Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tęsknicie za Bluberem? Jak tak. Czasem sypnął dobrym tekstem, ostatnio np: "na youtube to ciebie zrobili" :)

Co do Burnouta to narobiliście mi ogromnego smaka na dwójkę, chyba zaraz zamówię na Allegro. Pamiętam że Juiced też był spoko.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mnie flejmu jest bez niego, ale spokojnie wróci

Opublikowano

A co mu się stało? Za co poleciał?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ah te miodne arcadòwki od EA Sport BIG! Shox, nba street. Ze też amerykańce uśmiercili takie serie z ps2...

Nie zapominajmy o ich najlepszym dokonaniu czyli SSX 3 i nieco mniej uznane, ale z megatoną klimatem SSX On Tour. Konsolowy feeling is over 9000.

SSX z 2012, to już nie to samo.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dla mnie to biznes i bardzo fajnie, że Sony i Microsoft starają się o tytuły na wyłączność dla swoich platform. Kiedyś takie akcje były na porządku dziennym.

Opublikowano

Gry, które zawsze były grami multiplatformowymi, powinny takimi zostać, tomb raider, street fighter, to sa bardzo mocne marki, a cierpią głównie gracze.

Oba tytuły mnie mało co obchodzą i tak, więc sytuacja i tak mnie nie dotyczy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ah te miodne arcadòwki od EA Sport BIG! Shox, nba street. Ze też amerykańce uśmiercili takie serie z ps2...

Nie zapominajmy o ich najlepszym dokonaniu czyli SSX 3 i nieco mniej uznane, ale z megatoną klimatem SSX On Tour. Konsolowy feeling is over 9000.

SSX z 2012, to już nie to samo.

Opublikowano

Zawsze wolałem deskę pod każdą postacią, niż jazdę dawcą nerek, choćby nawet w gierce.

Opublikowano

Mnie sprawa z TR bardzo dotyczy, uwielbiam przygody Lary i chciałbym zagrać na PlayStation. Exom mówię głośne tak, ale robionym od podstaw. Przypadek multiplatformowego TR to potężna żenada. Mam taki szalony plan na wypadek gdyby to był stały ex. Kupię używanego szrota, będę grał w grę, a następnie gierkę sprzedam, a na szrota nasikam, potrzaskam siekierką i podpalę. Nagram wszystko i puszczę na forumku. Może wpadnie jakieś plusiwo od innych PlayHardcorów :)

Opublikowano

Gry, które zawsze były grami multiplatformowymi, powinny takimi zostać, tomb raider, street fighter, to sa bardzo mocne marki, a cierpią głównie gracze.

Oba tytuły mnie mało co obchodzą i tak, więc sytuacja i tak mnie nie dotyczy.

Zgadzam sie, to juz przesada z tym podkupowaniem marek zamiast inwestycji we własne :/ na szczęście tym razem jest dla mnie ok, bo w tr chętnie zagram, a sf5 mnie średnio interesuje, ale jakby było na odwrót to bym się ostro w(pipi)il.

Jak myślicie, ms postanowił dopłacić do całkowitej wylacznosci po akcji z sf5?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

wg mnie bardzo mozliwe

ja tez jesli oba tytuly to beda pernamentne exy wole tr niz sf5

Opublikowano

Najlepsze jest to, że większość turnieju w USA w SF odbywały się ponoć głównie na xboxie, przecież to jeden wielki fak w ich stronę.

Opublikowano

ciekawe czy driveclub jednak w tym plusie bedzie, spzedaz w sklepach internetowych po wczoraj wystrzelila, ludzie na forach zachwyceni, nie na reke by nagle oglaszac ze jednak dajemy wersje ps plus :P

Opublikowano

Dobre bijatyki, w tym także 2D dla mnie zaczęły się i jednocześnie skończyły na Dreamcaście(poza kilkoma wyjątkami). Teraz to już tylko Meh. W zasadzie od czasów PS2 żadna mnie nie wyciągnęła, dlatego SF V dla mnie też jest MEH, pomijając przyjętą przeze mnie opcję 'polityczną' w tym temacie. A TR - ex czy nie ex z chęcią się ogra.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Gadajcie co chcecie, ale jesli faktycznie Spencer postanowil doplacic do TRa ze wzgledu na SF5 to z jego strony swietny gest w strone fanow xboksa, a cala wina za to lezy po stronie Sony.

