Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Forza 5i Horizon dzieli graficznie przepaść minimum taka jak między resistance 1 a killzone 2, jeśli ktoś twierdzi inaczej jest  ślepy. Próby podważania tego przez bociarnie  są żałosne i budzą tylko uśmiech politowania. Tysiące osób na świecie się zachwyca i twierdzi że to najładniesza gra na next genach a wystarczy że jedna osoba od początku negatywnie nastawiona  napisze niepochlebną opinie to mamy radość u rencistów. Nigga please :yao:

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

koles nie ogral nawet jednego eventu przy zmiennej pogodzie, pojezdzil najwolniejszymi autami w grze, przed jej zakupem hejtowal kazdy screen z gry i co dziennie powtrzal ze nie kuma co sie ludzia w tej grze podoba i nagle ja kupuje bo liczy ze nagle na sile sie do niej przekona - no obiektywna opinia jak choooj, bomba prawdy nie ma co

ps. a moich bomb prawdy o spier.dolinie aka seria halo juz nie zacytowales :( :(

taki tutaj mamy klimat ;d  

Opublikowano

O 2 lub 3(sobotę) w nocy mieli zapowiedzieć tajny tytuł. Zapowiedzieli czy zapomnieli jak zawsze?

Edytowane przez scoobydoo

Opublikowano

O 2 lub 3(sobotę) w nocy mieli zapowiedzieć tajny tytuł. Zapowiedzieli czy zapomnieli jak zawsze?

kingKnightBeforeAfter.png

:reggie:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

ze 3h dzis w DriveClub, pozamiatane, zdecydowanie najladniejszy obecnie racer w jaki mozna zagrac

ciekawe czy CARS wersja PC przebije ten piekny pokaz jaki dzis dostalismy

nigdy jeszcze nie widzialem tak za(pipi)istego racera, dodatkowo ze sliska nawierchnia dostalismy dzis nowy model jazdy i wydluzone drogi hamowania, jest fun!

przy tym tytule Evolution pieknie pokazalo moc ukryta w PS4, jakiego to kompa by trzeba by udzwignal takie cos, juz sam NFS Rivals mial jakies wymagania, a tu grafika stoi dobrych kilka poziomow wyzej, gra wyglada lepiej niz na gifach! :D

teraz to mozna spokojnie mowic o fotorealizmie za szyba

ahcbuh.gif

mzeeim.gif

driveclub_20141208211z4kh2.jpg

fcUthgq.jpg

LtXa2Vb.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Zaczal padac deszcz i juz goty xd

Opublikowano

Dobrze mieć w domu next gena, a nie guwno rozmazane od microsyfu.

Zaczal padac deszcz i juz goty xd

GOTY to jest od czasu wprowadzenia wyzwań.
Opublikowano

Działające wyścigi to jedna z lepszych informacji w tym roku, szczerze mówiąc wątpiłem w dc i nawet dziś o tym pisałem, a tu taka bomba, cudownie.

giphy.gif

Po 2 miesiacach od premiery dali patcha z czescia tego co powinno byc w grze od poczatku, a klapy otwieraja szampany.

Kurfa, to chyba nawet waldek w koncu sie od tego odetnie, przeciez to jest taki selfownage, ze az zal jest na to patrzec.

Poza tym, wielki sukces! Gra z olbrzymim otwartym swiatem wyglada troche slabiej od korytarza.

SZOK!!!!

CW osiagnelo taki poziom absrakcji, ze juz mi sie totalnie odechcialo tu zagladac.

Najgorsze sa te randomy typu comsos czy fanek. 

Ja pyerdole, to ma chyba lacznie 11 lat.

Opublikowano

Słyszeliście? Od września, zapowiedziano 47 gier na PS4 i ŻADNA z nich nie została zapowiedziana na Xbone.

No cóż.

No to zerknijmy.

