsoli XO nie ma, pełno gier, tyle różnorodności a nie 3 pif pafy i fifka co roku   :)

Chcesz konsole z najlepszymi grami w największej ilości i mega zapowiedziami tylko XO, chcesz gunwo obesrane jako niestabilną podkładkę po flache ? pshit4!

Szanowni państwo. Minusa dałem panu MaZZeo, nie jego filmikowi. Dlaczego? Bo trzeba mieć coś z głową żeby minusować wspomnienia o PlayStation. Ot taki mały rewanżyk. 

porachunki za plejsztejszon, pierw minus za minusa później, pobicia, porwania i podpalenia, sprawa jest poważna.

Opublikowano

filmik przerobka genialny ale jako baron vity jestem zawiedziony rola w jaka mnie obsadzono - lubie indyki, kupuje indyki, ogrywam indyki na vicie a przedstawiono mnie jako czlowieka nastawionego tylko na grafike, ubolewam bardzo

Opublikowano

Dobra panowie od dzisiaj oficjalnie nie mam już nic wspólnego z XO* uff co za ulga że udało się go pozbyć bez straty. Także Tylko PlayStation Tylko Nintendo 8)

*Pewnie znowu go nabędę w przyszłości jak zbierze się parę wartych ogrania gierek :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Dobra panowie od dzisiaj oficjalnie nie mam już nic wspólnego z XO* uff co za ulga że udało się go pozbyć bez straty. Także Tylko PlayStation Tylko Nintendo 8)

*Pewnie znowu go nabędę w przyszłości jak zbierze się parę wartych ogrania gierek :whistling:

Za rok, moze
Opublikowano

Dokładnie tak, kto obchodził 20lecie? Xbox czy PlayStation? oczywiście ze Playstation, jasnym wiec jest ze dziecko Xbox patrząc na starszego kolegę PlayStation patrzy jak na autorytet.

Dobra, troche śmiechłem. Co prawda sensu posta eX4cta musiałem się trochę domyślać przez nieznajomość wyrażenia 

jasnym więc

ale jakoś dałem rade

Opublikowano

Zawsze jak Sony robi jakaś imprezę to xboty oczekują nie wiadomo czego? Kiedy wy dostaliscie jakiś pokaz oprócz e3 i 21.05 xD mimo wszystko konfa nawet fajna o to w tym chodzi żeby budować hajp co nie. Nadal lepszy zakup to ps4.

Co do filmiku mazzeo to fajny mozna sie pośmiać ale jak ktoś pisze ze go to przekonało do kupna xone to marny trolling.

Opublikowano

namów jeszcze kidnappe żeby sprzedał XO   :mocking: 

Don kupił XO, takie są efekty festynu psa.  

Opublikowano

Lol ile minusów za filmik Mazzeo. xD

Widać dla kogo cw to sirius biznes.

Opublikowano

jutro patch botki...jezus maria czemu te downy tego wraz z dzialajacymi serwerami nie dali 2miesiace temu na premiere, przeciez to by byla megatona w rekach baronow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.