Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Możesz sobie zaklinac do czasu premiery, ta część Tomb Raidera nie pojawi się na PlayStation.

Jakim wspaniałym roku dla PC? Który z posiadaczy PS4/Xone gra tu na PC?

W sumie klapy to pewno wszystkie...

Ja sobie grałem w odpady z xboxa,ale zatokę zamknęli :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

IMO tomb raider trafi w koncu na Playstation

Xboty nie warto kruszyc kopii, w obronie tej gry, lepiej

wrocmy do starej spojnej strategii czyli " uncharted to kapiszony i seria dla januszy" a TR jako jej klon to takie samo (pipi) obesrane

Edytowane przez asax

Opublikowano

Następny gwiazdka.  Ląduje pod choinką Oner z nowym Tomb Riderem i Ori w pakiecie. To będą dobre święta.

No i wiadomo choinka, śnieg, kakałko i bajecznie kolorowa platformóweczka, hmmmmmmmm...

A kocyk? Jak kakałko to musi być kocyk :frog:

Opublikowano

Kocyk nie potrzebny bo jako baron mam kominek i jest baaaaardzo ciepło, nawet w mroźne zimy !!!!!!! :banderas:

Opublikowano

Następny gwiazdka.  Ląduje pod choinką Oner z nowym Tomb Riderem i Ori w pakiecie. To będą dobre święta.

No i wiadomo choinka, śnieg, kakałko i bajecznie kolorowa platformóweczka, hmmmmmmmm...

Ale tak szczerze to ten zestaw ma jedną, krytyczną wadę / minus / rysę / g.ówno obsrane!

Opublikowano

Jakim wspaniałym roku dla PC? Który z posiadaczy PS4/Xone gra tu na PC?

W sumie klapy to pewno wszystkie...

Ale czego wyznacznikiem ma być konsolowe forum jeśli chodzi o PC ? :D

Duużo dobrych gier przez ten rok wyszło, esport znów nabrał rozpędu, stadiony się wypełniają na niemal każdym dużym evencie, turnieje emituje Polsat, producenci sprzętu pisali, że sprzedaż podzespołów w tym roku znacząco wzrosła względem lat poprzednich.

2014 to udany rok dla PC. 2015 zapowiada się jeszcze lepiej jeśli chodzi o gry. W dodatku nadchodzi Source 2 a wszyscy wiemy co to może oznaczać :newell:

Myślałem, że trochę mniej zaślepiony jesteś Macio ale jak widać klapki zostały na swoim miejscu.

Edit: swoją drogą, ładne przeinaczanie w głowach ofensywnie nastawionych konsolobetonów. Nigdzie nie użyłem słowa "wspaniały" więc skąd się to wam wzięło?

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Kocyk nie potrzebny bo jako baron mam kominek i jest baaaaardzo ciepło, nawet w mroźne zimy !!!!!!! :banderas:

Wlasnie sie zastanawiam od jakiegos czasu nad kominkiem. Serio daje dobre ciepło? Mój gejmingowy pokój ma ten problem z zimnem :(

Opublikowano

Czekam na Project Cars i sporadycznie uzywalem ja z GT5 (przesiadka z G27)

:/

Nie chce zagladać nikomu do portfela ale marnuje się u ciebie ta kierownica na takich gierkach, serio :P

Opublikowano

Wlasnie sie zastanawiam od jakiegos czasu nad kominkiem. Serio daje dobre ciepło? Mój gejmingowy pokój ma ten problem z zimnem :(

Daje, oj daje bardzo duże ciepło, jak napalę 4 h to przez 12-16 h na otwartej pow. ok 60 m kw. w ogóle ogrzewanie się nie włącza. Podczas palenia i ok 3 h po to jak nie otworzę okna to mogę w gaciach i tshircie chodzić, jest tak ciepło.

Ogólnie piękny umilacz grania, no i naprawdę nie trzeba kocyka, a kakałko można zimne pić!

