Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

CW off

Na PS4 też jest możliwość 'minimalizowania' gry i np. włączenia jakieś aplikacji mając ciągle w tle włączoną grę?

CW on

Tak, w miedzy czasie nawet mozesz wbic sie do kumpla na share play i zobaczyc jakas nowaosc, pyknac z nim we dwoch, albo calkowicie przejac pada i w kazdym momencie wrocic do rozgrywki.

hehe, zartownisiu, galganku, niby jak to zrobisz jak ci padzik padnie w miedzyczasie, he?

Oj trolliku ty!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobre cw dzisiaj. Dowiedziałem się że horizon 2 to prawdziwy symulator. Rozumiem że można się skompromitowac czasem ale są pewne granice xdddd. Off. Im bliżej premiery order, tym gra zapowiada się coraz gorzej, a jeszcze niedawno bardzo chciałem ją mieć.

Up. Padzik naladuje się szybciej niż ściągnie patch do kolekcji makłowicza xd

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

To już wiem dlaczego w Metro Redux dali możliwość ustawienia intensywności wibracji w padzie.

Przy ustawionym na max dualkrok4 pewnie z 3h podziała.

Opublikowano

Dobre cw dzisiaj. Dowiedziałem się że horizon 2 to prawdziwy symulator. Rozumiem że można się skompromitowac czasem ale są pewne granice xdddd. Off. Im bliżej premiery order, tym gra zapowiada się coraz gorzej, a jeszcze niedawno bardzo chciałem ją mieć.

Jaki poziom angielskiego w 4 klasie? Cosmos, jestes na celowniku :)

Gamesradar:

By taking advantage of these options, you can transform Horizon 2 from a simple arcade racer to a much more in depth simulation. 
Opublikowano

Nie wiem czy było bo ogólnie mam już wyje.bane w CW, ale przekazuję wiadomość:

Ru5ECrM.jpg

bla bla, logiczne argumenty, wymaganie czegoś od gameplayu

poyebało? Grafika jest osom ponad miarę, gra jest tylko na plejstejszon, czego jeszcze więcej trzeba, żeby było 10/10 i PC-towe PS-owe zakute łby miały pełne pory z wrażenia?

Opublikowano

Jaki poziom angielskiego w 4 klasie? Cosmos, jestes na celowniku :)

Gamesradar:

By taking advantage of these options, you can transform Horizon 2 from a simple arcade racer to a much more in depth simulation.

Tam jest napisane, gra moze przejść sie sama albo mozesz mieć nad nią kontrole.
Opublikowano

niestety exact, nie moge przepuscic cie do nastepnej klasy.

Siadaj, 1.

Opublikowano

Najpierw Jerome mnie straszy że jestem natepny teraz Ty że jestem na celowniku. Poszedł raport za terroryzm. Grałem jak jeszcze większości botów na świecie mie było.

Opublikowano

Czyżby wiadomość od Mazzeo albo lucka1939?Agresywny ton wypowiedzi pasuje do obu tych wątpliwej jakości botów.

Opublikowano

Najpierw Jerome mnie straszy że jestem natepny teraz Ty że jestem na celowniku. Poszedł raport za terroryzm. Grałem jak jeszcze większości botów na świecie mie było.

Wow, zerome nie jest jednak taki glupi.

Opublikowano

Jak tam soban?

Co teraz? Atari Lynx?

Opublikowano

Wyśmienicie. Metroid prime na gacku aktualnie. U ciebie nadal stara bieda i zakrzywianie rzeczywistości na szrocie ?

