Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze chciałem poświęcić 5000 post na tyranie żydboksa. Toteż niniejszym tyram  :sir:

KTO GRA NA XBOKSIE OBIADY JE W MOPSie

Liczba wyruchanych od tyłu klapków na forum - 1

Liczba wyruchanych od tyłu xbotów, osób nintendo, taboreciarzy - 0

:reggie:

<zmasowany atak na tokara w dwóch tematach na raz>

1:1 bo baronowi zbyszkowi kiszka stolcowa wypadła kiedyś po wizycie w HQ xboxa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podali wyniki tego badania Jestem graczem

2.jpg

1.jpg

Czyli największym januszem jest blacharz grający w Counter Strike i LoLa. Gierki Ubi to przy tym niszowe indyki dla elity.

Jeszcze dodam a propos argumentu w co głównie gra gimbaza, a w co dorośli:

Jestemgraczem5.jpg

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Dobrze czytam? Dzisiaj wychodzi KOLEJNY patch do MCC? Tym razem tylko 1 GB! Niedługo aktualizacje przewyższą wielkość samej gry.

I dalej nie ma dedykowanych serwerów, które obiecywali. No cóż, może pięć patchów później? Kto wie.

Tymczasem online w DC działa idealnie. O ironio.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dark Souls jest już na steamie bez gfwl jakby to kogoś interesowało.

Opublikowano

Dobrze czytam? Dzisiaj wychodzi KOLEJNY patch do MCC? Tym razem tylko 1 GB! Niedługo aktualizacje przewyższą wielkość samej gry.

I dalej nie ma dedykowanych serwerów, które obiecywali. No cóż, może pięć patchów później? Kto wie.

Halo wyszlo troche ponad miesiac pozniej, takze maja jeszcze miesiąc zeby dorownac bece z driveklapa, spokojnie.

Zreszta beka z dc ciagle trwa, bo nie daja darmowej wersji do plusa, bojac sie, ze serwery padną (ewentualnie o to, ze wyruchaja za malo graczy na kupnie demka technologicznego)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Jakoś w 2016 roku, kiedy będzie już z 5 gierek wartych mojego czasu.

Opublikowano

@Copper

wersja z plusa nie wyszła tylko i wyłącznie bo nie domagał online, więc przyniosła by odwrotny skutek. w sumie to chyba logiczne że powinni byli wpierw ogarnąć online. 

Opublikowano

Czemu wszystkich tak obchodzi kiedy Figaro coś kupi?

Opublikowano

A wiesz... to po prostu ciekawość ;)

Życzę mu, żeby tak dobrze bawił się z PS4 jak o niej pisze :)

Opublikowano

Nice, przetransferuję sobie calaczka. ^_^

Opublikowano

A wiesz... to po prostu ciekawość ;)

Życzę mu, żeby tak dobrze bawił się z PS4 jak o niej pisze :)

Za dwa lata będzie się dobrze bawił z jakimkolwiek next genem. :)
Opublikowano

Sciagnalem kolo 15 juz chyba i ta gra nadal wczytuje bardzo dlugo pojedynk, nadal potrafi wywalic przed rozpoczeciem, nie laduje lodautow, jednak najwieksza porazka jest dla mnie matchmaking, ktory chyba juz dawno mial byc zmieniony?

Bez customow to nawet nie jestes w stanie pograc w to co chcesz, bo gra przez losowanie co chwila skacze miedzy roznymi czesciami! Slayer w CE, za sekunde CTF w Halo 3, by pozniej skoczyc na 2ke, az odechciewa sie grac rankingow... Spedzilem bardzo duzo czasu przy tych grach, ale wersja z xbox one raczej dlugo u mnie nie zagrzeje.

Dla fanatykow Halo, ktorzy na koncu i tak napisza, ze w sumie graja glownie w Halo 2A, ale tylko 3 mapy sa grywalne ! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie znasz zadnego polaka co drugiemu w portfel zaglada?