-Flockers (PS4/XB1 announced on 9/1)

-Super Mega Baseball (PS4/PS3 announced on 9/17)

-Nova-111 (PS4/Vita/XB1 announced on 9/19)

-Thomas Was Alone (PS4/XB1 announced 9/19)

-RIDE (PS4/XB1 announced on 9/19)

-LA Cops (PS4/XB1 announced on 9/20)

-Peggle 2 (PS4 announced 9/24, XB1 version already released)

-Shu ("Playstation Platforms and PC" announced 9/24)

-Moon Hunters (PC/PS4/Vita announced 9/25)

-OlliOlli2: Welcome to Olliwood (PS4/Vita announced 9/25)

-Whoa Dave! (PS4/Vita announced on 9/26)

-Viking Squad (PC/PS4 announced 9/26)

-Spelunky (PS4 port announced on 10/1)

-Fluster Cluck (PS4 announced on 10/1)

-Once Upon Light (PS4 announced on 10/9)

-Rebel Galaxy (PS4 announced on 10/17)

-Lost Sea (PS4 announced on 10/24)

-Costume Quest 2 (PS4/XB1/PS3 and more, announced 10/24)

-Battle Islands (PS4, announced and released 10/24)

-Lost Sea (PS4/XB1 announced 10/25)

-Slasher: Summer Camp Volume 1 (PS4/XB1 announced 10/31)

-Retro City Rampage: DX (PS4/Vita/PS3, announced 11/3)

-Terraria (PS4/XB1 port announced on 11/6)

-Jackbox Party Pack (PS4/XB1 announced on 11/7)

-Henka Twist Caper (PS4 announced 11/10)

-Y2K (PS4/Vita announced on 11/10)

-Armikrog (PS4 announced on 11/10)

-The Banner Saga (PS4 port announced on 11/10)

-Kyn (PS4 announced on 11/10)

-Toren (PS4 announced on 11/10)

-Roundabout (PS4/Vita announced on 11/11, already announced for XB1)

-Lost Orbit (PS4 announced on 11/11)

-Speakeasy (PS4 announced on 11/11)

-RELATIVITY (PS4 announced on 11/11)

-We Are Doomed (PS4/Vita/XB1 announced on 11/12)

-Gunsport (PS4/XB1 announced on 11/12)

-Tinertia (PS4 port announced on 11/13)

-Capsule Force (PS4 announced on 11/13)

-Klaus (PS4/Vita announced on 11/14)

-Grave (PS4 announced on 11/17, already announced for XB1)

-Gianna Sisters Director's Cut (PS4/XB1 announced on 11/17)

-Aqua Kitty (PS4/Vita announced on 11/18)

-Wander (PS4 announced on 11/19)

-Gunship X (PS4 announced on 11/19, originally announced for Vita)

-ROCKETSROCKETSROCKETS (PS4 announced on 11/20)

-Hatoful Boyfriend (PS4/Vita port announced on 11/24)

-Commander Cherry's Puzzled Journey (XB1/PS4 announced on 11/24)

-Ninja Pizza Girl (PS4 announced on 11/25)

-Close Castles (PS4 announced on 12/1, announced playable at PSX)

-Distance (PS4 port announced on 12/2, announced playable at PSX)

-Rocket League (PS4 announced on 12/2, announced playable at PSX)

-Miegakure (PS4 announced on 12/4, announced playable at PSX)

-Ultratron (PS4/XB1 announced on 12/4, announced playable at PSX)

-Blood Bowl 2 (PS4/XB1 announced on 12/4, announced playable at PSX)

-King's Quest (PS4/XB1, announced at PSX)

-Killing Floor 2 (port to PS4, announced at PSX)

-The Forest (port to PS4, announced at PSX)

-Darkest Dungeon (PS4, announced at PSX)

-Bastion (port to PS4, announced at PSX)

-Orcs Must Die: Unchained! (PS4, announced at PSX)

-Skytorn (PS4, announced at PSX)

-Shovel Knight (PS4/PS3/Vita, announced at PSX)

-Super Time Force Ultra (port to PS4, already released on XB1, announced at PSX)

-Wattam (PS4, announced at PSX)

-Enter the Gungeon (PS4, announced at PSX)

-What Remains of Edith Finch (PS4, announced at PSX)

next gen z gierkami wydanymi dawno na peceta i xboxa 360. No ale nie ma na łana, porażka microsoftu!