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Napisalem do exacta PW, bo chcialem wymienic sie spostrzezeniami na temat forzy i dc bez trollingu, a on mi na to:

nie przeszkadzaj!!!!!!!!!!!!!!11111111111 przegladam na swojej ps4 internetshlouldbeillegal.com

:reggie:

Opublikowano

chyba czezky dał passy do swojego konta bluberowi

Opublikowano

Ru5ECrM.jpg

"Niebieskie (pipi)" - czyli wyższa kultura konsolowości w pigułce :reggie:

To jest przypadek, że wśród botów panuje taki chamstwo, nienawiść i agresja? Nie sądzę, zważając jakie guwno rozmazane wydał microsyf. Niektórym jak widać mocno to się odbiło na psychice. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To jest przypadek, że wśród botów panuje taki chamstwo, nienawiść i agresja? Nie sądzę, zważając jakie guwno rozmazane wydał microsyf. Niektórym jak widać mocno to się odbiło na psychice. :kaz:

d2c7fvvobx2k.jpg

Opublikowano

Też tak macie, że wśród znajomych nagle ludzie, których nigdy byście o granie na kąsoli nie posądzili zaczynają kupować PS4?

Opublikowano

Też tak macie, że wśród znajomych nagle ludzie, których nigdy byście o granie na kąsoli nie posądzili zaczynają kupować PS4?

Kiedys jak gadalem z kumplem i powiedzialem ze mam Xboxa to on odparl ze z konsol wolal by PS4.

-dlaczego Ps4?

-nie wiem

-jakie gry sa na ps4 ktore cie interesuja?

-nie wiem

#4theplayers

Opublikowano

Najlepszy był ten co kupił PS4, bo słyszał że fajny, modny gadżet, a chłop po 40stce.

Jak wpadłem do niego z bratem, to widzę, PS4 pod TV. No to pytam, od kiedy gra i w co.

A on, że kupił, pobawił się chwilę, ale grać nie umie, to stoi, a wziął bo teraz wszyscy mają O_o

btw. podobno w listopadzie w USA zeszło 1,21 mln Xone i ~800k PS4. Co za liczby.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Najlepszy był ten co kupił PS4, bo słyszał że fajny, modny gadżet, a chłop po 40stce.

Jak wpadłem do niego z bratem, to widzę, PS4 pod TV. No to pytam, od kiedy gra i w co.

A on, że kupił, pobawił się chwilę, ale grać nie umie, to stoi, a wziął bo teraz wszyscy mają O_o

Nie wiedzialem ze znasz sie tak blisko z Yetim?

Opublikowano

dla mnie to byłby jak kop w dupę dla frajerów, którzy wyłożyli wcześniej więcej za gorszą wersję sprzętu. ten nr by im nie przeszedł.

Biznes to biznes, sentymenty tylko na forum. Trudno przewidzieć reakcję mas, skoro rzucają się na mocniejszy sprzęt jak pies na szynkę i argument jednak mocniejszej biblioteki exów na XO nie ma żadnego znaczenia, więc czy typ, który nie kupił XO będzie miał za złe, że M$ wypuści mocniejszą konsolę? Patrząc w miarę obiektywnie, PS4 tylko w jednym elemencie wyprzedza XO a w kilku innych mu ustępuje. Nawet spora część z tych paru osób, które kupiły XO skusiłaby się na X2 (może to nie taka religia, jak w przypadku klapków, ale jednak). O takim wariancie gdzieś tam się mówi w kuluarach i jestem pewien, że M$ rozważa taką opcję.

Jeśli Micro zechciałby powziąć taką decyzję, nawet po konsultacjach ze swoimi użytkownikami, narobiłby sobie sporo wrogów wśród sporej rzeszy hardkorowych graczy, pamiętających jeszcze czasy sprzed ery VI generacji. No ale kto wie, może za 15 lat, wśród nowych pokoleń graczy będzie to normal...

Na chwilę obecną ludzie kupują ps4 ze względu na lepiej wyglądające platformy. Nie exy. Coraz częściej robi się tutaj jakiś super deal z exów bonera, tymczasem żaden z nich nie jest jakimś system sellerem (ktoś z was kupowałby ps4 dla SO?). No chyba że dla fanów marki Forza. W sumie to mam tego lekką bekę, bo w dorobku 360-tki były znacznie lepsze tytuły, ale to multiplatformy działały lepiej, więc to one były gwoździem tematu. Ciekawa zmiana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.