Opublikowano

Nic nowego PS4 > Xbox One bez daty premiery żadnej gry na 2015

Opublikowano

Sciagnalem kolo 15 juz chyba i ta gra nadal wczytuje bardzo dlugo pojedynk, nadal potrafi wywalic przed rozpoczeciem, nie laduje lodautow, jednak najwieksza porazka jest dla mnie matchmaking, ktory chyba juz dawno mial byc zmieniony?

Bez customow to nawet nie jestes w stanie pograc w to co chcesz, bo gra przez losowanie co chwila skacze miedzy roznymi czesciami! Slayer w CE, za sekunde CTF w Halo 3, by pozniej skoczyc na 2ke, az odechciewa sie grac rankingow... Spedzilem bardzo duzo czasu przy tych grach, ale wersja z xbox one raczej dlugo u mnie nie zagrzeje.

Dla fanatykow Halo, ktorzy na koncu i tak napisza, ze w sumie graja glownie w Halo 2A, ale tylko 3 mapy sa grywalne ! ^^

Po patchach wielkosc gry sie nie zmienia, jest to nadpisywane, ale prawda jest taka, maja taki burdel w tym kodzie, ze sami nie potrafia tego naprawic. Stabilnosci brak, jedynie co ten patch dla mnie zmienil to, ze Halo 1 jest teraz duzo bardziej grywalne online niz kiedys na xbc/kai. Btw 343 MCC nie robilo ( oni siedza nad Halo 5 ) , tylko studio zewnetrzne. Easye jak wlaczasz zwykly tem slayer to masz napisane ze jest to rotacyjna playlista ( h1,h2c,h2a,h3 ), jak chcesz pograc tylko w ktoras czesc to masz osobna playliste do tego

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Nigdzie nie moglem znalezc takiego HALO 1, z checial bym pogral wylacznie w dana - zobaczyl jak 4ka wyglada w HD. Nawet nie pamietalem ze HALO 4 przy 3ce to byl taki skok graficzny. Moze to i lepiej, ze 343 przejelo ta gre, z niecierpliwoscia czekam na bete 5tki!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Podali wyniki tego badania Jestem graczem

2.jpg

1.jpg

Czyli największym januszem jest blacharz grający w Counter Strike i LoLa. Gierki Ubi to przy tym niszowe indyki dla elity.

Czyli komputerowi janusze grają w tytuły które na konsolach byłyby uważane za szczyt skilowego grania... Kolejny dowód na to, że lepiej nie robic takich ankiet dla konsolomaniaków.
Opublikowano

Nigdzie nie moglem znalezc takiego HALO 1, z checial bym pogral wylacznie w dana - zobaczyl jak 4ka wyglada w HD. Nawet nie pamietalem ze HALO 4 przy 3ce to byl taki skok graficzny. Moze to i lepiej, ze 343 przejelo ta gre, z niecierpliwoscia czekam na bete 5tki!

Jezeli chodzi akurat o dedykowana playliste dla H1 to maja dodac ja niedlugo ;)

Opublikowano

Nice, przetransferuję sobie calaczka. ^_^

Przeglądałem r/darksouls i wiele ludzi potraciło save'y i achievmenty, także się nie ciesz zbyt wcześnie.

Opublikowano

Capcom zapowiedział ..... DMC Definite Edition na PS4/X1. 1080p, 60fps.....do tego jeszcze DMC4. Ja pyerdole jaka ta generacja jest smutna/słaba/beznadziejna. Chcialem kupić na swieta konsole jednak ten news o kolejnej reedycji byl jak wiadro zimnej wody. maybe 2016..

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Nikt nikomu nie każe kupować tych hd remasterów.

Pozatym swój początek mają one na poprzedniej generacji.

Opublikowano

Kto zaczął klepać te remastery HD w poprzedniej generacji ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.