Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ruskiego szampana to powinien dostac koles w sony odpowiedzialny za to, ze dal zielone swiatlo by w październiku wyszla tak wykastrowana gra

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Można tylko mieć cichą nadzieję, że przez te cyrki z MM w kolekcji kuronia przy premierze H5 będzie wszystko nieco bardziej tip top.

Opublikowano

Fun Fact: Prawdziwe szampony są z Szampani, cała reszta to wina musujące. 

Plants vs Zombies : GW (niby eks eks z bonera, ale bije na głowę to całe kol of diuti i szadoł fą)  :dog: . Dawno się już tak nie bawiłem w multi.

Opublikowano

tym czasem u konkurencji - prawilnie przypominam, zeby botki znaly swoje miejsce w szeregu

2660369-9594669841-26556.gif

Opublikowano

Miałem kiedyś oryginalnego Merciera z Szampanii, wypas w smaku, coś niebywałego.

Ej, czemu cisza taka o Destiny? Niby masy w to grają, a nikt o tym nie oisze tu... :)

Opublikowano

Ja pierdole, jak ten DC wygląda. :mog:

Mam teraz ostry hype na grę i zastanawiam się nad kupnem PS4 już teraz. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W sumie, jak się oglądało tę konferencję z okazji 20 lecia, to hamburgery tak naprawdę się cieszyły z DLC do Destiny  :frog:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Gralem w Plantsy  zanim to bylo modne zanim byly za darmo  8)

Opublikowano

ale czemu od razu ta gra tak nie wygladala - przeciez od pazdziernika bylyby co dziennie takie bomby w brode i watrobe botow, ze ci jak hiterowcy uciekliby na ksiezyc

[CW off] - niestety doczekalismy sie takich czasow ze prawie kazdy tytul udowadnia ze nie nalezy gier kupowac na premiere [CW on]

Opublikowano

Maz ostatnio dość dobitnie pokazał, że to klapki są zgermanizowani niczym przydupasy Hitlera Mendrka.

Opublikowano

deszcz, snieg w DC >>> drejk po raz 4 skaczacy w dzungli

Czyli online działa, jednak z czystym sercem kupię ten tytuł !

Obejrzałem ten materal z DriveClub w hd. Trasa Norwegia w deszcz. To jest czysty rozpierdziel co oni zrobili, grafa kosi wszystko co powstało na konsolach. Mocny deszcz , krople na karoserii i szybie zmieniajace sie pod wpływem szybkości i kierunku jazdy. Szok.

Ja pierdole, jak ten DC wygląda. :mog:

Mam teraz ostry hype na grę i zastanawiam się nad kupnem PS4 już teraz. :obama:

Dzis DC zniszczył internet. Nie mam pytan

czy jest sens coś jeszcze dodawać? jeszcze do 2000 stron nie dobiliśmy, jeszcze się 2014 rok nie skończył i już po zawodach. W 2015 roku ten temat zmieni się w CW: BOŻE SONY TAKIE DOBRE

Opublikowano

Akurat dzisiaj sprzedalem Horizon 2 i wyszedl pacz z deszczem do DriveCluba.

Przypadek? Nie sadze.

Opublikowano

Wiecej gifow i jpegow... DC juz nikogo, prosze sie rozejsc :shotgun:

Opublikowano

no teraz to wygląda na prawde fotorealistycznie, nie mam pytań, najładniejsze wyścigi obecnie na rynku

Opublikowano

Wiecej gifow i jpegow... DC juz nikogo, prosze sie rozejsc :shotgun:

dobra próba ale tej niebieskiej, japońskiej fali nextgenowości nie zatrzymasz. 

ev43rb.jpg

Opublikowano

a sprobujesz kiedykolwiek odpalic na swoim ps4 drivecluba to zniszcze sosnowiec!!!!!!!!!1

Opublikowano

Fun Fact: PS4 to mid range PC majacy dostep do 5% biblioteki gier.

Opublikowano

ale czemu od razu ta gra tak nie wygladala - przeciez od pazdziernika bylyby co dziennie takie bomby w brode i watrobe botow, ze ci jak hiterowcy uciekliby na ksiezyc

[CW off] - niestety doczekalismy sie takich czasow ze prawie kazdy tytul udowadnia ze nie nalezy gier kupowac na premiere [CW on]

ficus - jakie wahania nastrojów, jak pisze te swoje posty w obronie pshita4 bo można odnieść wrażenie że zaraz zejdzie na zawał lub stres go wykończy. 

Tak deszcz w dc wgniata w fotel i fh2 jest daleko z tyłu pod tym względem, reszta po staremu, FH2>DC  :)

Argumenty o pozytywnych stronach konsol, gry, grafika, itd:

sonybociarni - ''gdyby było/kiedyś będzie''

Zielonej Szlachty - ''było/jest/będzie''

Taka sytuacja.

Opublikowano

pshita4

PlayStationHit4? widzisz nawet ty przyznajesz jak gwiazdorska to jest konsola

Opublikowano

Fani PS4 przezywaja wzloty i upadki

Fani Xone - było/jest/będzie - wierny ale mierny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.