Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na ps4 to demko jest za friko, czy skoro to taki luksus za 5 eurosów nie ma go w ogóle?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Demo gry za 20zl. O ku.rwa xD

Opublikowano

http://www.polygon.com/2014/7/4/5870363/xbox-one-ea-charges-for-fifa-14-ea-sports-ufc-demos-error

Xbox One users are getting charged for free FIFA 14 and EA Sports UFC demos due to system error

Co kur..a ? XDD

Myslalem ze trollujecie. System Error, jasne, pewnie robia badanie gruntu. Bylbym w stanie uwierzyc gdyby mieli placic jak za pelna wersje a nie 5$.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No ale jezeli to nie sa pracownice wybranych firm, to nawet z uroda wypromowanie swoich kanalow bylo mega ciezka praca, a niektorzy tutaj zachowuja sie tak, jakby wystarczyly cycki i ladna buzia by zarabiac kokosy na subach i reklamach.

To tylko kwestia tego ilu nerdów to ogląda. Zarabiasz na oglądalności + bonusy od oglądających. Np. Jessica Nigri, ta najbardziej znana cosplayerka, non toper odbiera przesyłki z prezentami, część pewnie idzie do drugiego obiegu.

Beka z klapów co myślą, że demo faktycznie miało być płatne.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

a jak mistrz kojima wydaje demko w pudełku za 159zł w dniu premiery lub gran turismo prologi z kilkoma furami i trasami to juz nie płatne demko. fuck logic. prawda jest taka ze oba zachowania są ultra (pipi)owe i przez takie akcje zdecydowanie olewam danego producenta (hi ea!) to chociaż m$ daje pieniążki na demko :P

Opublikowano

Orzeszek, demo GT Prologu wyniosło swego czasu więcej niż cała Forza 5

Opublikowano

Do bylo jeszcze demo do prologu?

Ostro.

Opublikowano

no ale chodzi o fakt ćwiartowania gry i sprzedawanie wersji demo za hajs, mały czy duży. dla mnie to brak szacunku dla konsumenta. tak samo jak dlc d1 i wyrznięte watki i dane jako dlc (hi mass effect 3)

Opublikowano

Nareszcie zrozumiałem czemu nowego XBOX'a nie nazwali 720....to by było zbyt mocne wystarczy, że gry tyle wyciągają.

Opublikowano

No ale jezeli to nie sa pracownice wybranych firm, to nawet z uroda wypromowanie swoich kanalow bylo mega ciezka praca, a niektorzy tutaj zachowuja sie tak, jakby wystarczyly cycki i ladna buzia by zarabiac kokosy na subach i reklamach.

no bo wystarczą, lol

Opublikowano

no bo wystarczą, lol

Dokładnie. Ostatnio wszedłem na stream jakiejś klientki, a tam tabelka Top Donators: 1. 23,000$, 2. 18,000$ i tak do 10. Cyrk. Jak będę miał córkę to na pewno będzie streamować.

Opublikowano

To już nie czasy, gdy gracze to były dzieciaki siedzące po garażach z kumplami. Ci ludzie w końcu dorośli, porobili kariery i stać ich na szastanie kasą. W zeszłym roku na E3 poszły od ręki 2 McLareny P1, które Turn 10 miało na wystawce.

Opublikowano

W tym momencie mam jedna wielka, ba, gigantyczna beke z Ciebie, Rycerzu z Redmont.

Opublikowano

W tym momencie mam jedna wielka, ba, gigantyczna beke z Ciebie, Rycerzu z Redmont.

Sonoklapy zawsze szukają sensacji tam gdzie jej nie ma. Radzę się spiąć i zrobić trochę szumu wokół odłączenia wtyczki od GT5, lepiej spożytkujecie swoje szczekanie.

Opublikowano

Sonoklapy zawsze szukają sensacji tam gdzie jej nie ma. Radzę się spiąć i zrobić trochę szumu wokół odłączenia wtyczki od GT5, lepiej spożytkujecie swoje szczekanie.

Ale omijasz temat, omijasz. Zwykle sprawdzanie gruntu, czy takie dema sie przyjma. Ale nie, warowni trzeba bronic, nie zwazywszy na okolicznosci.
Opublikowano

Tak omijam, heh. Sprawdzają grunt, bo pewnie nie wiedzą, że jak coś było zawsze za darmo, to jak będzie teraz płatne, to podniesie się raban. Nie wcale o tym nie wiedzą :P

Opublikowano

Tak omijam, heh. Sprawdzają grunt, bo pewnie nie wiedzą, że jak coś było zawsze za darmo, to jak będzie teraz płatne, to podniesie się raban. Nie wcale o tym nie wiedzą :P

No, wykazali sie swietnymi zdolnosciami biznesowymi probujac zakazac uzywek, tez pewnie nie spodziewali sie rabanu.

Opublikowano

Online tez był zawsze za darmo, dzieki Ci M$
Opublikowano

eeee nie ? 

Opublikowano

System error i akurat ustawiło 5 dolców za demko, dobre. Szykują coś chuyki.

Opublikowano

ehh nie zdążyłem, znów demo jest za free :/

Opublikowano

Spokojnie przy pierwszej lepszej okazji ms znowu was wydyma <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.