BARDZO POLECAM

Opublikowano

Adi, ja to wszystko widzę, bo mam styczność z tym rynkiem, ale w CW na tym forum PC ma znaczenie tylko jako ewentualny dodatek do PS4 w argumentacji klapow i do tego się odnoszę.

Opublikowano

Ooo, to dobra długość. U kumpla za szybko znow wraca chłód.

No granie przy kominku w Zeldę to jedno z moich nerdowych marzeń... :3

Opublikowano

Maciomaniak

Tomb Raider cos czuje ze wyjdzie tez na PS4, ja wiem ze mówisz ze nie wyjdzie, ale mam wrażenie ze to bardziej twoja wiara w to niz za tym stojące argumenty.

Opublikowano

Ooo, to dobra długość. U kumpla za szybko znow wraca chłód.

No granie przy kominku w Zeldę to jedno z moich nerdowych marzeń... :3

Kończąc OT zależy to bardzo od rodzaju instalacji, wkładu kominkowego, ocieplenia domu (czy trzyma ciepło) i rodzaju drewna. Po szczegóły zapraszam na priv, bo 3 lata temu mocno ten temat przerobiłem, przed wyborem ogrzewania do domu.

Ja uwielbiam grać przy kominku we wszystko od konsoli po plasznówki ale fakt kolorowe gierki najlepiej z płomienami korelują hmmmmmm

Opublikowano

WiiU>>>>>>>>>>>>>PS4>>> PC >>>>>>> gó.wno obe.srane >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> XBone

problem?

Fix'd

@fixed

Opublikowano

Maciomaniak

Tomb Raider cos czuje ze wyjdzie tez na PS4, ja wiem ze mówisz ze nie wyjdzie, ale mam wrażenie ze to bardziej twoja wiara w to niz za tym stojące argumenty.

Czy ktoras z tych gier wyszła lub ma wyjść na PS4?

Dead Rising 3, Ryse, Titanfall, Sunset Overdrive? Nie.

Z tą częścią Tomb Raidera będzie dokładnie to samo ;) kolejna zapewne już wyjdzie na PS4, tak samo jak Titanfall 2, jeżeli Microsoft sie nie zabezpieczyl.

Opublikowano

Maciomaniak

Czy ktoras z tych gier wyszła lub ma wyjść na PS4?

Dead Rising 3, Ryse, Titanfall, Sunset Overdrive? Nie.

Z tą częścią Tomb Raidera będzie dokładnie to samo ;) kolejna zapewne już wyjdzie na PS4, tak samo jak Titanfall 2, jeżeli Microsoft sie nie zabezpieczyl.

Przy DR3, Ryse, Titanfall i SO mówili: Nie, ch.uj w du.pe klapom, nie dostaniecie.

Przy Tomb Raiderze mówią: ps4 nie dostanie tomb raidera w 2015 roku, zależy nam na współpracy z MS w okresie świat 2015.

Opublikowano

Tomb raider na ps4 to pewniak tyle że nie w 2015 roku. Square wiedziało że w 2015 roku i tak wszyscy na ps4 kupią zamiast Tomb Raidera kupią Uncharted więc dogadało się z microsoftem który nie ma takiego tytuły na xboxie, w sprawie czasowej ekskluzywności. 

Opublikowano

Ja mam na celowniku w przyszlym roku: Ori, Forza 6, Quantum Break, Halo 5 i TR2.

Wychodzi jeszcze screamride, fable legends i nowy crackdown, ale te gry sa wieksza niewiadoma.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

nic nie wychodzi, po bombach prawdy jakie spadly na botow po PSE, MS zdecydowal sie sprzedac marke xbox i nie bedzie juz nigdy zadnych gier

tylko playstation

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jakie naprawdę dobre gry wychodzą na xone w przyszłym roku? Serio pytam.

Dla Ciebie zadna.

Opublikowano

Jakie naprawdę dobre gry wychodzą na xone w przyszłym roku? Serio pytam.

Z ciekawszych to QB, ale moze to odlecieć na 2016 rok, kolejna Forza, ciekawe czy z pogoda i cyklem dnia i nocy i tyle.

A jeszcze Halo 5, to moze być system seller

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.