Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja w ogole zglaszam postulat, ze od dzisiaj w kazdej grze musi byc deszcz i musza byc wilgotne powierzchnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja w ogole zglaszam postulat, ze od dzisiaj w kazdej grze musi byc deszcz i musza byc wilgotne powierzchnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta a potem 7.8 od IGN too much water.

Opublikowano

gdzie mazzeo? załamał się po bombach od Sony z ostatniego weekendu?

Opublikowano

szpagaty obiejetnie z jakiego obozu sa passe

Opublikowano

PS3 - czyli najlepsza konsola poprzedniej generacji, gorsze bebechy, gorsze multiplatformy, ale najlepsze EXy i o to przeciez chodzi.

Siarczysta bomba prawdy w oczy zielonokrwistych. :daddy:

Widać że choć błądzisz teraz zieloną doliną, Twą rodowitą Ojczyzną na zawsze pozostanie Królestwo Niebieskie. :banderas:

Tak samo będzie pod koniec VIII generacji. nod.gif

Opublikowano

Ustalmy sobie parę faktów

Fizyka gry

Forza>reszta

Arcadówka

DriveClub > PGR 3/4 > Forza Horizon > Burnout Paradise > Forza Horizon 2

Grafika

DriveClub > Forza Horizon 2 > Gran Turismo 6 > Forza 5 > Forza 4

Deszcz

DriveClub > wszystko co wyszło na dowolne urządzenie służące do grania, wliczając nadchodzące tytuły pomijając te o których jeszcze nic nie wiadomo.

Opublikowano

Ustalmy sobie parę faktów

Fizyka gry

Forza>reszta

Arcadówka

DriveClub > PGR 3/4 > Forza Horizon > Burnout Paradise > Forza Horizon 2

Grafika

DriveClub > Forza Horizon 2 > Gran Turismo 6 > Forza 5 > Forza 4

Deszcz

DriveClub > wszystko co wyszło na dowolne urządzenie służące do grania, wliczając nadchodzące tytuły pomijając te o których jeszcze nic nie wiadomo.

OCENY

Forza >>> GUWNO OBESZCZANE >>> DriveCRAP

Opublikowano

Faktycznie...

140px-N64-Expansion-Pak.jpg

Ale to tylko jeden z miliarda pomysłów N. :reggie:

może wymyślą coś podobnego do xbona i gry przestaną wyglądać jak guwna obesrane rozmazane

Edytowane przez mersi

Opublikowano

nawet wiem gdzie bedzie slot na te rozszerzenie....

dupa.jpg

Opublikowano

Wcale bym się nie obraził, gdyby MS wypuścił mocniejszą wersje xbone, która funkcjonowałaby równolegle do wersji standardowej

Opublikowano

dla mnie to byłby jak kop w dupę dla frajerów, którzy wyłożyli wcześniej więcej za gorszą wersję sprzętu. ten nr by im nie przeszedł.

Opublikowano

nie ma szans na to, obecnie roznice w mocy na korzysc ps4 w wielu przypadkach niweluje zmniejszenie rozdzielczosci lub parrity wydawcow, nawet jak jakies studia lub te zdolniejsze z wewn od sony wyciagna cos znaczaco ladniejszego to nie beda to jakies super czeste przypadki, do tego w odbiorze grafiki duzo robi artdesign, a konsole az takiej roznicy nie maja w bebecach by faktycznie zaczely lawinowo powstawac gry, ktore laik by rozroznil, ktora z jakiego sprzetu

Opublikowano

Właśnie, i dlatego jesteśmy my i ten temat, by tym laikom tłumaczyć co jest lepszym wyborem i dlaczego Playstation ;)

Opublikowano

Ten deszcz, ta prędkośc, ta rywalizacja pomiędzy formuowymi klubami :banderas:

Opublikowano

te +200km/h na mokrym łuku i jak po szynach :yao:

Opublikowano

M$ z grubej rury ujawnia pierwszą grę na luty w GwG. Siarczysta "indykobąba" 

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

deszcz w driveclubie>>>>>>>>deszcz w realu - takie sa fakty

15376266143_935b9bf79a_o.jpg

15995432262_8188c52670_o.jpg

15808480868_e7fb4e54cd_o.jpg

Opublikowano

dla mnie to byłby jak kop w dupę dla frajerów, którzy wyłożyli wcześniej więcej za gorszą wersję sprzętu. ten nr by im nie przeszedł.

Biznes to biznes, sentymenty tylko na forum. Trudno przewidzieć reakcję mas, skoro rzucają się na mocniejszy sprzęt jak pies na szynkę i argument jednak mocniejszej biblioteki exów na XO nie ma żadnego znaczenia, więc czy typ, który nie kupił XO będzie miał za złe, że M$ wypuści mocniejszą konsolę? Patrząc w miarę obiektywnie, PS4 tylko w jednym elemencie wyprzedza XO a w kilku innych mu ustępuje. Nawet spora część z tych paru osób, które kupiły XO skusiłaby się na X2 (może to nie taka religia, jak w przypadku klapków, ale jednak). O takim wariancie gdzieś tam się mówi w kuluarach i jestem pewien, że M$ rozważa taką opcję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.