Opublikowano

Właśnie miałem to wklejać - gierki po dolcu z PC, ale Sony pany, mamy 47 gier, których nie ma na Xone!

Nieprawdopodobne, jak Sonyfragi łykają tego patcha i kupują season passy, bo dostali deszcz w grze, w której powinien on być na premierę. Niezależnie od tego, czy to ładnie wygląda czy nie, taka radość jest dla mnie nieuzasadniona, bo to jawne przyzwolenie na jeszcze większy posuw w dupsko.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ale Whoa Dave to ty szanuj!

Opublikowano

Może wyciągnijcie na chwilę głowy z dup i przeczytajcie o co chodzi - nie pisał tego fan PS, tylko indie developer i cały temat dotyczył właśnie gier indie. Warto poczytać jak zachłanność Spencera i kretyńskie klauzule M$ sprawiły, że Xbox has no games:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=947986

Jakoś gry za dolca na One wam nie przeszkadzają, no ale na forum poza musi być utrzymana, więc beka, bo przecież lepiej mieć mniejszy wybór, niż większy.

Opublikowano

2000 strona, pozdrawiam wszystkich, czuję się zaszczycony, że napisałem dwutysięczny komentarz. Cała moja ciężka praca i poświęcenie opłaciło się. Napisać ten komentarz było moim marzeniem od wielu lat, i chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w drodze do osiągnięcia tego celu. Przede wszystkim chciałbym podziękować Bogu za danie mi tej szansy. Następnie chciałbym podziękować moim rodzicom. Chcę podziękować także mojemu kotu Burkowi. Następnie chciałbym podziękować wiewiórce, która żyje na moim podwórku za wspinanie się na drzewa, ponieważ daje mi natchnienie, że muszę przez cały dzień pracować. Jest to szczególny moment w moim życiu i chciałbym podziękować wszystkim moim niewymienionym tutaj przyjaciołom oraz rodzinie, która pomogła mi w tej drodze. To jest moment którego nigdy nie zapomnę. Chciałbym podziękować facebookowi, mojemu światłu w pokoju bo bez niej nie byłbym w stanie zobaczyć klawiaturę. Dziękuję także internetowi za poinformowanie mnie o Facebooku, na koniec chciałbym podziękować wszystkim ludziom którzy, znaleźli czas, aby to przeczytać. Nie mogę wyrazić się, jak wielka jest to dla mnie sprawa. Starałem się napisać dwutysięczny komentarz w przez lata, ale nie było to możliwe, do tego wspaniałego dnia. Mam nadzieję, że moje szczęście będzie przy mnie nadal. Jeśli pytasz mnie, jak to zrobiłem to powiem, możesz osiągnąć wszystko do czego dążycie. Wszystkim którzy czytają ten komentarz, chciałbym powiedzieć im, aby realizowali swoje marzenia. Dziękuję wszystkim.

o nie, 2001...  spóźniłem sie :frog:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

2000 strona, pozdrawiam wszystkich, czuję się zaszczycony

Kto mu powie?

Opublikowano

No i na ch.uj wam ten większy wybór jak nie korzystacie nawet z tego? O istnieniu kolejnego indiepierda dowiadujecie się z rozpiski miesięcznej PS Plusa. Zupełnie jak blaszane rycerzyki, które wrzucą gierkę do koszyka jak będzie na promocji po 99 centów. No ale na forum poza musi być utrzymana, więc beka, bo przecież nie ma gierki na xboxie.

