Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Stracił premium membera, chyba to tak boli.

Don dopiero kupił xbona a juz sadzi bomby prawdy o exach na tego szrota.

Edytowane przez Guernica

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no to pochwalę się i swoim klapem, motylek przypomina też o mojej nintendozboczkowej krwi płynącej w żyłach.

VVXumGm.jpg

Piękny... Gacek!

Ale klapków bym się wstydził:)

Może trzeba otworzyć temat 'Pokaż swoje klapki'? Zrobiłbym to, ale jestem w robocie i nie mam dostępu do moich baronowych ciapci.:(

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ficus widze, ze nie moze przezyc goty 2014 na zielonej konsoli i lata juz po forum rzucajac minusami, a ponoc mnie boli :(

Opublikowano

bronie obiektywizmu na forum i glupiego pisania ze komus klapki z oczu spadly bo zagral w SO - zreszta odnioslem sie do tego i napisalem post w SO - easy od poczatku jest mega obiektywny w odbiorze xbox one, wy z niego hejtera zrobiliscie bo bron boze nie wolno nic zlego napisac o jakimkolwiek exie czy w ogole o tej konsoli

jak moze nie zauwazyles zaplusikowalem jego wypowiedz o SO, minusik to byl dla twojego fanbojostwa

Opublikowano

Vituśficuś

polechtales mnie :)

A moderacja uznała tamten post za zachowanie obraźliwe i usunęła posta. 

Opublikowano

a w ryja to nie chcecie? ledwo nowy regulamin wszedł a wy już się prosicie.

Opublikowano

Mi chodzilo o jedno zdanie, gdzie napisal, ze gameplay'e go nie zachecily, a po zagraniu goty. Tak jak wszystkie klapy tutaj, cisna z tej gry, a jakby zagrali to tez byloby goty. Takze czepiles sie z dupy strony, bo oczywiscie z klapkami na oczach wszystko odbiera sie za atak.

Opublikowano

GOTY 8/10 :yao:

Opublikowano

zrozum, ze ta beka jest najnormalniesza w swiecie reakcja - srednie jednoznacznie twierdza, ze to nie goty wiec mamy analogicznie jak z driveklapem - klapki co graja sie jaraja, boty co nie graly wysmiewaja bo przeciez 7/10, sunset boty graja i sie jaraja, klapki nie graly i sie smieja bo tyle samo ma infamous

Opublikowano

Dokladnie tak.

bronie obiektywizmu na forum i glupiego pisania ze komus klapki z oczu spadly bo zagral w SO - zreszta odnioslem sie do tego i napisalem post w SO - easy od poczatku jest mega obiektywny w odbiorze xbox one, wy z niego hejtera zrobiliscie bo bron boze nie wolno nic zlego napisac o jakimkolwiek exie czy w ogole o tej konsoli

jak moze nie zauwazyles zaplusikowalem jego wypowiedz o SO, minusik to byl dla twojego fanbojostwa

Pomijam juz fakt, ze nikt nigdy nie negowal, ze na Onie jest wiecej exclusivow na dzien dzisiejszy, jedynie pieprzenie 3 po 3 o tytulach, obok ktorych nie mozna przejsc obojetnie, jak np mesjasz bijatyk KI, w ktorego jak sie okazalo nikt nie gra... ^^ a sam nie raz podkreslalem, ze wybor podstawowej konsoli u mnie to z reguly lepsze multiplatformy! Bo gdybym mial wybrac jedna konsole, to raczej nie kupilbym gorszego Ona by grac w PESa, MGS czy inne w 720p, tylko dlatego ze jest tam Susnet!

Pozostale mity pokroju lepszy dashbord, konsola, spolecznosc pad zostaly obalone.\

W odpowiednich tematach czesto krytykowalem nudne exy Sony, gdy taki Maciomaniak wychwalal pod niebiosa piszac, ze zabawy jest na minimum 50h ! :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czytajac posty Ficusia wcale sie nie dziwie ze zrobili ta Betoniarnie.

Ewentualnie jego posty mozna jeszcze wrzucic do "Pamietnik Mendrka".

Opublikowano

easye chwali gierki w 720p i 900p - co będzie nastepne? nintendo?

o patrz jak pochwalil to easy super, easy fajny, easy obiektywny ale jak wczoraj lub przedwczoraj lub jutro bedzie pisac jaki xbox jest zacofany, jak nie dziala multi halo to znowu bedzie easy klapers, easy ktory kipil xboxa by go hejtowac

ficus jak siarczysty ból dupy bo GOTY2014, nice!   :)

Don dopiero kupił xbona 

kolejny raz czytam jak sonybociarnia ma z tym problem że Don kupił XO, 3mc po premierze, może guernica przypomni kiedy kupił gówno obesrane bez gier, październik-listopad 2014(?) czyli rok po polskiej premierze.

:lol:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

bede walczyc az do konca swiata w obronie dwulicowosci i glupot

jeszcze raz powtarzam - xbox wporzo konsola, z jedna super gra horizon2, SO ktore moze ale nie musi sie podobac przez design, bijatyka w ktora nikt nie gra, wielka kolekcja hd z niesprawnym multi, grami, ktore sie ogra na pc i multiplatformami, ktore na 40 porownan eurogamera tylo raz byly lepsze niz u konkurencji, padem z lepsza bateria i galkami, z systemem ktory w wielu aspektach dziala gorzej niz x360 i bardziej stabilna infrastruktura sieciowa niz psn. To jest ta cala wasza magiczna konsola na dzien dzisiejszy, mityczne exy to 2 gry, procz tego kazdy jak je ogra (albo tylko jedna) to i tak siega po multiplatformy, macie szczescie, ze jest Spencer bo jeszcze jakas nadzieja jest na to lepsze jutro bo koles zgrywa kumatego gracza.

Opublikowano

Don dopiero kupił xbona

kolejny raz czytam jak sonybociarnia ma z tym problem że Don kupił XO, 3mc po premierze, może guernica przypomni kiedy kupił gówno obesrane bez gier, październik-listopad 2014(?) czyli rok po polskiej premierze.

ale cytuj całość, jeden z najwiekszych botów masakruje gre ktora miala byc cudem japonskiej szkoly. a wyszlo go.wno obesrane press x to pay respects 2ykmjao.jpg

Opublikowano

Don dopiero kupił xbona

ale cytuj całość, jeden z najwiekszych botów masakruje gre ktora miala byc cudem japonskiej szkoly. a wyszlo go.wno obesrane press x to pay respects 2ykmjao.jpg

czyli taka bardziej szalona wersja gier quantic dream.

Opublikowano

SO ktore moze ale nie musi sie podobac przez design, 

Serio ktoś taki może istnieć?

Opublikowano

W gamingowym swiecie gdzie "Battlefield to powazna gra dla doroslych ludzi a nie jakies zeldy dla dzieci" nic mnie nie zdziwi juz.

Opublikowano

I co z tego? Ja też kupiłem w tym terminie i lepszego nie mogłem sobie wyobrazić. Idealny czas by ograć gry w oczekiwaniu na kolejne. Zupełnie nie rozumiem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Może mały rebus? Plusik dla tego kto odgadnie hasło:

FPH3WL7.jpg

Opublikowano

#xboxyjebiomułem

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

gooowno zamazane?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.