Spencer chcial TR tylko na swieta zeby miec czym walczyć z Uncharted, a po faku od Sony w formie calkowitej wylacznosci multiplatformowego SF postanowil wyrownac rachunki, zeby nie wyjść na skapca.

Opublikowano

ciekawe czy driveclub jednak w tym plusie bedzie, spzedaz w sklepach internetowych po wczoraj wystrzelila, ludzie na forach zachwyceni, nie na reke by nagle oglaszac ze jednak dajemy wersje ps plus :P

Ale to jedna z największych wtop Sony, na poziomie The Last Guardian, obiecać gierkę w plusie i wykręcać się serwerami...

Jak tego nie dadzą ostatecznie to będzie fail.

Chyba że dadzą gdzieś za rok, jak już nikogo to nie będzie obchodzić.

Opublikowano

wg mnie bardzo mozliwe

ja tez jesli oba tytuly to beda pernamentne exy wole tr niz sf5

Spencer już parę miesięcy temu mówił, że MS jest wydawcą TR.

Internet ma krótką pamięć :P

Opublikowano

Z dwojga złego też bym wolał tr chociaż ta nowa część była średnia, no ale bitki to już w ogóle mam w chuyu.

Opublikowano

Gadajcie co chcecie, ale jesli faktycznie Spencer postanowil doplacic do TRa ze wzgledu na SF5 to z jego strony swietny gest w strone fanow xboksa, a cala wina za to lezy po stronie Sony.

Spencer chcial TR tylko na swieta zeby miec czym walczyć z Uncharted, a po faku od Sony w formie calkowitej wylacznosci multiplatformowego SF postanowil wyrownac rachunki, zeby nie wyjść na skapca.

Najlepsze jest to, że większość turnieju w USA w SF odbywały się ponoć głównie na xboxie, przecież to jeden wielki fak w ich stronę.

SFIV chodził lepiej na X360, to i turnieje były grane na X360. Poza tym masa posiadaczy X360 siedzi teraz na PS4.

Opublikowano

Poza tym masa posiadaczy X360 siedzi teraz na PS4.

A to zdrajcy! Na pohybel z nimi!

Opublikowano

A bierzcie sobie tego tomb raidera. Poprzednia część to dla mnie 7/10,bo twórcy nie wiedzieli,czy chcą kopie uncharted,czy tomb raidera.

SF5 za Tomb Raidera to świetny deal,bo po cholere klapkom kolejna kopia uncharted.

Opublikowano

Lem argumentacja w stylu klapow, minus i filmik z yt albo gif.

A jakiej argumentacji oczekujesz na swoją głupotę? Wina Sony, bo po miesiącach beztroskiego hasania m$ (Dead Rising 3, Titanfall, Tomb Raider) załatwili coś dla siebie? :facepalmz: Spencer biegnący do S-E z walizką pieniędzy w odwecie? :facepalmz: Korporacyjny biznes na najwyższym szczeblu jak mafijne porachunki? :facepalmz: Skomentowałem te bzdury w najlepszy możliwy sposób.

Opublikowano

A bierzcie sobie tego tomb raidera. Poprzednia część to dla mnie 7/10,bo twórcy nie wiedzieli,czy chcą kopie uncharted,czy tomb raidera.

SF5 za Tomb Raidera to świetny deal,bo po cholere klapkom kolejna kopia uncharted.

Uncharted przejdą raz w daj im Boże jak najwięcej godzin i znowu będzie pusto, mroźno i tylko deszcz pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.