Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podczas gdy baroni Gamingu i Nintendofagi graja w najlepsze Bijatyki ( GGXrd i SSB ) Racery ( MK8 DC repatched edition ) Slashery ( Bayonetta 2 ) RPG ( Zelda WW HD ) Synowie ludzi ktorzy przeszli przez rozstepujace sie morze czerwone p(pipi)ja z lzami w oczach po burokach i strzelaja w pomaranczowe gluty myslac ze nie jest tak zle i moze byc tylko lepiej... Bomba Prawdy NIE BEDZIE!!!!! :banderas:  :obama:  :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ze tez nie mozna plusowac administracji, zaiste madrze gada nasz admin, ja tym czasem znikam roskoszowac sie najbardziej fotorealistycznym doznaniem w dziejach konsol ever przed moim ps4

Opublikowano

Dnia 8 grudnia, o godzinie 12:15 czasu Europejskiego. Studio Evolution Studios zdetonowało Bombę Atomową. 

Bomba została zrzucona z serwerów sony a jej nazwa robocza to DriveClub Patch 1.08. Bomba ta ważyła 2,48 Giga tony.

Jej wybuch zmiótł z powierzchni internetu setki tysięcy zielonych Xbotów, którzy zaledwie dwa dni wcześniej w nazistowski sposób świętowali swoje zbyt wczesne jak im się wydawało zwycięstwo. Ci którym udało się przeżyć będą umierać na chorobę popromienną spowodowaną opadami Niszczycielsko wyglądającego deszczu oraz licznymi błyskawicami i piorunami emitowanymi z tysięcy telewizorów wyświetlającymi obraz bezpośrednio z Driveclub. 

Opublikowano

po 3 latach i tak będzie do wymiany jeśli nadal to ma byc "gaming laptop"

PC gejming taki pyszny :D
Laptop gejming. Na takie rarytasy stać raczej tylko baronów, zwykły PCtowiec gra na stacjonarne, którą wymienia raz na 8-10 lat
Opublikowano

@ussr

Za cytaty bez źródła są warny. :Coolface:

Opublikowano

Podnieta wśród klapków bo patch do gry wyszedł XD

Jedyne bomby na jakie stać Sony po PSXE :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakbym kupil gre early access to tez pewnie bym sie cieszyl, ze tworcy pracuja nad gra, bo to roznie bywa na pctowym poletku.

Opublikowano

Podnieta wśród klapków bo patch do gry wyszedł XD

jeżeli zwykły patch kładzie na plecy sens istnienia Xboxa, to w 2015 odbędzie sie ostateczna tyrada japońskiego giganta i zapanuje wreszcie tylko dostatek i radość, bez potrzeby zajmowania się amerykańską spyerdoliną

Opublikowano

Ciekawe ilu z was klapki zagra w tą jedną z najlepszych bijatyk. Willy będzie musiał szukać kumpli do gry na serwerach w Australii bo cała reszta to tacy fani 2D bitek jak Yeti koneser Soulsów :)

Opublikowano

No jako ze premiere miala tylko JP to w EU lobby gra jakies 150 osob. Masa ludzi zamowila wer USA ( np wiekszosc graczy z PL) na ktora dalej czekaja i sie oblizuja smakiem wiec Troll Harder 

( A to ze zaden klapek poza Guernica z tego forum tej gry nie kupi to inna bajka SIEMA YETI ) 

Opublikowano

Pobieżnie przejrzałem te strony ale utwierdzcie mnie w przekonaniu - klapersy mają ruję bo samochodówka, która miała wyjść rok temu a wyszła w październiku, dostała patcha z pogodą która miała być na premierę? I to do tego stopnia że uczczą to kupnem season passa by zwiększyć ilość aut dostępnych w grze z porażającej ilości 50 sztuk?

klapy nadal są smutne, tylko tym razem deszcz pada

raining_david_tennant_nosedrip.gif

Opublikowano

Całe 150 os.? Może więc pociągnie nawet 4 miechy ;)

Opublikowano

Przeczytales co ja napisalem? Jezeli tak to polecam to zrobic jeszcze raz tylko ze zrozumieniem.

Opublikowano

Podejrzewam jednak ze liczba ta predko nie zmaleje, takie gry z jp psn kupuja pewnie absolutni pasjonaci ktorzy beda tlukli ile wlezie.

W ogole Ukyo jak sie uruchomil w CW, to sie dopiero nazywaja posilki xD

Anyway, chuyowy dzis dzien, Wiedzmina przesuneli, gracze ciesza sie faktem ze ich gra wyszla z early access oraz marzec wciaz daleko :/ ... I jak tu czlowiek ma wygrywac zycie w miedzyczasie ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widze,że Don dziś jakiś niekumaty. Najwyraźniej nowy protokół z centrali xszrota jeszcze nie został przez niego przetworzony i wywala mu blue screeny przed oczami.

Na tym forum nikt w bitki nie gra poza Ukyo i Mendroliną(xD).Jest w PL forum backdash.pl gdzie są ogarnięci ludzie w tym temacie i grający na jedynej słusznej nadkonsoli playstation.

Beka to jest z tej popeliny KI, gdzie wyszukiwało ludzi po 5-10 minut + trzeba było być online o konkretnej porze żeby pograć z kimkolwiek w ten półprodukt.

:shotgun:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Pobieżnie przejrzałem te strony ale utwierdzcie mnie w przekonaniu - klapersy mają ruję bo samochodówka, która miała wyjść rok temu a wyszła w październiku, dostała patcha z pogodą która miała być na premierę? I to do tego stopnia że uczczą to kupnem season passa by zwiększyć ilość aut dostępnych w grze z porażającej ilości 50 sztuk?

Niestety jesteś w błędzie, efektów pogodowych w ogóle nie miało być, ale fani prosili, to powiedzieli, że będa, ale nie na premierę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

To ty mazzeo? Bo klapy dzisiaj wyglądają tak:

Opublikowano

Odpalam po 3 tygodniach Halo, patrzę - 1,5 GB patcha do ściągnięcia. Nie no, teraz to będzie działać. Ściągam patcha, kupuję zdrapkę (30 złotych za granie przez neta (*)). Odpalam i...

34L8IYs.jpg

i tak od 6 minut. W mordę je,bane kur,wyyyyyyyyyy. Można jeszcze kupić ps4 czy już za późno?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To ty mazzeo? Bo klapy dzisiaj wyglądają tak:

Gene Kelly

Data śmierci: 2 lutego 1996

Opublikowano

Niestety jesteś w błędzie, efektów pogodowych w ogóle nie miało być, ale fani prosili, to powiedzieli, że będa, ale nie na premierę.

jakie Evolution dobre :sir: skoro tak chętnie spełniają zachcianki fanów to chyba w takim razie wielu prosiło o niedziałający multiplayer.

Opublikowano

Odpalam po 3 tygodniach Halo, patrzę - 1,5 GB patcha do ściągnięcia. Nie no, teraz to będzie działać. Ściągam patcha, kupuję zdrapkę (30 złotych za granie przez neta (*)). Odpalam i...

34L8IYs.jpg

i tak od 6 minut. W mordę je,bane kur,wyyyyyyyyyy. Można jeszcze kupić ps4 czy już za późno?

Jaki masz NAT? Od poprzedniego patcha w matchmakingu mi dosc szybko znajduje mecze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.