Opublikowano

Dam Ci plusa mersi za spóźnienie jako nagroda pocieszenia. :frog:

Opublikowano

Może wyciągnijcie na chwilę głowy z dup i przeczytajcie o co chodzi - nie pisał tego fan PS, tylko indie developer i cały temat dotyczył właśnie gier indie. Warto poczytać jak zachłanność Spencera i kretyńskie klauzule M$ sprawiły, że Xbox has no games:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=947986

Jakoś gry za dolca na One wam nie przeszkadzają, no ale na forum poza musi być utrzymana, więc beka, bo przecież lepiej mieć mniejszy wybór, niż większy.

Pewnie, od zawsze marzyłem, by kupić sprzęt za 2k i grać w indie gierki z PC. Kurde! Że ktoś dopiero teraz na to wpadł.

Dobra, to ja lecę po PS4.

btw. zachłanność Spencera? Spencer właśnie otworzył się na gierki indie, jeszcze zanim on doszedł do władzy, to Microsoft miał idiotyczną politykę z indykami.

Opublikowano

Strona 2001 to nie moze zabraknąć GameCube-Console.png

oraz

2419865-xbox_console_set.png

Opublikowano

kingKnightBeforeAfter.png

:reggie:

Ale że co? PS4 nie jest w stanie uciągniąć sprite'u po lewej i musieli uprościć?

Ale Whoa Dave to ty szanuj!

Gratulacje z 40000 post w temacie na 2000 stronie! Jak się z tym czujesz?

Opublikowano

Ogrywam właśnie Super Mario 3D World i nie mogę wyjść z podziwu jak to pięknie się prezentuje i jakie pokłady miodu wylewają się z tej produkcji, grywalnościowe cudo ... a ci się jarają deszczem. Smutne jest życie klapa.

Opublikowano

2000 strona, pozdrawiam wszystkich, czuję się zaszczycony, że napisałem dwutysięczny komentarz. Cała moja ciężka praca i poświęcenie opłaciło się. Napisać ten komentarz było moim marzeniem od wielu lat, i chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w drodze do osiągnięcia tego celu. Przede wszystkim chciałbym podziękować Bogu za danie mi tej szansy. Następnie chciałbym podziękować moim rodzicom. Chcę podziękować także mojemu kotu Burkowi. Następnie chciałbym podziękować wiewiórce, która żyje na moim podwórku za wspinanie się na drzewa, ponieważ daje mi natchnienie, że muszę przez cały dzień pracować. Jest to szczególny moment w moim życiu i chciałbym podziękować wszystkim moim niewymienionym tutaj przyjaciołom oraz rodzinie, która pomogła mi w tej drodze. To jest moment którego nigdy nie zapomnę. Chciałbym podziękować facebookowi, mojemu światłu w pokoju bo bez niej nie byłbym w stanie zobaczyć klawiaturę. Dziękuję także internetowi za poinformowanie mnie o Facebooku, na koniec chciałbym podziękować wszystkim ludziom którzy, znaleźli czas, aby to przeczytać. Nie mogę wyrazić się, jak wielka jest to dla mnie sprawa. Starałem się napisać dwutysięczny komentarz w przez lata, ale nie było to możliwe, do tego wspaniałego dnia. Mam nadzieję, że moje szczęście będzie przy mnie nadal. Jeśli pytasz mnie, jak to zrobiłem to powiem, możesz osiągnąć wszystko do czego dążycie. Wszystkim którzy czytają ten komentarz, chciałbym powiedzieć im, aby realizowali swoje marzenia. Dziękuję wszystkim.

o nie, 2001...  spóźniłem sie :frog:

Hahah, a tyle sie chlopak naprodukowal. :obama:

Niestety przesadziles w druga strone i jednolinijkowce cie przegonily, zlota zasada CW, jesli nie masz w nicku Mendrek, nie oplaca sie klepac dluzszych postow xD

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.